- 12 Ağustos 2009
- 10.088
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meltem hanım kanımca çiçekli pijamalarıyla dans ediyodur
az kalmış canım rabbim kolaylık versinallahım sana şükürler olsun 33 haftamızı da gördük :lepi:
hadi ya sizinkidemi çıkmıyor..ay bunlar ne bela çıktı yaw..ama bizimkinin yerini kimse tutamaz tam pislik işler adamı belli esrarengiz ne halt yaptığı belli değil.şimdi mudanyada kalıyormuş bizimki hergün birkaç parça bişi taşıyormuş evden...olsun canım sen hırslı kadınsın verirsin kiloları
şimdilik güzelce besle yavrunu o iyi olsun yeterki kilo verilir
cinsiyeti daha belli olamamıştı demi hadi bakalım sağlıklı olsunda ama yinede gönlünde kız erkek vardır birşey :jeyyar:
buarada sizin kiracı ne oldu canım bizimkide pislik çıktı evden çıkmıyor ya Çok üzgünüm çoook
eve gittim geçen gün ortalık batmış evi kırklamak lazım valla :sinifsinif:
aman cnm takma kafana kiloları emzirirken hepsiii gider...bende şu ana kadar 3,5 kilo aldım.nedense geçen ay 500 gr almışım...çok da yiyorum aslında 1,5 aydır iştahım çok açıldı...bu aydan sonra bende başlarım duba gibi olmaya kaydirigubbakcemile3
hadi ya sizinkidemi çıkmıyor..ay bunlar ne bela çıktı yaw..ama bizimkinin yerini kimse tutamaz tam pislik işler adamı belli esrarengiz ne halt yaptığı belli değil.şimdi mudanyada kalıyormuş bizimki hergün birkaç parça bişi taşıyormuş evden...
geçen akşam evin önünden geçtik kimse yok ama jaluziler duruyor hala...hayvanherif...zaten avukatlık bizde saldık ama napalım..buarada 1 milyar eletrik borcu olmuş...adam bi çıksaydı şerefsiz.sizde bizim gibi sürünmezsiniz umarım canım çok zor bişi....
inşallah inşallah...