Dokuz Doğuranlar

günaydın kızlar
ben yokum bugün
vildanın okulu yok babişimiz bizi gezdirecek çarşıda

meltem hanım kanımca çiçekli pijamalarıyla dans ediyodur

sapuksun kızım sen kaydirigubbakcemile3 ne dans etmesi
kocikin yanında akıllı uslu oturuyodum alkisalkisalkis
popom ağrıyo oturmaktan ve elişi yaptığım için mecbur oturmak zorundayım laelaelaelaelae

günaydın şekerler...dün çok ani bir çıkış yaptım bidaha gelemedimsempatiksalakcinni..diloşla konuşuyorduk tamda.gelirsen okursan kusura bakma canım ciğerimolumunekankayizsmile..bi bakayım geçmişe:eek:

günaydın kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
divinity topiğin hayırlı olsun canım a.s.

olsun canım sen hırslı kadınsın verirsin kiloları
şimdilik güzelce besle yavrunu o iyi olsun yeterki kilo verilir
cinsiyeti daha belli olamamıştı demi hadi bakalım sağlıklı olsunda ama yinede gönlünde kız erkek vardır birşey :jeyyar:
buarada sizin kiracı ne oldu canım bizimkide pislik çıktı evden çıkmıyor ya Çok üzgünüm çoook
eve gittim geçen gün ortalık batmış evi kırklamak lazım valla :sinifsinif:
hadi ya sizinkidemi çıkmıyor..ay bunlar ne bela çıktı yaw..ama bizimkinin yerini kimse tutamaz tam pislik işler adamı belli esrarengiz ne halt yaptığı belli değil.şimdi mudanyada kalıyormuş bizimki hergün birkaç parça bişi taşıyormuş evden...
geçen akşam evin önünden geçtik kimse yok ama jaluziler duruyor hala...hayvanherif...zaten avukatlık bizde saldık ama napalım..buarada 1 milyar eletrik borcu olmuş...adam bi çıksaydı şerefsiz.sizde bizim gibi sürünmezsiniz umarım canım çok zor bişi....
aman cnm takma kafana kiloları emzirirken hepsiii gider...bende şu ana kadar 3,5 kilo aldım.nedense geçen ay 500 gr almışım...çok da yiyorum aslında 1,5 aydır iştahım çok açıldı...bu aydan sonra bende başlarım duba gibi olmaya kaydirigubbakcemile3

inşallah inşallah...

hadi ya sizinkidemi çıkmıyor..ay bunlar ne bela çıktı yaw..ama bizimkinin yerini kimse tutamaz tam pislik işler adamı belli esrarengiz ne halt yaptığı belli değil.şimdi mudanyada kalıyormuş bizimki hergün birkaç parça bişi taşıyormuş evden...
geçen akşam evin önünden geçtik kimse yok ama jaluziler duruyor hala...hayvanherif...zaten avukatlık bizde saldık ama napalım..buarada 1 milyar eletrik borcu olmuş...adam bi çıksaydı şerefsiz.sizde bizim gibi sürünmezsiniz umarım canım çok zor bişi....

inşallah inşallah...

1 milyar elektrik borcumu :1shok:akannehir
Allahım naparız ozaman üstünede almamış biliyomusun canım ya eşimin adına geliyo faturalar bunun muhabbetini bizde yaptık şimdilik böyle birşey yok kirayı da verdi ama çıkamam diyor bende madurum falan nerden bulayım ev diyor halbuki bir sürü ev var
madem 3 ay kira verme çık dedim zararında bulunmamış oluruz ozaman dedim ama yine kabul etmedi isterseniz mahkemeye verin diyo ben ona katlanmak zorundasın demem gerekirken o bana diyo :mymeka:
valla anlamadım ben ya kayınpederde yokuşa sürme mahkemeye versek hepten bela olur başımıza 5 kuruş kirada alamazsın en az 1 sene sürünürüz dahada borç takar gider bizde mahkemelere harcadığımız parayla kalırız dedi
bak sizde vermişsiniz mahkemeye ama hala sonuç bekliyorsunuz canım ya zorlu bir süreç dimi bilmiyorumkismile
ben en iyisi onlara anlayış gösteriyim mahkemelerde sürünmektense 1 sene anlayış istiyo ya ama buda benim gözümde öyle büyüyorki sorma akannehir
ben ne güzel planlar yapmıştım Çok üzgünüm çoook

diloşum hayırlısı boşver...1 sene sonra çıkacaksa öp başına koy...bizimkisi 8 aydır mahkemede..valla birsürü süreci var bişey yapamıyoruz işte...hacizde gitti uyarılarda gitti adam hala evde şerefsiz....valla işste kolundan tutup atmak için bile avukat bi süreçleri doldurmayı bekliyor canım birşey yapamıyoruz yani.......
bisürüde borç taktı...tabi 8-9 aylık kira borcuda var.10milyar en az biza olan zararı düşünsene...ne şerefsizler var bu memlekette inanamıyorum böyle kişiliksizleri gördükçe....

X