Doktorun çıkarken hastasına Kartvizit vermesi

Kartviziti evlenme teklifi olarak dusunmus olabilme ihtimaliniz bile beni guldurdu. Siz cok yasayin. :)
Kartviziti hemen hemen tum doktorlar hastalarina veriyor. Bu cok normal. Ayrica hastaneler sizden numaralarinizi aldiginda otomatik doktorlar da gorebiliyorlar. Mesela bana dr dan gelen bir mesajin iceriginde X partisinden uye oldugunu ve oy icin destek istedigini belirtiyordu :) cok umutlanmayin derim

doktorla hastalığınız dışında muhabbet ettiniz mi

Üniversitede öğrenciyken (aahh en güzel yaşlarım) acile arkadaşımı götürmüştüm. Doktor arkadaşıma serum bağladı ve bitinceye kadar yanımızdan gitmedi. Çıkarken de kağıda telefon numarasını yazıp verdi bana. Tabi ben çıkarken çöpe attım kağıdı. Adamın niyeti belliydi. Eğer hareketlerinden böyle bir ihtimal çıkarmadıysanız sıradan bir durumdur.

Doktor değilim ama size teşhis koyabilirim: EROTOMANİA.

Hemen hemen rutin kontrol de olsa gittgim tum doktorlar kartvizit verir abartmayn bnce

duymak istedigini söyleyim hemen: adam senden hoslandi. hamle yapmis. cep numarisi yaziyor kartinda :) seninle görüsme cabasinda.

Bu ne ya? Biri gorumcemin kocasi benden hoslaniyor tribinde biri dr bana numarasino verdi tribinde. Eksi sozlukte bahsedilen kezbanlar tam da buralarda olmali

gayet normal bir durum whatstup dan da ulaşabilirsiniz diyen hekimlerde var . yoğunluktan her hastalarına akıllarına gelmeyebilir.

başka bir düşünceye kapılmayın derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…