Dokuz Doğuranlar

nasip işte bilseydik böyle yaparmıydık
sen iyi menapoza girmemişsin 3 aylık iğneler erken menapoza sokuyomuş demişti bana anasağlıktaki hemşire

valla kız iğnem dolapta duruyo bu gidişle bozulup gidecek zaten piyasada bulmak da zor
napıcam inşallah geçerde başka birşeye gerek kalmadan bende başlarım bir an önce :jeyyar:

nber şekerler..ay kayraya noldu ya ben bi geçmişi okuyayım..

nasip işte bilseydik böyle yaparmıydık
sen iyi menapoza girmemişsin 3 aylık iğneler erken menapoza sokuyomuş demişti bana anasağlıktaki hemşire
evet cnm dr o zaman bana söylemişti ama ben dinlemedim birazcık bunalıma girmiştimde
ayyyyyyyy kayraya çok geçmiş olsun yaaaaaaa
iyi dileklerini iletirim cnm
cadı yan gelip yatıyor topiğe uğradığı yok
valla kız iğnem dolapta duruyo bu gidişle bozulup gidecek zaten piyasada bulmak da zor
napıcam inşallah geçerde başka birşeye gerek kalmadan bende başlarım bir an önce :jeyyar:
bozulmaz kız son kullanma tarihine baktınmı
oyüzden hiç münakaşaya girmeyelim birdaha gelirse boşverin nasılsa durduk yerde sataşamaz ya öyle olmasa için deli olması lazım dimi sempatiksalakcinni

şakkıdı kılımı kıpırdatmaya niyetim yok zaten ben işime bakarım :icecream:
bana siz lazımsınız siz yetiyorsunuz olumunekankayizsmile :lepi:

nber şekerler..ay kayraya noldu ya ben bi geçmişi okuyayım..

hoşgeldin canımciğerim
kayra öksürük olmuş
öksürükte rahim kasılması gibi algılanıp erken doğumu tetikleyebilirmiş
ilaçta alamıyormuş şimdi kendini sıcak tutmaya çalışıyormuş

sıcak rahim açılmasını hızlandırır canım
iyi değilki sıcak tutmak doğumu yaklaşanları sıcak tutarlarki açılma olsun diye
benim doğua bigün kala sancılarım başlayınca mayıs ayında ananem elektrikli battaniyeyle yatırmıştı akannehir

aaa gerçektenmi şeker ya bukayradada hiç duymadığım şeyleri duyuyorum kızıda kedide orjinallkaydirigubbakcemile3
allahım hayırlısıyla zeynepciği doğurmayı nasibetseydi inşallah....nekadarı kaldı şimdi....

divinity+, vildan1, dil_nur, Mopsy, sulezehra, sinemis84 hepinize merhaba kızlar nasılsınız...

hoşgeldin canım Şeniz
gerçekten kayraya ne olmuş bir bilen söylesin lütfen bilmiyorumkismile

hoşbulduk canım.nasılsın şeker..sanada geçmişolsun mantar bağırsaklara kadar nasıl olurmuş diloşcum inş.okadar yayılmamıştır..

evet bende öyle duymuştum
hemen söyleyim kendini çok fazla sıcak tutmasın zeynepin zaten sabrı kalmamış çıkmaya bakıyor buda bahanesi oluyormuş sırnaşık şey sırnaşık şey

gerçekten ne talihsiz başı varmış
türünün tek örneği oldu
bir insanın başına bukadarmı musibet gelir kaydirigubbakcemile3

divinity, sulezehra+, Mopsy+, vildan1, dil_nur+, elif..timureren+, sinemis84+

baktım canım son kullanma tarihi 03/2012 ama bana kullanmak nezaman nasip olacak acaba boshayallersmile
boşver bizim kadro tamam huzursuzluk çıkaracak insanlara yer yok zaten salla gitsin :dilcikar:

sulezehra, dil_nur+, neslihan165+, vildan1, Mopsy+, divinity+, elif..timureren, sinemis84
neslihanda gelmiş hg canım nasılsın

çok şükür iyi sayılırım meltemcim bugün karnıma iğneler batıyor sanki nasıl oturacağımı şaşırdım...akşam olsadaaa şöyleeeee birrr yatsam zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…