Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aysecim ne güzel temizlik yapmışsın bende özeniyorum rahat rahat tezmizlik yapmaya bir pazar günüm var ondada acele acele yapıyorum canım çıkıyor..özelliklede bu aralar :)
nasılsın canım iyimisin bari ben biraz başım ağrıyor ama elif ben gidimde en iyisi mutfağın işişin görüm ya
yarın cumartesi bi iş filan yapamam belki gelen giden olur
valla heryeri pırıl pırıl ettim ama bi mutfak var onuda hiç sevmiyom mutfak işini yinede girim ben
inşallah sende birgün temizlersin evini nasıl olsa yakında bırakacan işini rahat rahat yaparsın
meltem sobe
kulaklarım çınlıyor :icecream:abooooooooooooooo haksever gelmiş rozalinde gelmiş hey maşallahhhhhhhhhhhhhhhh meltem hanım nerelerde kaçakkkkkkkkkkkk
sempatiksalakcinni değmez topiğin kapanmasına zaten herkeşler biliyor kaydirigubbakcemile3aslında var ama söylersem topik kapanır canım demedi deme sonra
sen bilmezsin belki biz bu konuda divintyle biraz sabıkalıyız :kedi:
divişin dişi kurtKonuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
dil_nur, dyd, sulezehra+, oykullua, xaysex
çok güzel ya eski günlerdeki gibi:lepi:
kurtlar vadisinin kerametimidir nedir kaydirigubbakcemile3
divişim nerdesin güzelim bir sen yoksun boshayallersmile
hehheh kavga edip banlansam koymazdıyok o değil canım bu başka belki asaktır ismini falan vermiyim
divin gibi kazaya kurban gitmeyelim 1 ay uzak kalmak istemem :roflol:
valla akşamları ben hep burda olurum gelirseniz daha iyi
olur bana çok iyi oluyo
eh bide dvinity gelebilse kocasının yakasından tutuğu gibi kapı dışarı atsa bari