- 24 Eylül 2009
- 122
- 11
- 623
- Konu Sahibi theworldismine
-
evet otacının..
ama market grubu değil eczanelerde satılıyor
çok saol denemeye değer bi sürü şe kulandım en son doktorum piyasa şampuanı kullanma dedi ondan bitkisel bişiler arayışı içindeyim..
çok soru sordum ama yağlı saçlara iyimi saçlarım çok yağlı özellikle saçımı kurutsun istiyorum ondan tercihim sabun u olsa acaba oldu hergün yıkamak zorundayım hemen yağlanıyo yağlı saçlara kuru saçlara şeklindeki yoksa normal saçlara olarak tek
ürünmü ?
öncelikle herkese iyi akşamlar
1 yıldır saçlarım çok yoğun dökülüyordu, boyadan sonra oldu ve hiç durmadı, düzleştirici vs derken iyice mahvoldu saçlarım inceldi ve dökülme arttı her elimi attığımda abartmıyorum 10 tel saç geliyordu banyodan sonra ağlıyordum sürekli..
doktora da gittim tahlil yaptırdım ama değerlerim normaldi sadece çinko hapı verdi o da işe yaramadı kolumdaki kılları arttırdı siyahlaştırdı bıraktım.. şampuan önerisi istedim bir etkisi yok şampuanların dedi.
düzleştirici kullanmayı bıraktım, boya markasını değiştirdim ve uzun aralıklarda boya yaptım, ve bir öneri üzerine naturway sarımsaklı şampuan kullandım ve hala kullanıyorum
dökülmem çok çok azaldı banyodan sonra en fazla 10 tel dökülüyor artık
şampuan çok çok iyi geldi saç telimin kalınlaştığını hissediyorum güçlendi ve hızlı uzuyor ve çok güzel görünüyor düzleştici vs bir işlem yapmadan
yumuşacık yapıyor saçı krem falan kullanmıyorum ve parlatıyor:)
hayatımın şampuanını buldum ve hiç de değiştirmem
size de öneriyorum çevremdeki herkese de önerdim ve memnunlar
ne kadar zor bir durum olduğunu çok çok iyi biliyorum umarım sizlere de iyi gelir,paylaşmak istedim
peki ne zamandır bu şampuanı kullanıyorsun canım, saçlarım benim çok yaglı, yagı kurutuyor mu? yani bu aralAR çok sarmısaklı şampuana merak sardım da zigavus için herşey diyolar, şimdi bunada güzel diyolar...çokk memnunmusun peki, dökülmen eskisine göre ne kadar azaldıı..çok sordum farkındayım kusura bakma ama napim saçlarımız söz konusu yaniDDD
sarımsak kokusu varmı bu şampuanda?
sor tabi canım seve seve cevaplarım birisine bile yardımcı olsam yeter benim için:)
öncelikle şampuandan gerçekten cok ama çok memnunum, saçlarım döküldüğü için saç kremi vs kullanamıyordum daha cok döküyordu ama bu şampuanla saç kremine gerek kalmadı yumusacık yapıyor, yağlanma konusunda ise benimde saçlarım yağlı ve ben alışkanlık haline getirdim hergün dus alıyorum :) ama almadığım zamanlarda hemen yağlanmıyor artık ve benim saçlarım ince telli dolgun durmazdı şimdi gayet dolgun duruyor, 3 aydan fazla oldu kullananı ilk başlarda sadece görüntü olarak fark ediyordu ama dökülme yavaş yavaş azaldı ve simdi normale döndü, yani dustan sonra tarayınca 10 tel falan ki benim saçlarım topak topak elime geliyordu o kadar çok dökülüyordu..ama sunu belirtiyimki ben düzleştirici vs kullanmayıda bıraktım o da etkili olmustur mutlaka..
inşallah sende de işe yarar sonuç olarak denemeni öneriyorum
teşekkür ederim canım benim çok sağol cevabın için:))) ya ben saçlarımı hergün yıkamıyorum..o yüzden yaglandırmayı geçiktirmeside çok önemli...peki o 10 tel dökülmesinden sonra gün içinde daha dökülyo mu bu da çok önemli :))) ama sen şimdi hergün banyo yapıyosun hergün 10 tel gidiyo öyleyse..offf ya 10 tel bile dökülmese olmaz mı :))şimdi gün iiçndede dökülüyo mu ???
ya sorma canım benim saçlarım baya gürdü.suan okadar inceldi ki halen inanamıyorum..saçlarıma dokunmaya korkuyorum..saçlarım cok uzun yarın kestirmeye gidecem ..aslında uzun saçı seviyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum..zaten boyayı 3 veya 4 ayda bir yapıyorum..düzleştiriciyi bıraktım..saçlarımı kestirecem..ve senin su sarımsaklı sampuanını deniyecem memnun kalmıssın..umarım bende memnun kalırım..sadece eczanelerde mi bulunuyor...sanırım birde doğal bir sampuan..
biraz kestirip kendi haline bırakır doğal birde şampuan kullanırsan faydasını görürsün bence, çünkü bazı saçlar ki benimkide bu gruba giriyor fazla işleme gelemiyor boya düzleştirici vs derken cansızlaşıyor
1 yıl önce hiç bir problemim yoktu elimle çeksem tek tel gelmezdi sonrasında boya düzleştirici önüme gelen şampuanla yıkama derken felaket bir hal aldı, ama şimdi şükür ki kendine geldi
şampuan kısmına gelince mucize beklemek kendini kandırmaktır, yani bazıları iki kere yıkadım dökülmem durdu diyor ben onlara inanmıyorum mesela, diğer şampuan saçını kökten mi çekiyordu o zaman 2 günde hemen geçti...
sonuç olarak şampuanı sabırla kullanın diyorum hem dökülmeyi önlüyor hemde saçlarınızın daha güzel görünmesini sağlıyor ki bunu piyasada yapabilen şampuan yok denecek kadar azdır heleki doğal şampuanlar saçı mahvederken bu şampuanın hem doğal olması hemde bu kadar bakım yapması almak için yeterli bir sebep
umarım faydasını görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?