Dokuz Doğuranlar

kıslarrrrdyd nerelere kaçtı zaten kimseleri göremiyosss nerde bu kız

nerde görüyon kız beni kesin nazar değdirmişindir sen keemm gözlü oyüzden çok yiyiom beennn hain domdom alsanaalsanasmile

ye iç şişmanla :lepi:

albümündeki sarışın zayıf çıta gibi kız sen değilmisin :dilcikar: çırpı gibi bacakların var kaburgaların sayılıyor hani aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

fesatsınız siz
ne giyecem ayılı pijama giymiyomda çiçekli pijama giyiyom dermişim sırnaşık şey sırnaşık şey
askılı penye gecelik giyiyom cnm
satenlerle rahat edemiyom:kedi:

sen bize bakma kuzum ne bulursan onu giy ama kocanda güzel görmek istiyors sen öyle yap keşke benim kocada öyle istesi hemen yaparım vallah sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabyerimsenibenyerimseniben

doğurduktan sora resim falan koymacam o kalsın madem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kıslar kocik pc el koydu vermiyor
hepinize Allah rahatlık versin by

tamam canım bende seni merak ediyordum vala sanada allah rahatlık versin kendine iyi bakkk

fesatsınız siz
ne giyecem ayılı pijama giymiyomda çiçekli pijama giyiyom dermişim sırnaşık şey sırnaşık şey
askılı penye gecelik giyiyom cnm
satenlerle rahat edemiyom:kedi:

çiçekli pijamamıı allah iyiliğini versin emi bende gstring falan giyon sandım pehh öle bi hayal ettim hevesim kursağımda kaldı alsanaalsanasmile

yok yok işveli olceniz azıcık cilve yapceniz zemuszemus
kocik haklı ona süslenmiycemde kime süslenecem demi :jeyyar:

iyi geceler kıslar kocik pc el koydu vermiyor
hepinize Allah rahatlık versin by
iyi geceler cnm Şeniz
çiçekli pijamamıı allah iyiliğini versin emi bende gstring falan giyon sandım pehh öle bi hayal ettim hevesim kursağımda kaldı alsanaalsanasmile

şaka yaptım kıs ne çiçekli pijaması alla allaaaaaa sırnaşık şey sırnaşık şey :jeyyar: :jeyyar:

kızlar sebeb-i hayatım geldi :asigim:
ben çıktım hadi iyi geceler
Allah rahatlık versin
yarın yokum günüm var
ağşama girerim büyük ihtimalle
görüşürüz

sibel kıs kimseler kalmadı sende msnye gelde acıık yazışak tabi işin yoksa

günaydın güzel hanımlar nasılsınız bakalım tabi her zamanki gibi yine kimsecikler yok akşam kayntmışlar kaynatmışlar sabaha bişey kalmamış hıh:)))

gÜnaydınnn gÜselll hatuncuklarrrr......

Gece kaynatmıŞsınızzzz....akŞam vakıt bulamıyorumkı bulsam gırecemmm...(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…