Dokuz Doğuranlar

sezencim hoş geldin a.s.
meltemde kocası bahane kendi canı istemiştir kesin mantıyı bide bizim yanımızda diyo llahtan korkmaz kuldan utanmaz benim kocamda rejimde hehee bende hamur işi mümkün mertebe yememeye çalışıyorum ama mantıyada hayır denirmi canım pooff

sezencim hoş geldin a.s.
meltemde kocası bahane kendi canı istemiştir kesin mantıyı bide bizim yanımızda diyo llahtan korkmaz kuldan utanmaz benim kocamda rejimde hehee bende hamur işi mümkün mertebe yememeye çalışıyorum ama mantıyada hayır denirmi canım pooff

hoş gördük dün bende yedim o dediklerinden ablam saolsun yapmıştı

maşallah bebişine
bende salı gidecem en son 1696 gr ve iki hafta önde gidiyodu

oh ohh maşalaahh benimkide bir hafta önden gidiyomuş canım

ohh rahatladım ama dondumm

sıhhatler olsun canım dikkat üşütme kendinii

mavişim nasılsın oldunmu kız o kadar kaburgana batıyo heee dur sen son 10 haftadan sonra görürüm seni mutluyum sen nasılsın 6 haftam kaldı benim en son 1,750ydi kilosu

maşallah canım senindee bitmiş nerdeysee canım 22 haftalık oldumm ben ama bir hafta önden gidiyor oğluşum biraz çabuk oldu demi yaa hey allahım nasıl geldik bu günlere anlamadım valla

:nazar:
oh ohh maşalaahh benimkide bir hafta önden gidiyomuş canım

sıhhatler olsun canım dikkat üşütme kendinii

maşallah canım senindee bitmiş nerdeysee canım 22 haftalık oldumm ben ama bir hafta önden gidiyor oğluşum biraz çabuk oldu demi yaa hey allahım nasıl geldik bu günlere anlamadım valla

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sezencim hoş geldin a.s.

he valla yaa nası denirki acep canım ilk ay alırsın kiloyu belki son zamanlarda almazsın kimi ilk zamanlar kimi son zamanlar alırmış kilona çok takılma derim

kızlarr size doyum olmuyorr ama benim çıkmam gerek bel ağrım bi başladımı durmuyo yaa bana müsade pztsi inş görüşürüzz yine allaha emanet olunn öptüm sizii

ben şuan öyle çatlamış durumdayım ki her yerim kaşınıyo kendimi zor tutuyorum kaşısam oralarda gidecek elden
ben çıktım
işlerim var by

X