• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dökülmem normale döndü

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
öncelikle herkese iyi akşamlar
1 yıldır saçlarım çok yoğun dökülüyordu, boyadan sonra oldu ve hiç durmadı, düzleştirici vs derken iyice mahvoldu saçlarım inceldi ve dökülme arttı her elimi attığımda abartmıyorum 10 tel saç geliyordu banyodan sonra ağlıyordum sürekli..
doktora da gittim tahlil yaptırdım ama değerlerim normaldi sadece çinko hapı verdi o da işe yaramadı kolumdaki kılları arttırdı siyahlaştırdı bıraktım.. şampuan önerisi istedim bir etkisi yok şampuanların dedi.
düzleştirici kullanmayı bıraktım, boya markasını değiştirdim ve uzun aralıklarda boya yaptım, ve bir öneri üzerine naturway sarımsaklı şampuan kullandım ve hala kullanıyorum
dökülmem çok çok azaldı banyodan sonra en fazla 10 tel dökülüyor artık
şampuan çok çok iyi geldi saç telimin kalınlaştığını hissediyorum güçlendi ve hızlı uzuyor ve çok güzel görünüyor düzleştici vs bir işlem yapmadan
yumuşacık yapıyor saçı krem falan kullanmıyorum ve parlatıyor:)
hayatımın şampuanını buldum ve hiç de değiştirmem
size de öneriyorum çevremdeki herkese de önerdim ve memnunlar
ne kadar zor bir durum olduğunu çok çok iyi biliyorum umarım sizlere de iyi gelir,paylaşmak istedim:34:

hala kullanıyo musunuz? bnde almayı dusunuyorum

şaçı kuru olupta bu naturway sarımsaklı şampuanı kullanan varmı..

kızlar merhaba bende naturway ın ballı ıhlamurlu olanını kullanıyorum ilk başta sarımsaklı olanını denedim ama ondan pek verim alamadım sonra ecz arkadaşım bunu önerdi 2. şişeyi aldım uzun süre gidiyor dökülmesine birşey diyemicem ama yağlı saçlara kesinlikle tavsiye ederim .....gerçi bu ara tresan şampuan hakkında söylenenler kafamı karıştırmıyor değil düzenli kullanıldığında saç tellerinde kalınlaşma olduğunu söylüyor kullananlar neyse bu şişeyide bitireyim ondan sonra bakarım kafam zaten karışık saçları bari karıştırmayayım :26::26:

kızlar merhaba bende naturway ın ballı ıhlamurlu olanını kullanıyorum ilk başta sarımsaklı olanını denedim ama ondan pek verim alamadım sonra ecz arkadaşım bunu önerdi 2. şişeyi aldım uzun süre gidiyor dökülmesine birşey diyemicem ama yağlı saçlara kesinlikle tavsiye ederim .....gerçi bu ara tresan şampuan hakkında söylenenler kafamı karıştırmıyor değil düzenli kullanıldığında saç tellerinde kalınlaşma olduğunu söylüyor kullananlar neyse bu şişeyide bitireyim ondan sonra bakarım kafam zaten karışık saçları bari karıştırmayayım :26::26:

AnLdım cnm tşk ederim

Back
X