- 13 Mart 2015
- 4.125
- 7.477
- Konu Sahibi izzetgullufan
Sonrasini dusunemiyorum iste benim icin hayirli olannhangisi bilemiyorum.benim dusundugum su andaki mevcut evimi kapatip kiradakinana babamin yanina yerlesmek cocuk buyuyene kadar annemlerin yatak odasinda yataklarnds uyurum oglumla yatagi duvara iteriz.besigini de alirim bir sure sonra alistirirm napayim.onlar da
Salondaki koltukta yatarlar ayri ayri ama cunku annemmevimi kapamam esyalarimi vermem duzenimi nozmammdiyor. Bundurumda onlara ayak uydurmaktan baska ne carem kaliyor?? Esimmisten cikarilmadi bu arada
Salak patronu karar degistirdi...
Her bir yorumun ayrı felaket. Bencillik akıyor var ya akıyor. Her yorumunda ayrı bağırıyorsun ben bencilim diye. Kalın yaptığım son cümle var ya hani şu ayak uydurmaktan bahsettiğin, bir de ilk cümle var hani annenlerin yataklarını odasını (!!) alacakmışsın, bu ayak uydurma olmuyor; milletin düzenini bozma oluyor. Ayak uyduracaksan yatacaksın salonda, öyle ananın babanın odasına çökmekle olmaz ayak uydurma. Kaç yaşına gelmiş insanları (70di sanırım?) kanepe üstlerinde yatırmayı nasıl düşünebiliyorsun acaba?
Allah'ım eşine de annenlere de kolaylık versin. Seninle işleri çok zor, çook! Sen de bir an önce empati yaparak düşünmeyi öğren bence, yoksa çok zorlanacaksın bu hayatta.