Doktorun çıkarken hastasına Kartvizit vermesi

Düzenli doktorun olmak için vermiştir
Kulak burun bogazcım göz doktorum dahiliyecim vs hepsi vermiştir kartvizitini ki aralarında kadında var

Ayy kesin size aşık olmuştur beğenmiştir cep numarasından arayın diye vermiştir dememizi bekliyorsunuz galiba ama malesef öyle değil özel hastanelerde doktorlar kartvizit verirler bende bir sürü doktorun var her branşdan ve kendileri verdiker Tahlil falan olduysa haberleşmek için ya da herhangi bir sorunda hemen kendinize şahsi pay çıkarmayın yani doktorlar kız tavlamak için bastırmıyor onları

Neden ben de 38 yaşındayım zaten. Yaşı yaşıma uygun hani

ooo siz baya olayı ciddiyete bindirip gözüne kestirmişsiniz bile o yüzden de burada size asılmadığını kartvizit vermesinin doğal olduğunu söyleyenlere bahaneler buluyorsunuz yok benim acil durumum yoktu yok ablamda gitti ona kartını vermemiş vs..

yani zorla kendinizi bunu düşünmeye zorluyorsunuz.45-50 yaşındaki adam muhtemelen evlidir zaten. Artık doktorlar kadın hastalarına kartvizit vermektende korkacak hele jinekolog olsa ne senaryolar kurarsınız acaba

Ben de bunu buraya taşıyacak kadar ne geçti aklınızdan onu merak ettim şimdi??

Ne guzel iste anlamadim neyi sorguladiginizi, benim doktorum da vermisti, her ihtiyac duydugumda begelik boyunca aramistim gece gunduz demeden, hatta dogum yapali 10 ay oluyor hala sikintim oldugunda ariyorum sagolsun hep yardimci oluyor telefondan bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…