İlk gittiğimizde çok olumluydu , hiç ek bir.yöntem denemedi, bugün prp yi sordum onun etkisi neredeyse hiç yok dedi (ama bir arkadaşım prp sayesinde çok iyi yumurta toplandı)rezerv düşüklüğü ve kalitesiz yumurta bu süreçte olabilen bir durum, ben böyle devam edeceğim ister buraya gelin ister başka bir yere gidebilirsiniz dediGerçekten inanılmaz şaşırdım, kendisiyle çalışmış biriyim. Başarı oranı yüksek bir hocadır normalde, bu yapılan olmamış yani
Piezoelektrik tekniği gerçekten iyidir buna hiç lafım yok ama ekstra ücret gerektiriyorsa onay alınması gerekiyordu. Hocamın tavrına çok şaşırdım, siz başka bir doktora daha görünün derimİlk gittiğimizde çok olumluydu , hiç ek bir.yöntem denemedi, bugün prp yi sordum onun etkisi neredeyse hiç yok dedi (ama bir arkadaşım prp sayesinde çok iyi yumurta toplandı)rezerv düşüklüğü ve kalitesiz yumurta bu süreçte olabilen bir durum, ben böyle devam edeceğim ister buraya gelin ister başka bir yere gidebilirsiniz dedi
İlk gittiğimizde çok olumluydu , hiç ek bir.yöntem denemedi, bugün prp yi sordum onun etkisi neredeyse hiç yok dedi (ama bir arkadaşım prp sayesinde çok iyi yumurta toplandı)rezerv düşüklüğü ve kalitesiz yumurta bu süreçte olabilen birGerçekten inanılmaz şaşırdım, kendisiyle çalışmış biriyim. Başarı oranı yüksek bir hocadır normalde, bu yapılan olmamış yani
Öyle düşünüyoruz şimdi aklımda birkaç kişi varBaşka bir doktora gorunseniz ?
Hakkınızda hayırlısı ama bana 40 yaş büyük gelmiyor ya inşallah en kısa sürede hayırlı haberi alır hayırlı sağlıklı huzurlu buyuteceginiz evladiniza kavusursunuzİlk gittiğimizde çok olumluydu , hiç ek bir.yöntem denemedi, bugün prp yi sordum onun etkisi neredeyse hiç yok dedi (ama bir arkadaşım prp sayesinde çok iyi yumurta toplandı)rezerv düşüklüğü ve kalitesiz yumurta bu süreçte olabilen bir
Öyle düşünüyoruz şimdi aklımda birkaç kişi var
Amin inşallahHakkınızda hayırlısı ama bana 40 yaş büyük gelmiyor ya inşallah en kısa sürede hayırlı haberi alır hayırlı sağlıklı huzurlu buyuteceginiz evladiniza kavusursunuz
Şimdi araştırıyorum vakit kaybetmeden farklı bir doktora gitmek istiyoruzPiezoelektrik tekniği gerçekten iyidir buna hiç lafım yok ama ekstra ücret gerektiriyorsa onay alınması gerekiyordu. Hocamın tavrına çok şaşırdım, siz başka bir doktora daha görünün derim
Hayırlısı olsun, bir gün bu süreçleri bebeğinizi severken anlatır birilerine umut olursunuz inşallah.Amin inşallahbeni üzen başarısızlık olduğunda malesef bizlere söylenenler gerçekten zor bir süreçteyim öğretmenim işime kendimi vermekte zorlanıyorum
Benim eşime de embriyonun şekilleri bozuk ve sayısı düşük çocuk olursa sürpriz olur dedi devlet hastanesi.aynı şey mi bilmiyorum sizinkiyle ama biz de korkup başka bir dr gittik şuan çok şükürİlk gittiğimizde çok olumluydu , hiç ek bir.yöntem denemedi, bugün prp yi sordum onun etkisi neredeyse hiç yok dedi (ama bir arkadaşım prp sayesinde çok iyi yumurta toplandı)rezerv düşüklüğü ve kalitesiz yumurta bu süreçte olabilen bir durum, ben böyle devam edeceğim ister buraya gelin ister başka bir yere gidebilirsiniz dedi
Bizim ilk opuda embriyomuz oluştu genetikten de sağlıklı geldi, bu da beşinci gün aradılar ikisi orta kalite ikisi zayıf dendi fakat 6. Gün hepsini iptal etmişlerBenim eşime de embriyonun şekilleri bozuk ve sayısı düşük çocuk olursa sürpriz olur dedi devlet hastanesi.aynı şey mi bilmiyorum sizinkiyle ama biz de korkup başka bir dr gittik şuan çok şükür
Ahh amin inşallahHayırlısı olsun, bir gün bu süreçleri bebeğinizi severken anlatır birilerine umut olursunuz inşallah.
Bence çok haklısınız, kilo özellikle en büyük etken ve beslenme tarzı, tavuk yememek, inek sütü ve peynirini yememek bunlar çok önemli, hepsine tam dikkat edemesem de söylediğinizi mutlaka yapmaya çalışacağım10 yıl kadar önce bir arkadaşım bir profa gitmişti. Doktor rahmetli oldu şimdi adını hatırlayamacağım. Arkadaşım zaten 36-38 beden bir insan olduğu halde doktor yağ oranını daha da düşürmek için çabalattı. Karbonhidratı bıraktırdı. Tavuğu yasakladı. Göbek yağlarının erimesi için çaba harcattırdı. Sonrasında çalışmalar da yayınlandı düşük karbonhidratlı beslenmek pco’yu düzenliyormuş. Biz de karı-koca düşük karbonhidratlı beslendikten sonra sağlıklı bir gebelik elde ettik. Ne kadar ilgisi var bilmiyorum ama denemek için çok basit bir yöntem.
