Dokuz Doğuranlar

Sao
Divin nasılsınız pelin nasıl oldu merak ettim inşallah eve cikmissinizdir..dualarim sizinle
l Saol canim
Ciktik bugun hastaneden
pelin cok iyi Allaha sukur..butun tahlilleri temiz cikti
biraz nazli simdilik nazini cekecez 3-5gun artik

sanada cok gecmis olsun
istemsizce guldum..cunku bizimde banyonun kapisi hep aciktir biz girince kapatiriz
ayni sekil kafayi gozu bende cok kirdim
senin kadar hastanelik olmadim ama
tekrar gecmis olsun Allaha emanet olun canim

herkese slm yaren ve divin çok geçmiş olsun ikinizede Allahım beterlerinden sakınsın
bende sık sık gelemiyorum artyık buralara evdeki neti iptal ettik ceptende girmesi zor oluyor
beryalle belenayı merak ettim hiç görünmüyorlar umarım iyilerdir divinimle telden görüşüyoz zaten
neslihanda doğum etmiş sanırım inşallah herşey yolundadır
bende hayat aynı ev çocuk iş guç bu ay bende rahatsizlandım üç gun hastanede yattım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum siddetlisinden şükür atlattım

selam kızlar yıllar sonra tekrar topikteyim nerelerdesinizzzzzz

selam cnaım hg nerelerdeydin.. herkez cocuk ların peşinde kendimizi unuttuk :))

oyy canım dogurdun şuan 6 günlük herelde nasılsınız iyisinizdir inş. biran önce dogum anılarını anlatta dinliyelim tazelenelim :)))

canımmmmmmmmmmmm çok geçmiş olsun içinden o yaramaz hallerini özledigini hissediyorum pelinin hem şikayt ediyoruz hemde bişey olsa canımız yanıyo dimi allah dermansız dert vermesin cktınız mı hastaneden iyimi şimdi öpüyorum prensesini

Peline ciş egitimine basliycam
Benide hala emiyor cok düşkün nasil biraktiracam

kaç aylık canım 2 yaşını geçtimi yani emmeyi kesmeden çişe başlama cocuga duygu fırtınaları yaşatıcaksın çok agır 2 side zor bi süreç zaten hastalık atlatmaya calışıyo bide bunlar zor...

allah korumuş canım valla okurken gülesim geldide aynı şey beimde başıma geldide bana bişey olmamıştı kafam saglam demekki :)) bi magzaya girdik magazanın sonu duvarın tamamı aynaymış uyuzlar tuzak yamış resmen bende elleye kurcalaya gidiyrum daha ilerdekiler hep merak konusu tabi hızlı hızlı giderken kütttt aynaya :))) çalışanlar bi gülüyo çok komik dedim abla dur dicektim diyene kadar koştun diyo sen nasıl çarptında o kadar bayıldın canım geçmiş olsun :)

kızlar selam

bende baya ara verdim kendime nennee yapayım

dogum günümüzü atlattık 1 yaş kontrolümüzü olduk . 9110 gr. 76cm boyu minnak minnak büyümeye calışıyoruz :))

artık yürüyo koşuyo beni maf ediyor dışarda zabdetmek imkansız artık çok fena cadı oldu ....

uyku eğitimi verdim artık iyiyiz cok şükür. 3 gecedir sabhlıyoruz aglaya aglaya azı dişi geliyo nasıl cıkcak onca diş bilmiyorum (

Eklentiler

• 20150208_122501.jpg
    153,1 KB · Görüntüleme: 85
  • 20150208_122507.jpg
    134,3 KB · Görüntüleme: 100
Günaydın kızlar,ay gülün zaten halime nasıl becerdiysem...dün gece annemi yolladım kaldım yine gurbet ellerde yanlız...tayin bekliyoruz mayısta bakalım nereye tasincaz...onun sıkıntısı var bide.

Haksever canım uzun ömürlü sağlıklı,mutlu yılları olsun inşallah yavrunun,herşey çok güzel görünüyor..biz yapamadık kimse yoktu cagircak,bütün tanıdıklar tayin oldu gitti..ızmir gidince gecikmeli olsa yaparım inşallah hatıra için...Yarende azıları komple çıkarmış alt üst,hatta yanlarindakiler,haberim bile olmadi,ağzını açmıyorki,hep edepsiz zaten anlamiyoz bizde...yarende o kadar yemeye minnacık sinir oluyor ya nere gidiyor yedikleri diye,yoksa sağlıkli olsunlar yeter...bizde en son 9.350 80cm dik yasinda...çubuk kraker bunlar..

