Dokuz Doğuranlar

meltem cnm o meyve nasıl bir şey yaaaa ilk defa gördüm adını bilmiyor musun

elifcim bu meyveyi kaynanam hacdan getirdi gebelik için satılıyormuş
hamile kalamayanlar bu meyveden alıp yiyormuş
çok acayip bişeydi kırana kadar ne çektik
apartmanı salladık valla
diş geçmiyor yenecek gibi değil mermer gibi bişey
şimdilik duruyorda aklıma geldi bi ekleyim bilen varmı dedim

ana seninkiler ne şirinmiş kaydirigubbakcemile3

duruyo bakalım şimdilik ama en kısa zamanda yiycem cokacimcoook

soğan kürü 9. günümdeyim zemuszemus
evet çok şirinler delikafadulden
ye bakalım inş işe yarar
sen gayretli çıktın canım soğanı yaptın ben yapamıyorum soğanı
farlutal pazar günü bitti ne zamana olmam gerekir acaba

vildoş o ne kız boncuk gibi:)meyvemiymiş bu???kaynayan suya atsan yumuşar belki

hımmmm doğrudur cnm yazdıklarını okudumda bencede sen doğru düşünmüşsün onu anca aktarda çektirip toz olarak yersin..inş. şifa verir ben çok inanırım öyle şeylere.bende bazen kendimi iyi hissetmediğimde zemzem içiyorum 3 yudum...şifa niyetine...

selam kıslar dün sabah saat altıbucukta kanamam oldu hemen hastaneye gittik kesenin etrafı kan olmus çok korktum ya kıslar dua edin bana ama meleğimi gördüm ultrasyonda çok hareketliydi doktor gayet sağlıklı bol bol yatacakmısım kendinize çok iyi bakın kıslar banada dua edin yarın tekrar gideceğim doktora yatacağım şimdi

divin senin baş ağrın soğandan olmasın canım bak ne buldum
Kan şekeri ve tansiyon düşürücü özelliğinin yanında birçok çok vücut fonksiyonu üzerinde de olumlu etkileri vardır.
tansiyonun düştüğü için belkide başın dönüyor baş ağrın oluyor

geçmiş olsun canım inş bişey olmaz bebeğine sen yat bolbol dinlen yorma kendini

cmrm çok geçmiş olsun cnm.Rabbim bebeğini sizlere bağışlasın inş.ama korkma bende ilk 3,5 ay sürekli kanama yaşadım ilaç kullandım sürekli..bebişin hareketliyse sorun yoktur..sen bol bol yat cnm...

Son düzenleme:
cmr canım bol bol yatman gerekiyor.fazla kendini yorma....

allahtan bende otip problem hiç olmadı ama bizim toppikte çok oldu kanaması olan lekenmesi falan olan doktorlar hep yat fazla yorma falan demişler..ev bile süpürmüyor bizim kızlar..elektrik süpürgesi zararlıymış yanii nebileyim..ben hattırır hutturu gidiyorum...yani allaha şükürler olsun bide gezmeden yçne bahtım açıldı benim hamile kaldığımdan beri kaydirigubbakcemile3
zaten prag gezisinde temellerini attık bizim veletin heray bi şeyler çıkıyor istanbula gittik asosa gittik .ayvalık izmire gittik şimdide 14 nisanda antalyaya gideceğizkaydirigubbakcemile3
bide hiç bara discoya gitmeyen biz 2 kezde arkadaşların ısrarıyla bara gittik yerimde zıplamaktan popo kemiklerim ağrıyordu ertesi günü....hatta 7. ayımdada belki erzuruma gidebiliriz...noluyo yaaa dedim artık vallaha yandık bizim evlat çok gezenti olcek galiba....hee bide her pazar bursadada bişiler yapıyoruz ..anam hayatımda hiç kaplıcaya gitmemiştim 12 haftalıkken kaplıcaya bile gittim yaaa:roflol:
ay nerden çıktı bukadar gezme bahtım açıldı vallaha...bilmiyorumkismile

sana maşallah diyorum canım bizde temelleri malatyada atmıştık o zaman bizde mi doğum olana kadar gezicez gerçi temelleri malatyada attık sonra hamile olduğumu kaplıcada öğrendim o yüzden havuza falan giremedim sırada neresi var bak merak ettim şimdi bende zaten gezmeyi yolculuğu çok severim bebişimde banamı benziycek

evet çok şirinler delikafadulden
ye bakalım inş işe yarar
sen gayretli çıktın canım soğanı yaptın ben yapamıyorum soğanı
farlutal pazar günü bitti ne zamana olmam gerekir acaba
başlamışken bitiriyim cnm
hiç sevmem başladığım işi yarım bırakmayı
şafak 6
6 gün sonra bu işkencede bitiyor

ben hiç farlutal kullanmadımki cnm bilemiyorum valla ne zaman olur kanaman ama en fazla 1 hafta sonra olursun
vildoş o ne kız boncuk gibi:)meyvemiymiş bu???kaynayan suya atsan yumuşar belki
denedim cnm hiçbişekilde yumuşamadı
çok sert taş gibi
bende inanıyorum şifa Allahtan deyip yiyorumda içiyorumda cnm

geçmiş olsun cnm umarım bişey olmaz
bende de 3. ayda kanama açılmıştı ama bebiş iyiydi bişey olmamıştı korkma inşallah sizede bişey olmaz cnm

kesinlikle bundandır bende şüphelenmiştim
ne zaman soğanı içsem felaket başım ağrıyor
hatta gece yatarken içtiğim zaman sabaha başım ağrıyarak gözlerim şişmiş sulanmış bir şekilde uyanıyorum
kocike çaktırmıyorum ama şunun şurasında 6 günüm kaldı
duysa hemen bıraktırır
o pek böylesi şeylere tahammül edemezde kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kız bu ne kadar gezme kır kıçını otur evde
valla nasıl başlarsa öyle gidermiş artıkın seni nerde arayıp buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…