Dokuz Doğuranlar

haa şu facedeki oyun sağdımı ineklerini filan koyunların yemini verdimi madem ööyle bi köyü var bende memleketi zannettim valla
allah canınızı almasın emibayanssulusmile
yok o değil canım bu başka belki asaktır ismini falan vermiyim
divin gibi kazaya kurban gitmeyelim 1 ay uzak kalmak istemem :roflol:

Son düzenleme:
o yoksa ben varım canım gelene kadar idare et
dom dom ayşe dom dom ayşe

tamamı var ama niyeg elmiyor bilememsnside kapalı inşallah yaramaz bişey yoktur
de kız senin de kilonu bi görsem sahi kaç kilosunCADIARZU

ne güzel oldu kızlar ya sağolun kafa dağıttık biraz hep böyle olsa topiğimiz

valla akşamları ben hep burda olurum gelirseniz daha iyi
olur bana çok iyi oluyo
eh bide dvinity gelebilse kocasının yakasından tutuğu gibi kapı dışarı atsa bari bakın benimkinin
bana hiç eziyeti varmı
çünkü evde yokta ondan rahatım olsa bilem karışmaz ki banananiknaniknaniknanik

ne güzel oldu kızlar ya sağolun kafa dağıttık biraz hep böyle olsa topiğimiz
bencede valla insan deşarj oluyo kime anlatabilirizki burda paylaştıklarımızı düşünsene canım
hemen kısır damgası vururlar adama hepten psikolojimizi bozarlar alsanaalsanasmile

benimki vadinin sayesinde yoksa baktırmıyo bile bazen
bak simdi sesi çıkıyomu hiç
bitene kadar vaktim var

ama zayıflayacam inşallah bisiklete biniyom hergün

sen takarsan yaparsın canım verirsin kilolarını ama ben biraz yaz gelsin yürüyüş yapar gene vercem azmettim 55 kiloya kadar yolum var inşallah veririzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bencede valla insan deşarj oluyo kime anlatabilirizki burda paylaştıklarımızı düşünsene canım
hemen kısır damgası vururlar adama hepten psikolojimizi bozarlar alsanaalsanasmile

bozarlar valla oluca varsada olmaz milletin lafının yüzünden
iyiki varsınız canlarım benim

hakseverrrrrrrrrrrrrrrr kıssss bizi dinlemeyi geldin çatlak yassana bişeyler

sen takarsan yaparsın canım verirsin kilolarını ama ben biraz yaz gelsin yürüyüş yapar gene vercem azmettim 55 kiloya kadar yolum var inşallah veririzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
şuanda kaç kilosun canım ya bilmiyorumkismile
ben bir türlü veremedim ya daha doğrusu adam gibi bişey yapamadım zayıflamak için
bazen kendime çok kızıyorum :mymeka:

bozarlar valla oluca varsada olmaz milletin lafının yüzünden
iyiki varsınız canlarım benim

ben varya kocama bile anlatmamam geçtimki vatandaşlara anlatam dedimi görmek istemiyom kimsei evden dışarı çıkmak istmiyom gerçekten olacağı varsada olmuyor
hepinizden allah razı olsuh iyiked üye olmuşum buraya iyikde:lepi::lepi:

şuanda kaç kilosun canım ya bilmiyorumkismile
ben bir türlü veremedim ya daha doğrusu adam gibi bişey yapamadım zayıflamak için
bazen kendime çok kızıyorum :mymeka:

valla haftada bi sefer tartılıyom geçen cuma 60 tım ama bu cuma kaç oldum bilmiyom
verirsin ya inşallah boyun varsa 70 de çok değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…