al bendende o kadar
benim kızda akıllıydı hemen yapsaymışım keşke şimdiye 3. için uğraşıyor olurdum kaydirigubbakcemile3
bende 2 sene boyunca 3 aylık iğne vurundum olmasın diye
oda zararlıymış dr sadece 2 tane vurun demişti ben kolay diye kendi kafama göre 2 sene vurundum :tomato: iyi halt ettim :mymeka:
al bendende o kadar
benim kızda akıllıydı hemen yapsaymışım keşke şimdiye 3. için uğraşıyor olurdum kaydirigubbakcemile3
bende 2 sene boyunca 3 aylık iğne vurundum olmasın diye
oda zararlıymış dr sadece 2 tane vurun demişti ben kolay diye kendi kafama göre 2 sene vurundum :tomato: iyi halt ettim :mymeka:
canım biran önce şifa versin rabbim uğraşma artık bunlarla
hayırlısıyla bebek işine bi başlasaydın :jeyyar:
oyüzden hiç münakaşaya girmeyelim birdaha gelirse boşverin nasılsa durduk yerde sataşamaz ya öyle olmasa için deli olması lazım dimi sempatiksalakcinnibencede maksat belli topiğimizi kapattırmak
evet cnm dr o zaman bana söylemişti ama ben dinlemedim birazcık bunalıma girmiştimdenasip işte bilseydik böyle yaparmıydık
sen iyi menapoza girmemişsin 3 aylık iğneler erken menapoza sokuyomuş demişti bana anasağlıktaki hemşire
iyi dileklerini iletirim cnmayyyyyyyy kayraya çok geçmiş olsun yaaaaaaa
bozulmaz kız son kullanma tarihine baktınmıvalla kız iğnem dolapta duruyo bu gidişle bozulup gidecek zaten piyasada bulmak da zor
napıcam inşallah geçerde başka birşeye gerek kalmadan bende başlarım bir an önce :jeyyar:
oyüzden hiç münakaşaya girmeyelim birdaha gelirse boşverin nasılsa durduk yerde sataşamaz ya öyle olmasa için deli olması lazım dimi sempatiksalakcinni
nber şekerler..ay kayraya noldu ya ben bi geçmişi okuyayım..
hoşgeldin canım Şeniznber şekerler..ay kayraya noldu ya ben bi geçmişi okuyayım..
sıcak rahim açılmasını hızlandırır canımhoşgeldin canımciğerim
kayra öksürük olmuş
öksürükte rahim kasılması gibi algılanıp erken doğumu tetikleyebilirmiş
ilaçta alamıyormuş şimdi kendini sıcak tutmaya çalışıyormuş
hoşgeldin canım Şeniz
gerçekten kayraya ne olmuş bir bilen söylesin lütfen bilmiyorumkismile
mrb canım iyiyiz saol sen nasılsındivinity+, vildan1, dil_nur, Mopsy, sulezehra, sinemis84 hepinize merhaba kızlar nasılsınız...
evet bende öyle duymuştumsıcak rahim açılmasını hızlandırır canım
iyi değilki sıcak tutmak doğumu yaklaşanları sıcak tutarlarki açılma olsun diye
benim doğua bigün kala sancılarım başlayınca mayıs ayında ananem elektrikli battaniyeyle yatırmıştı akannehir
aaa gerçektenmi şeker ya bukayradada hiç duymadığım şeyleri duyuyorum kızıda kedide orjinallkaydirigubbakcemile3
allahım hayırlısıyla zeynepciği doğurmayı nasibetseydi inşallah....nekadarı kaldı şimdi....
baktım canım son kullanma tarihi 03/2012 ama bana kullanmak nezaman nasip olacak acaba boshayallersmileevet cnm dr o zaman bana söylemişti ama ben dinlemedim birazcık bunalıma girmiştimde
iyi dileklerini iletirim cnm
cadı yan gelip yatıyor topiğe uğradığı yok
bozulmaz kız son kullanma tarihine baktınmı
şakkıdı kılımı kıpırdatmaya niyetim yok zaten ben işime bakarım :icecream:
bana siz lazımsınız siz yetiyorsunuz olumunekankayizsmile :lepi:
divinity+, vildan1, dil_nur, Mopsy, sulezehra, sinemis84 hepinize merhaba kızlar nasılsınız...
mrb canım iyiyiz saol sen nasılsın