Ben açıkçası genetiğe de baktırmadım hiç bu ikinci denememiz şuan çok şükür pozitifi gördük bugünBizim ilk opuda embriyomuz oluştu genetikten de sağlıklı geldi, bu da beşinci gün aradılar ikisi orta kalite ikisi zayıf dendi fakat 6. Gün hepsini iptal etmişler
Ah Çok sevindim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinBen açıkçası genetiğe de baktırmadım hiç bu ikinci denememiz şuan çok şükür pozitifi gördük bugünlütfen başla doktorlara danışın umut hepppp var
Amiiinnn Allah razı olsun insaf sonumuz da güzel olsun diliyorum güzel gönlünüzden geçenler tek tek kabul olsun yeni yılda hepimiz anne olalımAh Çok sevindim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinbiz İstanbul'dayım ve iyi bir doktor ve iyi bir laboratuvar arayışındayız
Ben bahçeci tüp bebek merkezine gitmeyi çok istiyordum fakat imkanlardan dolayı nasip olmadı isterseniz danışın görüşme yapınAh Çok sevindim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinbiz İstanbul'dayım ve iyi bir doktor ve iyi bir laboratuvar arayışındayız
Size üzülmeyin diyemem ama yıkılmayın maddi gücünüz elverdiği müddetçe uğraşmaya devam edin. 45,50 yaş da olan gebelikler var inşaAllah sizin de olacaktır. Takviye Dr lara görr göreceli birşey ama beslenme ve vitaminlerin vücuda etkisi belli. Akdeniz usulü beslenme, bal propolis arı sütü karışımı sizin için proxyfemin takviye. Eş için promen k. Bunların muadilleri de var içeriği en geniş en uygun fiyatlı bunlar. Geçmiş konuları okuyun kalite için neler tüketip ne başarı eldr etmişler notlar çıkarın. Spor da bu işin içinde önemli. Belli başlı şeyleri söyledim. Youtubeda videolar var dinleyin. Ayrıca tüp bebek hikayelerine de mutlaka bakın dinleyin. O mücadeleler size destek olur. İstanbuldaymışsınız galiba şişli memorial labı çok iyi diyor herkes. Bende çok araştırmıştım. Bir de Semra hoca görsün sizi. O merkezi ve Dr u bırakın derim.Çok haklısınız takviyeleri hiç aksatmadan kullandık ama bugün doktor etkileri yüzde bir dedi en başta bu kar yeterli diyordu, hayır ikimizde de öyle zor bir durum yok düşük rezerv ve yaş var
Bir de piezzo yöntemini sordum yaptık dedi ben sorunca ama maliyetli olduğunu öğrendim bize sormadn ödeme almadan yapıcaklarını sanmıyorum
Kalite için başka neler yapabilirz acaba tavsiyeniz olur mu
Bu nasıl bir anlayış!? Bir sürü çeşitli yöntem var sırayla denenen. Aynı şeylerle niçin vakit ve para kaybedeceksin! Çok başarılı yıllarım tecrübeleri var İstanbulda. Size neler yapılabilir başarı yüzdesi ne olur gidip görüşün. Bu kişi olumsuz yorumlar vardı haklılarmış.İlk gittiğimizde çok olumluydu , hiç ek bir.yöntem denemedi, bugün prp yi sordum onun etkisi neredeyse hiç yok dedi (ama bir arkadaşım prp sayesinde çok iyi yumurta toplandı)rezerv düşüklüğü ve kalitesiz yumurta bu süreçte olabilen bir durum, ben böyle devam edeceğim ister buraya gelin ister başka bir yere gidebilirsiniz dedi
Çok teşekkür ederim desteğiniz için, söylediklerinizi alacağım, promeni eczaneden mi alacağım acabaSize üzülmeyin diyemem ama yıkılmayın maddi gücünüz elverdiği müddetçe uğraşmaya devam edin. 45,50 yaş da olan gebelikler var inşaAllah sizin de olacaktır. Takviye Dr lara görr göreceli birşey ama beslenme ve vitaminlerin vücuda etkisi belli. Akdeniz usulü beslenme, bal propolis arı sütü karışımı sizin için proxyfemin takviye. Eş için promen k. Bunların muadilleri de var içeriği en geniş en uygun fiyatlı bunlar. Geçmiş konuları okuyun kalite için neler tüketip ne başarı eldr etmişler notlar çıkarın. Spor da bu işin içinde önemli. Belli başlı şeyleri söyledim. Youtubeda videolar var dinleyin. Ayrıca tüp bebek hikayelerine de mutlaka bakın dinleyin. O mücadeleler size destek olur. İstanbuldaymışsınız galiba şişli memorial labı çok iyi diyor herkes. Bende çok araştırmıştım. Bir de Semra hoca görsün sizi. O merkezi ve Dr u bırakın derim.