Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimki biranda kaybolur kaçar gider izinide bulamayız vallaha..artık napcaz bilmiyoum ya çok sinirlerim bozuluyor düşündükçe..allahından bulsun ne diyeyim..artık borçlarını biz öderiz adinin
k.bakma tatlım ya ne güzel muhabbet edecektik benim halimi biliyon burda yine çat kapı geldi bizimkisi iyi hoş da tam zamanında geliyo kafamçokkarıştıdiloşum hayırlısı boşver...1 sene sonra çıkacaksa öp başına koy...bizimkisi 8 aydır mahkemede..valla birsürü süreci var bişey yapamıyoruz işte...hacizde gitti uyarılarda gitti adam hala evde şerefsiz....valla işste kolundan tutup atmak için bile avukat bi süreçleri doldurmayı bekliyor canım birşey yapamıyoruz yani.......
bisürüde borç taktı...tabi 8-9 aylık kira borcuda var.10milyar en az biza olan zararı düşünsene...ne şerefsizler var bu memlekette inanamıyorum böyle kişiliksizleri gördükçe....
bizimki biranda kaybolur kaçar gider izinide bulamayız vallaha..artık napcaz bilmiyoum ya çok sinirlerim bozuluyor düşündükçe..allahından bulsun ne diyeyim..artık borçlarını biz öderiz adinin
slm canım hoşgeldin :1hug:noldu len.. topici bi açtım senin mesajınla karşılaştım direkt.. hayrolsun derin mevzular sanırım.
selam kızlaarr.. Şeniz
yat dinlen canım bugün topik sinek avlıyo valla kimsecikler yok olanlarda konuşmuyor :umursamaz:Slm naber kızlar ben Çat Çat Çatladım ya kasıklarım uyusuk uyusuk belİm Çok aĞrıyo namazımı kılıp yatıcam kocİŞİm gelene kadar uyucam:)
olumunekankayizsmile
iyilik canım kaç gündür nerelerdesin sen ya
dil_nur sen nasılsın başın kiracılarla dertte galiba canım allah kolaylık verir öylelerine acımamak lazım ama yufka yürekliyiz işte naparsın
nabayım canım ablamlar bizdeydi valla 2hafta üst üste yatılı misafirlerim vardı geçen haftadan önce görümcemler kayınvalidemler geçen haftada ablam lar kaldı bende öldüm valla yoruldum hiç yktan hep yemek bulaşık adamı yoruyo ya bide çocuklar öğlene kadar ama çok yoruluyorum geliyorum yatıyorum bu haftada
pzartesi salı çarşambada malum şanslı 3günümüzdü çalıştık bakalım olur inşallah doktor çok ümitlendirdi bu sefer olcak allahın izniyle dedi bakalım:)))
yarın kayın validemler gelio genbe kalırlar 1-2gün:)))