Dokuz Doğuranlar

dilnur aslında sogan suyuda iyi geliyo mantara ben sogan suyu kullandıgımda ne mantar kalmıstı nede iltihap

evet tabiki
ben zaten hafta içi bir gün annemdeyim
haftasonları kaynanamlardayım ama zaten haftasonu pek gelen yok
ben hep burdayımda kimseyi görmüyorum nedense akannehir

evet tabiki
ben zaten hafta içi bir gün annemdeyim
haftasonları kaynanamlardayım ama zaten haftasonu pek gelen yok
ben hep burdayımda kimseyi görmüyorum nedense akannehir

yani en azından ögleden sonra alısana kadar millet bi süre böyle devam eder sonra topike alışmış olur zaten:lepi:

canım prezervatifi önermemesinin nedeni tahriş oldugu o yara olusumunu engellemek içinmiş bana öyle demişti
kaydirigubbakcemile3 benim tipimemi bakıp o zaman prezervatif kullanabilirsiniz demişti
nasıl bi tipim vardıki acaba
birlikte olmayın deyince çokmu mahsun baktım acaba doktorun suratına :roflol: :roflol:
elinden şekeri alınmış çocuk gibi
iyi gelir inşallah cnm

dilnur aslında sogan suyuda iyi geliyo mantara ben sogan suyu kullandıgımda ne mantar kalmıstı nede iltihap

soğanı ben bu ayda deniycem
bu sefer adam akıllı 15 güne tamamlıycam

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
divinity, neslihan165+, vale_14+, dil_nur+ alkisalkisalkis alkisalkisalkis neslişimde gelmiş
hoşgeldin neslişşşşş olumunekankayizsmile

doktorun kadınmı cnm
devlet hastanesinemi gidiyon özelemi

ben o çatala çıkmayı bırakalı 1 sene oldu :icecream:
bi ara alışkanlık yapmıştı ayda 3 kere çıkıyordum :roflol:

canım özel bir tıp merkezine gidiyorum
doktorum erkek prof.doktor engin erkün cerrahpaşa tıp fakültesinden emekli öğretim görevlisiymiş ona gitmeden önce baya araştırmıştım netten ismini yazınca baya bilgilere ulaşmıştım oyüzden onu tercih ettim
bu tıp merkezi geçen sene yeni açılmıştı inegölde özel hastane yok malesef bursaya gitmek gerekiyor oda uymuyor tabi adam profesör olduysa boşuna olmamıştır dedim ne bileyim bir zararını da görmedim inşallah da görmem
derdin olsun bir çıkarsınki o çatala sırnaşık şey

valla mı of ya en iyisi bir daha yapayım şu iğrenç şeyi ozaman :sinifsinif:
hadi ben neysede benim aşkım keçiboynuzu yapmıştı bu ay bir hevesle
yazık oldu ya

hoŞbuldukkkkk meltemcıĞımmmmm....

Dılnurcumm o mantardan bendede oldu ve dedıĞın gıbı olmuŞtu geÇen sene vagıhex fıtılı banada vermıŞtıı...gece fıtılı atıp bacaklarını 5-10 dk. Kendıne Çekerek yatkı hemn Çıkmasınnn....bırde evet gÜnlÜk pet kullan gÜn ıÇındede akıntı ıle beraber ıltıhapı atıyorr 10 gÜnde geÇer fazla uzun sÜrmezzz merak etme cnmmmm

hmm CADIARZU iyidir inşallah cnm
evet dediğin gibi prof olmuşya adam birde senelerin bilgisi var
özel tıp merkezi olunca daha iyi ilgileniyorlar

aman dur şimdi hiç çıkasım yok o masaya :umursamaz:
zaten her çıkmamda mutlaka kramp giriyodu kaydirigubbakcemile3 dr benim keyfimi bekliyordu :roflol:

