Dokuz Doğuranlar

oyy maşallah.. 3 tane bebe düşünemiyorum ben :)

hoşgeldin canımcım Şeniz
ay 3 tane çocuğum olsa keşke bakmasında ne var
3 kızım olsun daha ne isterim (hayırlı ve sağlıklı)
anaaam eyvahedigeldismile şöyle bi düşündümde kociki paylaşmak zorunda kalırım abow 3 taneden bana sıra gelmez sırnaşık şey

ıbrahim Saraçoğlu Hamile Kalmak ıçin ıncir Kürü

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru ekşir kürü:
ıbrahim Saraçoğlu Hamile Kalmak ıçin ıncir Kürü

Yarım litre (25 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru ekşiri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru ekşir kürü iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru ekşirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru ekşirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru Ekşir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru ekşirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boydataze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır

sırnaşık şey bizde 3 kız kardeşiz.. babamın ağzı alışmış kıza hemşerimizin oğluna gel kızım diye seslenmişti hemşerimizde o kız değil oğlan demezmi :roflol:

sırnaşık şey bizde 3 kız kardeşiz.. babamın ağzı alışmış kıza hemşerimizin oğluna gel kızım diye seslenmişti hemşerimizde o kız değil oğlan demezmi :roflol:

sırnaşık şey

ee o halde iyi bilirsin kızkardeş olmanın güzelliğini

canımcım geliyom bi dakka eşim süt getirdi onunla urasıyom kaynamak üzere 2 dakka sonra burdayım kız te olsunda kocanı paylaşkaydirigubbakcemile5
beklerim cnm bu arada bende kocike çay yapıyorum bi mutfakta bi burdayım
evet bilirim sırnaşık şey kardeş çook güzel birşey. sırnaşık şey

sositososito ama illede kız kardeş zemuszemus

kızlar i. akşamlar ben çok kötüyüm sizden başka kimsem yok anlatıcak ve anlıcak ben çok kötüyümmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

gerçektende öyle ama.. Geçenlerde şu havalar çok karlı olduğu dönemde yani 15 tatilde ablam yeğenimi bana bırakmıştı. Yeğenim geldiğinde hastaydı karda dolaşınca daha da hastalandı bende onu doktora götürdüm doktor iğne verdi 10 tane 1 sabah 1 akşam vurulacak.. onları vurdurdum götürdüm getirdim.. ablam diyo "teyze anne yarısı işte diyo insanın kızkardeşi olması gibi bişey yok diyo :)" normalde ufacık yarası kanasa ona bakıp bakıp ağlayan çocuğa ben iğne yaptırdım düşünün yani kii daha önce iğne yaptırmamışlar hiçç :) allem ettim kullem ettim bişekilde ikna ettim kandırdım 4 gün iğne vurdurduk 5. gün annelerinde gittiler iğneye ağlammıış annesi kızım teyzendeyken ağlamamışın hiç demiş oda "ama teyzem hemşire ablayla yavaş vur iğnenin ucunu değdir sadece diye konuşuyodu elimi tutuyo benimle sayıyodu demiş" :roflol:

geldim canımcım ben bu kürdeki ekşir anlamadm o nekibilmiyorumkismile

kızlar i. akşamlar ben çok kötüyüm sizden başka kimsem yok anlatıcak ve anlıcak ben çok kötüyümmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kuzum ne oldu annat annatki rahatlıyasın :teselli:

evet işte anlatmaya çalıştığımda buydu
bağlı oluyor kardeşler birbirlerine
bizde 4 kız 1 erkek kardeşiz
kızlar biraraya geliyoruz ama gelini pek sevmiyoruz içimize alamıyoruz
bacı bacı olurlarsa daha tutkun olurlar
rabbim ilkini kız verdi inşallah olursa diğerlerinide torpil geçerse kız versin isterim kaydirigubbakcemile5

merhaba canım nasılsın seninle yeni tanısıyoz galiba hosgeldin aramızakaydirigubbakcemile5
evet benimde yiğenim var bende ablamgilde kalırken bekardım yiğenim boranşit olmustu iğne vermiş dr. benide ablam teselli edeyim yiğenim aglamasın diye yanında götürdü iğneden cok korkar yiğenim hemsireyi görünce cok aglamıstı o aglayınca onun aglamasına dayanamayıp bende oturdum aglamaya basladım hem aglayıp hemde söyleniyodum bu kadar aglarken iğne vurmayın yazık el kadar cocuga iğne mi verilir ilacı yokmu bunu diye ablam cok kzımıstı teselli et diye getiridim seni avutuyom demiştikaydirigubbakcemile3ama gercekten yiğen kendi evladından ayırt edilmiyo atalarımız bosuna dememiş teyze ana yarısı diye

haksever cnm seni burda can kulağıyla dinleyecek 3 kişi 6 kulak var
anlat derdini her neyse...elimizden bişey gelmez ama en azından dinleriz sende içini boşaltmış olursun biraz rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…