Dokuz Doğuranlar

kız salak mıyım ben anladık o kadarını heralde benim sık kullanımlarımda HATTA HIZLI RESİM BİLGİSAYARIMA KAYITLI RESİMLERDEN BAK AVATAR BEBEK RESİMLERİ YÜKLÜYORUM AMA KENDİ ÇEKTİKLERİM OLMUO YAPAMIOM DEİLL OL-MU-YOOOOOOOOOOOOO
hızlı resme giriom gözat ı tıklıom resimlerime giriom ordan resim seçiom sonra dediğin bopyutu seçiom 480-640 heral onu seçiom yükle diom olmuyo işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

sağol canım bilirmisiniz sizde ekmek yapmasını bizim buradaki türkmenler yufkayı bilmezler şu yuvarlak kmek varya mayalı ondan yaparlar side de annen yaparmı ekmek

yaparız canım bende güzel açarım hee
böreklikte yapıp koyarlar kışa hazırlık
ekmeği bazen yaparlar

ben çıkıyom sibel silmessen yarın bakarım inşallah resilmerine öpüyorummmmmmmmmmmm hepinizi bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

alla alla yükleniyor diyip mi bekletiyo

bütün resimlerde o çocuğu öperkene seninki kıskanmasın

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler
datlı rüyalarrr

bende çıkıyım yatıyım uyuyım okul var yarın hiç halim yok nolcek öğlen gelince kockle uyurum az yaramazlıkta yaparız çok seviyorum ya arıyımda söylüyüm giderken ağlıyodum aradı gene doğru dürüst konuşmadım tersledim onun bi suçu yokki arıyımda rahat etsin zaten yorgun bu hafta iki iş yapcek benim eşim aynı zamanda kalebodur fayans ustası bu hafta iş almış onu yapıcakta

yüzün gözükmüyo canım hani

dadlum nurlu güzeller güzeli yüzüm albümümde kaydirigubbakcemile3
bütün resimlerde o çocuğu öperkene seninki kıskanmasın

kocam efeye aşık olduğumu biliyo dünya bi taraf o bitaraf
hamile oldumu öğrendiğimde nasıl ağlamıştım sürekli gidemicem göremicem
bana ne dedi biliyonuzmu efe
hala senin bebeğin olunca gene benim halam olucanmı ayy yüreğim nasıl acıdı anlatamam
bu neki bi resimleri var tam sapıkça nasıl yapışıyo dudaklarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…