bu ara herkesde var bir tembellik bahar yorgunluğu galibaçok şükür cnm bende iyiyim.canım hiç çalışmak istemiyor bir size bakiiim dedim maşallah topik dolmuş yaşıyor :lepi: :lepi: :lepi:
bağırsaklara yayılma değilde şöyle canımhoşbulduk canım.nasılsın şeker..sanada geçmişolsun mantar bağırsaklara kadar nasıl olurmuş diloşcum inş.okadar yayılmamıştır..
bu ara herkesde var bir tembellik bahar yorgunluğu galiba
bende aynı wcye bile gitmeye üşeniyorum
birde uykudan ölücem kızın okulu olmasa kalkacağım yok
sen bide hamilesin Allah kolaylık versin
gaz sancısıdır cnm ayaklarını üşütme dikkat etçok şükür iyi sayılırım meltemcim bugün karnıma iğneler batıyor sanki nasıl oturacağımı şaşırdım...akşam olsadaaa şöyleeeee birrr yatsam zemuszemus
hoşgeldin vildanhayırlı günler kızlar nasılsınız topik baya kalabalık maşallah nazarım değecek uzun zamandır böyle görmmemiştim
hayırlı günler kızlar nasılsınız topik baya kalabalık maşallah nazarım değecek uzun zamandır böyle görmmemiştim
bağırsaklara yayılma değilde şöyle canım
mesela şuan bağırsakta varsa oradan vajinaya yayılır ordada daha sık ürermiş
şuan bende öyle birşey varmı bende belli değil ama geçmezse sanırım ona bakıcak ilaçları falan değiştiricez öyleyse dedi
işte inşallah öyle değildirde geçer ya nerden buldu bu illet beni anlamadım
okadar da dikkat ederim temizliğime guclubacismile
yat cnm yat ne demek lafımı olurr..elife niyet yatıyorum de ama ucu banada dokunsun bari meltemcim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende teyzeme sordum senin gösterdiğin şekilde o geçen sene gitmişti haccaşulezehra ben kaynanamın hacdan getirdiği meyveyi hala yemedim
daha doğrusu yğiyemedim beton gibi o kadar sertki anlatamam
bi araştırma yaptım arabistanda eniştesi olan biri o meyvenin diş parlatmak için kullanıldığını söylemiş kafam karıştı biraz
gaz sancısıdır cnm ayaklarını üşütme dikkat et
ben müsaitim senin yerine yatıyımmı :jeyyar:
hoşgeldin vildan
eski nikin neydi cnm senin
vildan senin adınmı
kaç yaşındasın :)) biraz fazla sordum :tomato:
:roflol: :roflol: :roflol: niyet ettim elif için yatmaya deyip cup yatağa süprizzzzz
zaten aynen dediğin gibi yapıyorum artık canım ya çok sık değiştiriyorum 90 derecede yıkıyorum birde ütülüyorum :bbo:vücut yapıyor canım bazen..sen kuru tutmayada çalış kşlodunu hep değiştir..biryerede gidersen yanına kilot al değiştir 3 saatte bir..o orkitler falanda mantara sebep oluyor çünkü yüzeyleri naylonumsu hafif.....inş geçer hemen
anam öyle sert bişeyki ne bıçak işliyor ne diş kesiyorbende teyzeme sordum senin gösterdiğin şekilde o geçen sene gitmişti hacca
farklı anlattı meryem ane eli deniyormş bu çocuk için olana el şeklide dalları varmış
eski nikim hayyumdu değiştim gerçek adım leyla canım 25 yaşındaym
zaten aynen dediğin gibi yapıyorum artık canım ya çok sık değiştiriyorum 90 derecede yıkıyorum birde ütülüyorum :bbo:
önceden hep günlük ped kullanırdım belkide ondan oldu
aman ya inşallah geçer mafoldumben
valla anlamadım canım senin dediğin deve dikenin içi heralde böyel kestaneye benziyor ama uzunanam öyle sert bişeyki ne bıçak işliyor ne diş kesiyor
baharatçıda çektirip yinede yiyim diyorum ayağıma kadar gelmiş her ne olursa olsun şifaya niyetlenip
tmm cnm doğru hatırlamışım
vildan kim :uhm:
evet canım ya bilsem bende kullanırmıydım hiç :sinifsinif::teselli: geçer cnm üzülme lütfen
günlük pedler banada kaşıntı yapmıştı bende hiçkimseye kullanmalarını tavsiye etmiyorum
valla anlamadım canım senin dediğin deve dikenin içi heralde böyel kestaneye benziyor ama uzun
intte gösteriyo meryem ana dikenide deniyormuş batıl inanç öyle bir etkisi yok falan diye yazıyor bi bak istersen