nasılsın canımcım
yeni evinizde oturmaya başladınızmı

mantar olmayan kadın varmı bilmiyorumkismile bence yok sempatiksalakcinni

BEN çok yoğun çalıştığım için maaleserf sürekli giermiyorummm(( çok geir kaldım kim ne oldu herkes nasıl hiççç takip edemiyorummm...umarım bir yaramazlık yokturrr.... boshayallersmile

belkide canım sana acımıstır dr a küçük emrah gibi baktıysan sempatiksalakcinni
valla ben o acıya dayanamadıgım için istememiştim bide bana antibiyotik verdi
bunu kullanırken hamile kalmamaya dikkat et dedi
demmekki benim dr da ben nasıl bakmıssam bi süre uzaklassın diye cabaladı kaydirigubbakcemile3
canımcımsogana birlikte baslıyalım bu ay bende adet olmadım 1 hafta bekleyeyim kan tahlli yaptırayım eger hamile degilsek aynı baslıyalım:içelim:

BEN çok yoğun çalıştığım için maaleserf sürekli giermiyorummm(( çok geir kaldım kim ne oldu herkes nasıl hiççç takip edemiyorummm...umarım bir yaramazlık yokturrr.... boshayallersmile

değişen bişey yok nesliş
hiçkimse girmiyor sayfalar atlamıyor
yani hiçbişey kaçırmadın

çok iyiym çok şükürr evet cnmmm 10 gündür falan yeni evimizdeyizzz...alışmaya çalışıyorummm...ısınmaya çalışıyorum yeni evimizeee...:))) gelende gidende çok oluyor şimdi bana...evdede internet açılmadıı akşmlarıda giremiyorumm böyle iştee...

diyetimde berbat gidiyorrr...bir tam giremedim şunaa...hep aynı devam anlayacağınnn...
eşimede söz verdim haziran sonuna kadar verecem kilolarımı diye ama bende irade falan gelmiyor anacığımmmm....nasıl olucak bilmiyorummmm

hoşgeldin canım Şeniz
ay inşallah dediğin gibi geçer ya sinir oldum sorma
tamda klomen kullanmıştım bu ay mafoldumben

evet evet kesin böyle bakmışımdır :çok üzgünüm:

buda senin bakışın :1shok: :sinifsinif: :1no2:

tamam vale beraber başlayalım cnm
kaytarmak yok ama tamammı
diloşta dahil olur bize

valla mı of ya en iyisi bir daha yapayım şu iğrenç şeyi ozaman :sinifsinif:
hadi ben neysede benim aşkım keçiboynuzu yapmıştı bu ay bir hevesle
yazık oldu ya
canım hayırlısı böyleymiş demekki
sabret bigün bizde burda bagıracaz hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye
sende kocanı örnek al akıllı akıllı iç soganı ondan sonrada incirini yap ohhhh mis gibi

canım hosgeldin allah kolaylı verin işinde umarım tez zamanda aramıza dönersinŞeniz

çok sevindim neslişim Allah içinize sindirsin
ağzınızın tadını bozmasın güle güle oturun yeni evinizde canım

diyeti hiç sorma benim kocikte isyanlarda akannehir
kaynanamlar hacdan geldikten sonra hergün davet hergün pasta börek homini gırtlak yidim valla :1ninca:

yaza diloşla bizde taşınıyoruz inşallah hayırlısıyla kendi evlerimize :lepi:

canım hayırlı ugurlu olsun bende eşime söz verdiğim zaman kilo veremiyom sinir oluyom varya aynen bende baslıcam ama bi türlü beceremiyom nesliş kız aslında ev tasıma telası içinde veriridin he kosusturmayla ekmegi kesseydin en azından bi kac kilo giderdişakkıdı

evet evet kesin böyle bakmışımdır :çok üzgünüm:

buda senin bakışın :1shok: :sinifsinif: :1no2:

tamam vale beraber başlayalım cnm
kaytarmak yok ama tamammı
diloşta dahil olur bize

tamam canım ben kendime güveniyom iki defa yaptıgım için alıskınım asıl siz kaytarmayında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…