- Konu Sahibi sariseker01
-
Anlıyorum. Geçmiş olsun sizin durumunuz acilmiş ama benim rutin kontrolümdü. Herhangi bir aciliyet durumu yoktu. İlk defa başıma geldiği için sordum. Şimdiye kadar ihtiyaç duyduysam kartviziti ben istiyordum. Onca doktora gittim. Hiç istemeden kartvizit verenle karşılaşmamıştım açıkçasıAkliniza ne geldi anlamadim. Bir sorun olursa aramaniz icin vermistir diye dusunuyorum. Ben beyin kanamasi gecir.istim ve acilen ameliyat olmam gerekiyordu. Doktor geldi ameliyat dedi sonra abime kartvizitini verdi ve dediki hastanede yer yok ancak bir hafta sonra yer aciliyor. Abim doktora bakti doktor abime. Abim dalacakti doktora kendini zor tuttu. Sonra babam kiyamam parasi olmadigi halde evi falan satma derdine girdi ama allahtan baska bir hastanede tanidik vardi da beni acil ameliyata aldilar. Dusunun felc gelmisti kanamayla ve doktor olacak kadin bize diyorki gelin ozele banaa para verin ancak oyle kiziniz kurtulur. Bazilari boyle maalesef iyilerde var tabi..
Hastasini cok iyi takip eden doktorlar verir genelde.Anlıyorum. Geçmiş olsun sizin durumunuz acilmiş ama benim rutin kontrolümdü. Herhangi bir aciliyet durumu yoktu. İlk defa başıma geldiği için sordum. Şimdiye kadar ihtiyaç duyduysam kartviziti ben istiyordum. Onca doktora gittim. Hiç istemeden kartvizit verenle karşılaşmamıştım açıkçası
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inş. İşte siz doğum yapacaksınız bir aciliyetiniz var. Bende acil bi durum olmadığı için merak ettim.Acil durumlarda ulaşılması için vermiştir. Gebeliğimi takip eden doktor da vermişti acil bişey olduğunda mesajla ulaşıyorum.
Ablam da aynı doktora gitti ama ona vermemişHastasini cok iyi takip eden doktorlar verir genelde.
Aklina gelmemistir. Takip edilecek bir sorun yoktur bilemiyorum.Ablam da aynı doktora gitti ama ona vermemiş
Ablam da aynı doktora gitti ama ona vermemiş
doktor genc miÖncelikle herkese iyi bayramlar. Birkaç gündür aklımı kurcalayan bir soru var. Kontrol için gittiğim doktor odasından çıkarken bana kartvizitini verdi. Önce özel polikliniği var o yüzden verdi sanırım dedim ama öyle bişey olmadığını gördüm. Sadece hastanenin numarası ve kendi cep numarası var. Başına böyle bir durum gelenler varsa yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Orasını bilemiyorum işte. O yüzden bu konuyu açtım. Benzer durumla karşılaşan var mı diyeYani asılıyor mu size?
benzer durumla ben karsilastim evet.Orasını bilemiyorum işte. O yüzden bu konuyu açtım. Benzer durumla karşılaşan var mı diye
45-50 civarındadoktor genc mi
ooo aman uzak dur45-50 civarında
Nasıl yanibenzer durumla ben karsilastim evet.
ooo aman uzak dur
Kartvizit verdi diye asılmış olduğunu düşünmüyorumAsiliyorsa eger doktor degistirin cunku ozelinizi acacaksiniz yarin obur gun. Iciniz rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?