oyy maşallah.. 3 tane bebe düşünemiyorum ben :)
tamam canım:gitme:
hoşgeldin canımcım Şeniz
ay 3 tane çocuğum olsa keşke bakmasında ne var
3 kızım olsun daha ne isterim (hayırlı ve sağlıklı)
anaaam eyvahedigeldismile şöyle bi düşündümde kociki paylaşmak zorunda kalırım abow 3 taneden bana sıra gelmez sırnaşık şey
geldim gülüm burdayım
sırnaşık şey bizde 3 kız kardeşiz.. babamın ağzı alışmış kıza hemşerimizin oğluna gel kızım diye seslenmişti hemşerimizde o kız değil oğlan demezmi :roflol:
hoşgeldin aşkım Şeniz
sırnaşık şey
ee o halde iyi bilirsin kızkardeş olmanın güzelliğini
beklerim cnm bu arada bende kocike çay yapıyorum bi mutfakta bi burdayımcanımcım geliyom bi dakka eşim süt getirdi onunla urasıyom kaynamak üzere 2 dakka sonra burdayım kız te olsunda kocanı paylaşkaydirigubbakcemile5
evet bilirim sırnaşık şey kardeş çook güzel birşey. sırnaşık şey
kızlar i. akşamlar ben çok kötüyüm sizden başka kimsem yok anlatıcak ve anlıcak ben çok kötüyümmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
beklerim cnm bu arada bende kocike çay yapıyorum bi mutfakta bi burdayım
sositososito ama illede kız kardeş zemuszemus
beklerim cnm bu arada bende kocike çay yapıyorum bi mutfakta bi burdayım
geldim canımcım ben bu kürdeki ekşir anlamadm o nekibilmiyorumkismile
sositososito ama illede kız kardeş zemuszemus
kızlar i. akşamlar ben çok kötüyüm sizden başka kimsem yok anlatıcak ve anlıcak ben çok kötüyümmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
gerçektende öyle ama.. Geçenlerde şu havalar çok karlı olduğu dönemde yani 15 tatilde ablam yeğenimi bana bırakmıştı. Yeğenim geldiğinde hastaydı karda dolaşınca daha da hastalandı bende onu doktora götürdüm doktor iğne verdi 10 tane 1 sabah 1 akşam vurulacak.. onları vurdurdum götürdüm getirdim.. ablam diyo "teyze anne yarısı işte diyo insanın kızkardeşi olması gibi bişey yok diyo :)" normalde ufacık yarası kanasa ona bakıp bakıp ağlayan çocuğa ben iğne yaptırdım düşünün yani kii daha önce iğne yaptırmamışlar hiçç :) allem ettim kullem ettim bişekilde ikna ettim kandırdım 4 gün iğne vurdurduk 5. gün annelerinde gittiler iğneye ağlammıışannesi kızım teyzendeyken ağlamamışın hiç demiş oda "ama teyzem hemşire ablayla yavaş vur iğnenin ucunu değdir sadece diye konuşuyodu elimi tutuyo benimle sayıyodu demiş" :roflol:
gerçektende öyle ama.. Geçenlerde şu havalar çok karlı olduğu dönemde yani 15 tatilde ablam yeğenimi bana bırakmıştı. Yeğenim geldiğinde hastaydı karda dolaşınca daha da hastalandı bende onu doktora götürdüm doktor iğne verdi 10 tane 1 sabah 1 akşam vurulacak.. onları vurdurdum götürdüm getirdim.. ablam diyo "teyze anne yarısı işte diyo insanın kızkardeşi olması gibi bişey yok diyo :)" normalde ufacık yarası kanasa ona bakıp bakıp ağlayan çocuğa ben iğne yaptırdım düşünün yani kii daha önce iğne yaptırmamışlar hiçç :) allem ettim kullem ettim bişekilde ikna ettim kandırdım 4 gün iğne vurdurduk 5. gün annelerinde gittiler iğneye ağlammıışannesi kızım teyzendeyken ağlamamışın hiç demiş oda "ama teyzem hemşire ablayla yavaş vur iğnenin ucunu değdir sadece diye konuşuyodu elimi tutuyo benimle sayıyodu demiş" :roflol: