Dokuz Doğuranlar

bencede valla insan deşarj oluyo kime anlatabilirizki burda paylaştıklarımızı düşünsene canım
hemen kısır damgası vururlar adama hepten psikolojimizi bozarlar alsanaalsanasmile
evet hiçkimseye anlatımıyor canım burda birbirimizn
derdini anlıyoruz
biz ailece her ay toplanıyoruz amcalar amca kızları geleinler halam falan
geen ay 2 tane hamile haberi aldık
biri amcamın gelini 3 yıldır evlilerdi istemiyordı 3 aydır bırakmışlar korunmayı hemen hamile kalmış
diğeride halam 38 yaşında 1 oğlu var 17 yaşında tedaviyi bırakmıştı artık ümit kesmişti
nasıl olduysa hamile kalmış
onları duyduktan sonra ötü oldum ama kimseye belli etmemeye çalıştım
bana diyolar işte sıra sende falan ama nerde

darısı bizlerin başına

valla haftada bi sefer tartılıyom geçen cuma 60 tım ama bu cuma kaç oldum bilmiyom
verirsin ya inşallah boyun varsa 70 de çok değil canım
yok canım daha 70 görmedim görmekte istemem akannehir
ben 65 kiloyum ama boy yok 1.60 kaydirigubbakcemile2

canım benim amcamın karısıda öyle tedvaiyi bıraktı ama yinede diyordu bi aşılama yaptıralım diyordu arada çok geçmeden doktora gidiyor doktor demiş hanım efendi4 aylık hamilesin demiş neye uğradımı şaşatım vallalmaz:lmaz:

aynen valla böyle muhabbetler açılıyo aile arasında torun falan diye takılıyolar çoğu zaman ama daha erken diyip geçiştiriyorum
bilseler içimizde ne fırtınalar kopuyo

yok canım daha 70 görmedim görmekte istemem akannehir
ben 65 kiloyum ama boy yok 1.60 kaydirigubbakcemile2

ben bekarken nasıl zayıftım varya 50 kiloydum 36 beden giyerdim şimdi bak 20 kilo almışım evlendikten sonra
evlilik yaramış herhal

aynen valla böyle muhabbetler açılıyo aile arasında torun falan diye takılıyolar çoğu zaman ama daha erken diyip geçiştiriyorum
bilseler içimizde ne fırtınalar kopuyo

vay benim ablam efkarlandı konuyu yine aynı yere getirdiniz boşverim başka bişeyler konuşalmı ya
kız sen yapıyon elinde dilnur
sizler dyd şule zehra neler örüyonuz bakim:hulya::hulya::hulya:

vay benim ablam efkarlandı konuyu yine aynı yere getirdiniz boşverim başka bişeyler konuşalmı ya

bişey örmüyom elim boş bu ara ne yapsam diye düşünüyorum

valla bir iğne oyası başladım 2 aydır elime aldığım yok
soğudum ya yapamıyorum eskisi gibi
bu kk soğuttu beni elişinden kaydirigubbakcemile3

ıŞıM VAR CANIM OKUL ıÇıN YAZI YAZIYORUMDA ONDAN YAZAMADIM BAKTIM SıZE Bı MERAK ETTıM NASILSINIZ
YA bu akşam bi haber izledim kadının 7senedir çocuğu olmuyomuş artık salmış kocasıyla bi motorcular gurubuna girmişler kafa dağıtmışlar kadın gaz sancısı die doktora gitmiş bi saat sonra doğum yapmış evet hamileymiş ve habaeri yokmuş zaten adet olamıyodum hiçte şüpelenmedim dio ya ne tuhaf bi mucize kocasıda haberlere çıktık çünkü etrafımızdakiler inanmıyolar evlatlık sanıyolar dio allahım ya mucizeye bakın paylaşmak istedim

ben bekarken nasıl zayıftım varya 50 kiloydum 36 beden giyerdim şimdi bak 20 kilo almışım evlendikten sonra
evlilik yaramış herhal

bilmem evlilikmi yarıyor
sitresmi sıkıntımı ilaçlarmı
bende anlamıd mbende velindiğimde55 kiloydum öteki eltilerim kıskanırlardı beni resmen kendilerini bi görseniz
bana dersiniz içmerinden en zayıfı sensin dersiniz valla ama şimdiki halime bile binlerce şükürler olsun
bi doktora gittim bi tartıldım vallahi kıslar 73 kiloydum ay nolmuş bana dedim ama verdimmmmmm:lepi::lepi::lepi::lepi:

evlilik yaramış herhal

bende 10 kilo almışım canım ya :kedi:
gelinliğime bakıyorum geçen dolabı düzeltirken nasılda zayıfmışım
şimdi olsa zorla bile içine giremem :sinifsinif:

kızlar hiç gidesim yok ama benimki çağırıyor çıkmam lazım
hepinize Allah rahatlık versin iyi geceler canlarım

aynen canım napsınlar onlarda bilse sormazlar heralde
bende kızım okula başlasın öyle diyorum naniknanik
oda okula başlayınca hala olmazsa ne dicem bilmiyorum delikafadulden

bende çıkayım kıslar arada gelin böyle akşamları
bi ben olyulom topikte inşallah dahada çok toplanıp düşman çatlatırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…