Dokuz Doğuranlar

Yahu kizlar nerdesiniz topige baska yerden devam ediyonuzda benimki haberim yok..umarım iyisinizdir...

YENİ YARIŞMAMIZ 3 ŞUBAT 2015 DE BAŞLIYOR !
aajbxs.gif

Neredesiniz arkadaşlar yaaa,bari biriniz cevap versin..ayse divin haksever size noldu gelmiyonuz bi ses verin yahu...

Selam kızlar. .
kimsesiz kalmış bu aralar valla bende merak ettim Yaren gibi...

ben fenalardayim son haftalarim ve artik ağrılarım sancılarım başladı bklm. uyku uyumuyorum biran önce gelsin artık diye dua ediyorum.. Rabbim beni ve benim gibi zamanı gelenleri bi avazda kurtarsin inşallah. .

Dr a göre 18 Şubat da spinal sezeryan ile olucak hayırlısı ile bklm..

arkadaşlar merhaba bir ara girdim ama kimsecikler yoktu başka topikte misiniz??? nerelerdesiniz??? uzunnnnn zamandır giremiyordum merak ettim.

Vallahi son çırpınışlarım,bir dahaki seferede ses seda çıkmazsa dahada buralara gelmem...yaw toplu eylemmi yapiyonuz...KK ya girdiginizi biliyorum da buraya neden uğramadığınızi bilmiyorum...canınız isterse valla aaaa...:-) :-) :-)

Selamlar
yaren tirstim senden hemen bi ses veriyim dedim
özet geciyim son 1 ayimi hizlica
tam 1 ay once kocikim isyerinde fenalasmis hastaneye kaldirilmis
Ertesi gun kendini kötü hissettigi icin acile gittik
muayene eden dr durumu hic iyi degil dedi yatirdi kocikimi
Yüz felci gecirmis atak yapmamasi icin ms tedavisi uyguladilar
cok agir bi tedaviymis simdi tansiyonu yükseliyor kullanilan serumlardan
2 ay ev istirahat i veriyormus dr ama bizimki 3 hafta yeter demis
yarin isbasi yapıyor hayirlisiyla
gelen giden cok oldu eve halim kalmadi bide 5 öğün yemek yaptim
erkek evde olunca zamanda gecmiyor pöff

Pelinim bu ara cok akillandi dillendi bicir bicir bisey oldu
cok yoruyor beni ama tatli yorgunluklar
Bu saat olmus hala uyanik saat kacta uyur Allah bilir
doğum günü geliyor..hazirliklar yapacam 1 ay kaldi 2 yasina girecek hayirlisiyla
vildanda 22 subatta 14 yasina giriyor
onada eltim doğumgünü yapacak süpriz
haberi yok

aksama kadar oturmadim
o kadar yorgunumki
hepinizi cok özledim...

Selam kızlar. .
kimsesiz kalmış bu aralar valla bende merak ettim Yaren gibi...

ben fenalardayim son haftalarim ve artik ağrılarım sancılarım başladı bklm. uyku uyumuyorum biran önce gelsin artık diye dua ediyorum.. Rabbim beni ve benim gibi zamanı gelenleri bi avazda kurtarsin inşallah. .

Dr a göre 18 Şubat da spinal sezeryan ile olucak hayırlısı ile bklm..
Canim hayirlisiyla bu gunlere kadar geldin
Insallah dogumunda kolay olur
spinal olmasi iyi..bebisin sesinide duyarsin agrin acinda fazla olmaz
merak ettigin bisey olursa sor
öpüyorum Allaha emanet ol

Selamlar
yaren tirstim senden hemen bi ses veriyim dedim
özet geciyim son 1 ayimi hizlica
tam 1 ay once kocikim isyerinde fenalasmis hastaneye kaldirilmis
Ertesi gun kendini kötü hissettigi icin acile gittik
muayene eden dr durumu hic iyi degil dedi yatirdi kocikimi
Yüz felci gecirmis atak yapmamasi icin ms tedavisi uyguladilar
cok agir bi tedaviymis simdi tansiyonu yükseliyor kullanilan serumlardan
2 ay ev istirahat i veriyormus dr ama bizimki 3 hafta yeter demis
yarin isbasi yapıyor hayirlisiyla
gelen giden cok oldu eve halim kalmadi bide 5 öğün yemek yaptim
erkek evde olunca zamanda gecmiyor pöff

Pelinim bu ara cok akillandi dillendi bicir bicir bisey oldu
cok yoruyor beni ama tatli yorgunluklar
Bu saat olmus hala uyanik saat kacta uyur Allah bilir
doğum günü geliyor..hazirliklar yapacam 1 ay kaldi 2 yasina girecek hayirlisiyla
vildanda 22 subatta 14 yasina giriyor
onada eltim doğumgünü yapacak süpriz
haberi yok

aksama kadar oturmadim
o kadar yorgunumki
hepinizi cok özledim...
Canım işin şakası o tabii merak ettim sizi ondan..Çok geçmiş olsun rabbim yeterinden korusun,sizlere sevdiklerine bağışlasın...iyi olmanıza sevindim..prenseslerimi kocaman öpüyorum..Pelinede gelince sanki havalar ısınmaya yakın başlasan tuvalet egitimine daha iyi olur annesi az daha sabredin nisan gibi başlarsınız..

