Dokuz Doğuranlar

bende gidiyorum kızlar hepinize iyi geceler
fazla arayı açmayın emi
hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

bende çıkıyorum eşim gelir şimdi görüşürüz i. geceler

günaydın kızlar nasılsınız topiki ben açtım galiba tabi gece geç vakitlere kadr sohbet ederseniz gelemezsiniz böyle hayırlı cumalar hepinize

hayırlı cumalar kıslar rabbim dualarımızı en kısa sürede kabul eder inşallah hepinizi öptüm bayyyyy

yok kız seni yakalamaya çalışıyorum iki topik arasında deliye döndüm kaydirigubbakcemile3

aysecim ne güzel temizlik yapmışsın bende özeniyorum rahat rahat tezmizlik yapmaya bir pazar günüm var ondada acele acele yapıyorum canım çıkıyor..özelliklede bu aralar :)

nasılsın canım iyimisin bari ben biraz başım ağrıyor ama elif ben gidimde en iyisi mutfağın işişin görüm ya
yarın cumartesi bi iş filan yapamam belki gelen giden olur

aysecim ne güzel temizlik yapmışsın bende özeniyorum rahat rahat tezmizlik yapmaya bir pazar günüm var ondada acele acele yapıyorum canım çıkıyor..özelliklede bu aralar :)

valla heryeri pırıl pırıl ettim ama bi mutfak var onuda hiç sevmiyom mutfak işini yinede girim ben
inşallah sende birgün temizlersin evini nasıl olsa yakında bırakacan işini rahat rahat yaparsın

nasılsın canım iyimisin bari ben biraz başım ağrıyor ama elif ben gidimde en iyisi mutfağın işişin görüm ya
yarın cumartesi bi iş filan yapamam belki gelen giden olur

geçmiş olsun dikkat et kendine.
tmm aysecim nasıl istersen...kolay gelsin sana zemuszemus

bay canım kendine iyi bak inşallah birgünü otururz bol bol sohbet ederiz iyi olur ama zor neyse ben gider

valla heryeri pırıl pırıl ettim ama bi mutfak var onuda hiç sevmiyom mutfak işini yinede girim ben
inşallah sende birgün temizlersin evini nasıl olsa yakında bırakacan işini rahat rahat yaparsın

evimi temizliyorum da sizin gibi rahat rahat yapamıyorum koşturarak iş yapıyorum yetiştirmek için..onun için bende evde olacağım günü sabırsıklıkla bekliyorum..yoksa temizlik yapmadan olur mu kız...

abooooooooooooooo haksever gelmiş rozalinde gelmiş hey maşallahhhhhhhhhhhhhhhh meltem hanım nerelerde kaçakkkkkkkkkkkk
kulaklarım çınlıyor :icecream:
ben ne bilem hepinizin burda olduğunu
içerde kurtlar vadisini izliyodum
insan bi telf çaldırır mesaj atar demi yaw
aslında var ama söylersem topik kapanır canım demedi deme sonra
sen bilmezsin belki biz bu konuda divintyle biraz sabıkalıyız :kedi:
sempatiksalakcinni değmez topiğin kapanmasına zaten herkeşler biliyor kaydirigubbakcemile3
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)

dil_nur, dyd, sulezehra+, oykullua, xaysex

çok güzel ya eski günlerdeki gibi:lepi:
kurtlar vadisinin kerametimidir nedir kaydirigubbakcemile3

divişim nerdesin güzelim bir sen yoksun boshayallersmile
divişin dişi kurt
kurtlar vadisini izliyordum canım sengözlerimebaksanab
yok o değil canım bu başka belki asaktır ismini falan vermiyim
divin gibi kazaya kurban gitmeyelim 1 ay uzak kalmak istemem :roflol:
hehheh kavga edip banlansam koymazdı
durduk yere banlandık sırnaşık şey
valla akşamları ben hep burda olurum gelirseniz daha iyi
olur bana çok iyi oluyo
eh bide dvinity gelebilse kocasının yakasından tutuğu gibi kapı dışarı atsa bari

yawrım ben sizin burda olduğunuzu bilsem gelmezmiydim
kocikle oturmuş kurtlar vadisini izliyorduk
tüh neler kaçırmışım
sohbetin dibine vurmuşunuz :nazar:

X