- Konu Sahibi sariseker01
Neden ben de 38 yaşındayım zaten. Yaşı yaşıma uygun haniooo aman uzak dur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden ben de 38 yaşındayım zaten. Yaşı yaşıma uygun haniooo aman uzak dur
eheheh evlen o zaman :)))Neden ben de 38 yaşındayım zaten. Yaşı yaşıma uygun hani
İşte tek sorun var. Evli mi bekâr mı bilmiyorum :)eheheh evlen o zaman :)))
Sen begendin galiba bu doktoruİşte tek sorun var. Evli mi bekâr mı bilmiyorum :)
Evet bu zamanda düzgün insan bulmak zor maalesef. Dış görünüş olarak düzgün bir insan gibi durduğu için ilgimi çekmedi diyememSen begendin galiba bu doktoru
doktorla hastalığınız dışında muhabbet ettiniz miÖncelikle herkese iyi bayramlar. Birkaç gündür aklımı kurcalayan bir soru var. Kontrol için gittiğim doktor odasından çıkarken bana kartvizitini verdi. Önce özel polikliniği var o yüzden verdi sanırım dedim ama öyle bişey olmadığını gördüm. Sadece hastanenin numarası ve kendi cep numarası var. Başına böyle bir durum gelenler varsa yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Doktor değilim ama size teşhis koyabilirim: EROTOMANİA.Öncelikle herkese iyi bayramlar. Birkaç gündür aklımı kurcalayan bir soru var. Kontrol için gittiğim doktor odasından çıkarken bana kartvizitini verdi. Önce özel polikliniği var o yüzden verdi sanırım dedim ama öyle bişey olmadığını gördüm. Sadece hastanenin numarası ve kendi cep numarası var. Başına böyle bir durum gelenler varsa yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Hemen hemen rutin kontrol de olsa gittgim tum doktorlar kartvizit verir abartmayn bnceAnlıyorum. Geçmiş olsun sizin durumunuz acilmiş ama benim rutin kontrolümdü. Herhangi bir aciliyet durumu yoktu. İlk defa başıma geldiği için sordum. Şimdiye kadar ihtiyaç duyduysam kartviziti ben istiyordum. Onca doktora gittim. Hiç istemeden kartvizit verenle karşılaşmamıştım açıkçası