Canım işin şakası o tabii merak ettim sizi ondan..Çok geçmiş olsun rabbim yeterinden korusun,sizlere sevdiklerine bağışlasın...iyi olmanıza sevindim..prenseslerimi kocaman öpüyorum..Pelinede gelince sanki havalar ısınmaya yakın başlasan tuvalet egitimine daha iyi olur annesi az daha sabredin nisan gibi başlarsınız..

Suan hastanede yatiyoruz
pelin 4 gundur hem ishal hem kusuyor
haftasonuna denk geldi poliklinige gidemedik
acile gittik serum yedik geldik..ama kusmalar ve ishal dahada artti
ilaclar bir ise yaramadi
özele gittik hastaligi direncli diye üniversite hastanesine gönderdi
burda da serum takildi
tam istediginiz zaman cikabilirsiniz dediler..cikamadan yine kustu ve kaka yapti
dr yatiralim dedi bekliyoruz
kimse ugramiyor topige ama dua edin bize nolur pelin cok kötü oldu 4 gunde 3 kilo verdi aglamaya bile hali kalmadi

Suan hastanede yatiyoruz
pelin 4 gundur hem ishal hem kusuyor
haftasonuna denk geldi poliklinige gidemedik
acile gittik serum yedik geldik..ama kusmalar ve ishal dahada artti
ilaclar bir ise yaramadi
özele gittik hastaligi direncli diye üniversite hastanesine gönderdi
burda da serum takildi
tam istediginiz zaman cikabilirsiniz dediler..cikamadan yine kustu ve kaka yapti
dr yatiralim dedi bekliyoruz
kimse ugramiyor topige ama dua edin bize nolur pelin cok kötü oldu 4 gunde 3 kilo verdi aglamaya bile hali kalmadi
Canım çok geçmiş olsun allah yanınızda olsun biran önce iyilessin kuzum benim..bizde çok zor bi kış geçiriyoruz bir türlü iyilesemiyo çocuklar..antibiyotik kullanırken yeniden hasta oluyor Yaren anlamadım gitti...doktorlar ne diyor hastalığa rota virüs olmasın sakın..aşısı varmı pelinin özel aşısı..ben ikisinede 3er doz yaptırmıştım sırf bu korkudan...ınan çok üzüldüm dualarim sizinle..arada haberdar edersen sevinirim..çok geçmiş olsun..üzme kendini sende pelinin ihtiyacı var sana annesi...

Divin naptiniz canım ya merak ettim çok,haberde veremedin tabii doğal olarak inşallah cikmissinizdir hastaneden...bizde bugün 10.30 da ikisinede randevu aldık goturcez..Ayy bayilcam bende artık ne uzun ve zor bi kıştı,rabbim beterinden korusun...yagiz habire okuldan hastalık taşıyor,dişleriylede karışınca yareni tut tutabilirsen..

Saol canim ilgilendigin icin
hastanedeyiz hala yatiyoruz
pelin daha iyi cok şükür. .7. Serumu taktilar ilac tedavisi yapiyorlar
dun ilk defa mama istiyom dedi birkac lokma biseyler yedi
Sıkıldi cikmak istiyor hastaneden..hakli yani benim bile psikolojim bozuldu
Allaha ne kadar sukretsek az saglikli bebeklerimiz var
sizede cok gecmis olsun canim
seninde günlerin hastaneyle hastalikla geciyor
Allah sifa versin sizede

Bir an önce çıkarsınız inşallah hstaneden canım ya..rabbim korusun yavrularimizi...bende birazdantahlil sonuçları için gidicem.ikisinde bi ton tahlil verdik bakalım artık...hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah..

Kızlar selam çoktandır giremiyorum uzun bir zaman sonra yine giremem ama girersem sizlere çok ama çok güzel haberim var sağlıkla kalın öpüldünüz :)
Kız ayşe hamileyim de de sevindir bizi,yeterki hiç gelme buralara...ama güzel haberini soyleyipte gideydin iyiydi neyse bakalim seninde iyi ve mutlu olmana sevindim...Diğer kizlardanda iyi haberler aldımmi yeter...buralari merak etmeyin topigimize elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum...:-):-)

Ah kızlar kimselerde yok ama yazayım yinede..Tam yatmaya hazırlanırken lavaboya gireyim dedim banyonun kapısı hep açıktır,girince kapatırız.Annem bir haftadır bende bu arada,esimde nöbetçi,tam hızla gireyim dedim bammm kapı kapaliymis meğer ben iki seksen yere burun kanamis şişmiş kendimden geçmişim ambulans gelmiş tomografi serum bilmemne derken saat 2 de kendi rizamla çıktım..burnum kirilmamis allahtan ,başım çok ağrıyor,o şiddetle boynum zedelendi..neyse verilmiş sadakam varmış,rabbim hepimizi korusun,en çokta görünmez kazalardan...hepinize iyi geceler..Ayy kendi kendime yazmaktanda sistim deli gibi :-)

X