Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım kadrolu değil malesef
eşim buralı biz okurken tanışmıştık ben zonguldaklıyım canım 2 sene olacak nerdeyse işte burdayım
merinos hatırlıyorum sanki
şu burtom varya bursada onun villa biçen şubesine gitmiştim 2 kere hsg için falan metroda orda inmiştik merinos yanlış hatırlamıyorsam cadıarzu
bilseydim sanada gelirdim şeniz
ay zeytinyağlı kabak yemeği olurmu
eti içinden seçiyoruz yemiyoruz diye etsiz kabak yemeği yaptım ama tipini hiç beğenmedim :roflol:
valla olur hemde çok güzel olur ben yerim eti pek sevmiyom zaten kaydirigubbakcemile5ay zeytinyağlı kabak yemeği olurmu
eti içinden seçiyoruz yemiyoruz diye etsiz kabak yemeği yaptım ama tipini hiç beğenmedim :roflol:
kabağı çok seviyoruz kızımla benkabak yemiyosanız çorbasını yap canım ben çokkkkkkkk kişiye kakaladım asla kabak yemem diyenlerin ruhu bile duymuyo bide çokkkkkkkkkkkkkk süper oluyo canım
valla olur hemde çok güzel olur ben yerim eti pek sevmiyom zaten kaydirigubbakcemile5
ellerine sağlık canım bende mantar yapıcam dolapta duruyo 2 gündür çürümeden yapayım diyorum ama nasıl yapsam CADIARZU
şaka yapıyorum canım ,olumunekankayizsmileaaaa gel tabi canım buyur zati buluşalım bu topiktekilerle aynı ilde olanlar buluşsun bali okul için yazı yazıyorumda ondan cvp vermedim geç oldu
gerçekten öyle ya en güzelide sote oluyo zatenkabağı çok seviyoruz kızımla ben
eti içinden seçip attığımız için koymadım
çorbasınıda severiz heralde kabak 1 numaralı yemeğimiz bizim :lepi:
valla mantardan pek fazla bişey bilmiyorum
mantar sote olur
yada fırında kaşarlı mantar
valla olur hemde çok güzel olur ben yerim eti pek sevmiyom zaten kaydirigubbakcemile5
ellerine sağlık canım bende mantar yapıcam dolapta duruyo 2 gündür çürümeden yapayım diyorum ama nasıl yapsam cadıarzu
kızlar ben vildoşu okuldan almaya gidiyorum
duruma göre girebilirim veya giremeyebilirim
şimdilik hoşçakalın beni özleyin
bende sizi heran her dakika her saniye özlüyorum a.s.a.s.a.s.a.s.
tamam canım bende çıkıcam zaten az sonra yoksa benimki aç kalırkızlar ben vildoşu okuldan almaya gidiyorum
duruma göre girebilirim veya giremeyebilirim
şimdilik hoşçakalın beni özleyin
bende sizi heran her dakika her saniye özlüyorum a.s.a.s.a.s.a.s.
canım soğanı kavur domatez ve biber salçası koy biraz daha kavur donra mantarları küçük küçük kıymış bi şekilde koy kapanı kapat biraz kavrulsun sonra arada karıştır baya kavrulsun sonra içine kısırlık bulgur at canım bi 5-10 dakka kadar daha kavur süper oluyo ben hiç su koymadan yapıyorum ama gerekirse az koyarsın afiyet olsun
tamam cnm öperim sende kendine iyi bak ŞenizGÜLE GÜLE ÖP BİZİM İÇİN TATLI CADIYI:asigim:
ordan yaparım artık diloşum saol canım benim ilgilendiğin için teşekkür ederim Şenizdivinity canım hani sana imza yapacaktık ya onun olmamasının sebebi artık o adreslerdeki ticker ları kabul etmiyor site sadece bir site var hani herzaman yaptığımız yer anca orayı kabul ediyo zaten uyarı olarak yazmış orda ben bilmiyordum ozaman denedim öyle gördüm
artık ordan yaparız sana yada ordan yapmayı biliyorsan sen yaparsın yerimseniben
tamam canım bende çıkıcam zaten az sonra yoksa benimki aç kalır
öptüm seni görüşürüz kib opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne demek bebişim Şeniztamam cnm öperim sende kendine iyi bak Şeniz
ordan yaparım artık diloşum saol canım benim ilgilendiğin için teşekkür ederim Şeniz
Allaha emanet olun