Boyu cok uzunmus canim masallah o zaman daha zayif durur bide sagliklilar cok sukur nabalim boyle buyucekler ins guzel istediniz yere cikar tayininiz

Iyi pazarlar olmayan kızlar,allahım yarabbim hepinize birden ne oldu anlamadim ki ya bu kadarmı zor şuraya gelip iki satır iyiyim yazmak..Valla bendede bi ton sıkıntı var..iki çocuk var canavar, hastalık var, iş güç var,zaten diş çıkarıyor yaren berbat günler geçiriyorum,kendim hastalıktan geberiyorum, gurbetteyım,her iş bana bakıyor,yinede aklım burda kimse olmasada boş kalmasın diye saf saf gelip yazıyorum...Neyse iyi olun yeter..ben buralardayim...

Iyi haftalar olsun kızlar..masallah kk ya giriliyor sürekli görüyorum ama buraya tenezzül eden yok,neyse bendeniz tek silahşör buralardayim...Bu arada ayşe bi haber ver ne yaptın başka topiklere yazacagina bizede haber ver yahu,hayırlı haberlerle gel inşallah...

Canım valla yazmak için canım çıkıyor ama net yasak olduğu için giremiyom arada bir kocamdan saklı girip bakıyom başka topiklerede yakın zamanda yazmadım ki neyse hadi yazayım
Ama ben kalp atışını duymadan yazmayacaktım sen merak edince kıyamadım sana yazdım
1 Şubatta transferim oldu
13 şubattada kan testi yaptırdık 785 çıktı
5 gün sonrada 2897 çıktı bu arada 2 tane embriyo transfer ettiler
25 şubatta keseleri görmeye çağırdı gittik kesenin birisi var net diğerine bişey demedi belli değil dedi ama 27 şubatta kanamam başladı hemen iğnelere başlayaıp tekrar yatmaya başladım şükür şimdilik bişey yok daha sonrada 1 martta ilçeye doktor gelirmiş doğum doktoru ultrasonla baktı çok küçük bir keseniz var dedi kan testi istedi yaptırdık pardon 2 martta bu kez bana değer çok düşük geldi 6101 çıkmış değerler kafamı çok karıştırdı Allah nasip ederse de cuma günü gideceğiz bakalım neler olacak çok merak ediyom hayırlısı ile inşallah tabi süreç çok yorucu oldu benim için ama test gününde bu kadar zorlanmamıştım kanamadan sonra herşey dahada zor oldu inşallah iyidir bebeğim hamileyim 10 yıl sonra diye sevinemiyom bile dualarınızı eksik etmeyin cuma günü giremesem bile inşallah hayırlı haberlele gelirim

Allaaaahhh biliyordum sen gel yaz istedim emin olmak için,heeeyyooooo ayşe hamileeee, hiç korkma kuzum herşey çok güzel olucak,dikkat et kendine,hiçbir iş yapma sakın,bunca yıl yaptığına say melegini düşün sadece..hayırlı haberlerle gel..yarende 7 ay kanama lekelenme ne ararsan yaşadım.ilaçlar iğneler..olacağı varsa oluyor zaten..Inan en az senin kadar sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah...bütün kızlar çok sevinicek,inşallah gelirlerse tabii. ay ne güzel bi haber,çok mutlu oldum çok...dualarim seninle

Ayse cok sevindim canim hayirli ugurlu olsun insallah
tek sen kalmistin Rabbim seninde yüzünü güldürdü
insallah tamamina erer kucagina almakta nasip olur

yaren canim sende ne desen haklısın
basimda bi dert varki ne siz sorun nede ben soyleyim
icten ice çürümeye basladim artik
icimden hicbisey gelmiyor

Aa dur şimdi bak noldu hayırdır,sağlık dışında olan hiçbirşeyi takma kafana,o bile rabbimin izniyle hallolur gerisi önemli değil..inşallah kötü birşey yoktur korktum bak şimdi.kendini iyi hissedip anlatmak istediğin zaman burdayım ben..Rabbim biran önce gönlünü feraha kavuştudur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…