Dokuz Doğuranlar

haa birde ben az önce siteye giremedim maşallah size bişey olmamış heralde ben girene kadar yazmışsınız

bende yemek yapmaya kalkıyorum kocike bugün ziyafet çekecem
akşama girebilirsem görüşürüz şimdilik hoşçakalın a.s.a.s.a.s.a.s.

haa birde ben az önce siteye giremedim maşallah size bişey olmamış heralde ben girene kadar yazmışsınız

güle güle canım kolay gelsin sana

sana maşallah diyorum canım bizde temelleri malatyada atmıştık o zaman bizde mi doğum olana kadar gezicez gerçi temelleri malatyada attık sonra hamile olduğumu kaplıcada öğrendim o yüzden havuza falan giremedim sırada neresi var bak merak ettim şimdi bende zaten gezmeyi yolculuğu çok severim bebişimde banamı benziycek

cnm su ılık veya soğuk olursa hiçbi sakınca yok
hatta yüzmek çok faydalı kolay doğum için a.s

cnm su ılık veya soğuk olursa hiçbi sakınca yok
hatta yüzmek çok faydalı kolay doğum için a.s

canım benim idrar yollarında sorun vardı o yüzden dr um havuza girme dedi bebek 4 yada 5 aylıkken falan girilebiliyormuş faydalıymış
o yüzden inş yazın tatile gidebilirim orda bol bol yüzerim

görüşürüz cnm kendine çok iyi bak şimdiden ellerine sağlık.... Şeniz Şeniz

bende çıkıyorum kızlar hepinizi öptüm birazda işlerle ilgileneyim....size iyi sohbetler opuyorumnanaktan

selam kıslar dün sabah saat altıbucukta kanamam oldu hemen hastaneye gittik kesenin etrafı kan olmus çok korktum ya kıslar dua edin bana ama meleğimi gördüm ultrasyonda çok hareketliydi doktor gayet sağlıklı bol bol yatacakmısım kendinize çok iyi bakın kıslar banada dua edin yarın tekrar gideceğim doktora yatacağım şimdi

cok gecmıs olsun canım ınsalah saglıkla kucagına alırsın ıyı bak kendıne opuyorum bye

sana maşallah diyorum canım bizde temelleri malatyada atmıştık o zaman bizde mi doğum olana kadar gezicez gerçi temelleri malatyada attık sonra hamile olduğumu kaplıcada öğrendim o yüzden havuza falan giremedim sırada neresi var bak merak ettim şimdi bende zaten gezmeyi yolculuğu çok severim bebişimde banamı benziycek

canım temeller evin dışında atıldımı geziyorsun paso ben onu anladımkaydirigubbakcemile3
bn kaplıcada havuzada girmiştim 1 tur yüzdüm çıktım dua ede ede yüzdüm bişi olmadı çok şüküralkisalkisalkis

canım temeller evin dışında atıldımı geziyorsun paso ben onu anladımkaydirigubbakcemile3
bn kaplıcada havuzada girmiştim 1 tur yüzdüm çıktım dua ede ede yüzdüm bişi olmadı çok şüküralkisalkisalkis
bende canım o güzelim havuzu gördüm yüzmemmi biraz girdim hemen çıktım sonra 5 dk daha girdim çıktım hemen duş aldım napıyım duramadım zaten yüzmeyi çok seviyorum

iyi yapmışın orayscım insan dayanamıyor..sakınılan göze çöp batarmış dedim allaha emanett cup girdim bende:))

ya ben şimdi yandaki alışveriş merkezine gittim kız kıyafetleri gözümü aldı 3 takım aldım çıktım..daha cinsiyetimizde belli değil ama doktor kız benziyor yüzde 80 dedi..kızdır herhalde..erkeğe dönmez umarım yinede hayırlısı olsun ama yaa çok talı ciciler yiyesim geldi:))))
mini elbiselerden aldım altında paçalı donları var kaydirigubbakcemile3manyak bişii yaahihoyyythihoyyyt
gerçi benim doğumda ağustos sonuna geliyor artık kırkı çıkmadan eylül ayında evde falan giydiririm ama napim bari hevesimizi almış oluruzalkisalkisalkis

iyi yapmışın orayscım insan dayanamıyor..sakınılan göze çöp batarmış dedim allaha emanett cup girdim bende:))

ya ben şimdi yandaki alışveriş merkezine gittim kız kıyafetleri gözümü aldı 3 takım aldım çıktım..daha cinsiyetimizde belli değil ama doktor kız benziyor yüzde 80 dedi..kızdır herhalde..erkeğe dönmez umarım yinede hayırlısı olsun ama yaa çok talı ciciler yiyesim geldi:))))
mini elbiselerden aldım altında paçalı donları var kaydirigubbakcemile3manyak bişii yaahihoyyythihoyyyt
gerçi benim doğumda ağustos sonuna geliyor artık kırkı çıkmadan eylül ayında evde falan giydiririm ama napim bari hevesimizi almış oluruzalkisalkisalkis

iyi yapmışın canım ben bile şimdiden hevesleniyorum almayada almıyorum ama çok tatlı kız kıyafetleri vardı bi etek gördüm kot avcum kadar çok tatlıydı

X