Işten çıktıysa nasıl geçinecekler ?
Çok zor ya Allah yardım etsin cidden . Bir de küçük bebek .
Kadın iyice bunalmış işin içine maddiyata girince daha da zora sokar . Keşke bu şartlarda çocuk yapmasaydı resmen bile bile lades Demiş .
Kardescim ben inan bilemezdm boyle olucagini. Bak sirayla olaylari cok kisa sayiyorum.ikimizin de ortalama maasi guzel isleri var.evimiz kira borcumuz yok.gecinip gidiyoruz..hamile kaliyorum cok mutkuyuz guzel guzel gecinip gidiyoeuz kavgasiz.onceki gunler bazen anlasamadigimiz gecimsiz gunlerimiz yok olmus sanki.herkes
Sasirio masallah iyi geciniosnz dio.ben sakinim esim sakin.namazimi kiliyorum dualar ediyorum.yavrum cok guzel bir hastanede dunyaya geliyor.ben alti ay dogumdan snra sirketimden maas almaya devam ediyorum.45 gun sut parasini birlestirip aligorum.maddi sikinti yok.ama bebek digdugunda beklentiye girdigimiz annemin(kendi annem) bebegi tutamadigini altini bile alamadigini ellerinin titredigini,ac mi tok mu anlamadigini farkediyoruz.esimle tartismaya baskiyoruz.annemle butun gun ayni evin icinde anlasamamaya basliyorum,uykusuzluk zaten hat saghada emziriosun yorgunsun tum vitaminlerin dusmus halsiszin.depresyon hat sagfada.anneme
Catiyorum alttan almior evi terkedior.sonra esim gorumcemi(16yasinda) alip getirio yalniz kalma diye.bir gece bebegi yikiylar bebek ciyak ciyak aglio ben cinnet geciriyorim.bunlari suckuorum bagiriyorum.esim bana pata kute girisio. Bebek aglio yatakta.bu olaui hazmedemiyorum.gorumcemi kowmaktan beter ediyorum mutsiz ediyorum.bir ramazan gunu iftar sAaatinde anama
Gidip inat olsun diye barisiyorum..adama
Sofra hazirlamiorm
Anamin evinden donmuyorm bebekle.esim
Ariyomnedesn diyo.kardesn hazirlar
Sofrayi ben annemdeuim
Diyorum.esim delirio gorumcem de alior kaynanama
Gidiolar kaynanam koyde.olaylar boyle basliyor... aramiz kopuyor.sonra neyse ikna ediyom
Adami donuyor.annemle
Bidaha restlesmiyorim
Cnku bosanma korkusu sarmis.iyi kotu anama orta derce davraniorm.cnku grip olsam doktora gidemem bebege bakcak kmse tok.anama
Emanet edip market carsicyazin gezebiliorm.bu sefer esim 21000tl kimar borcuna giriyor.bilgisayardan oynadigi iddia oyunu yuzunden.psikolojisi bozuluyor..sonrasini biliosnz kavga dowus ben evdem sonsuza
Kadar kowuyorum.dogum maasim butuyor.ise donmek istemiyorim.haftada
200tlye psikologa gidiorm.odeyebilmek icin kredi cekiyoeum.ve temizlikci
Alabilmekcicin.annemmpek gelmior gitmior isimcolunca cagiriyom
Gelmbebege bak diorm.sonra ise basliorum
Aralik ayinda.yarim
Maasla.psikologun zoruyla istemeyenistemeye oglumdan kopuyorm!! Krediyi yemisim bitirmisim
Elde
avucta kalmamis.maas lazim.yarim gun gidiyorum.sonra esimi isten cikariolar.tazminwti 20000lik borcunu bile kapamyor.durum bu dostlar