- 15 Kasım 2017
- 616
- 626
- 53
- 34
Evet banada öyle geldi hatta eşim çok şaşırdı özel hastane neden bekletiyor dedi bende anlamadım bu ay ilaçlarımı bitiricem adet olursam eğer başka bır doktora gidicem.hayırlısı insallahBir yıl bekletmesi için demiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet banada öyle geldi hatta eşim çok şaşırdı özel hastane neden bekletiyor dedi bende anlamadım bu ay ilaçlarımı bitiricem adet olursam eğer başka bır doktora gidicem.hayırlısı insallahBir yıl bekletmesi için demiştim
Bencede başka doktora git o kadar beklenmezEvet banada öyle geldi hatta eşim çok şaşırdı özel hastane neden bekletiyor dedi bende anlamadım bu ay ilaçlarımı bitiricem adet olursam eğer başka bır doktora gidicem.hayırlısı insallah
Aslında tek derdim bebek sahibi olmak değil tabi ki cok istiyorum bebeğim olsun ama demekki bi sağlık problemim var ve olmuyor ama doktorlar bunun için 1 senemim dolmasını istıyo insallah bu ay adet olmam da doktora gitmeme gerek kalmazBencede başka doktora git o kadar beklenmez
Aynı durumlardayiz canım bakalım ben bu ay adet olursam çektirmek istiyorum inşallah doktor sıkıntı cikarmazAsker eşi polis eşi olmak cok zor. Yani bütün herseyi üstlenmek zorunda kalıyorsun.benim evliliğim bi sene olmadığı için rahim filmi çekemiyorlar.yani hormonlarda sıkıntı yok yumurtalıklar güzel dedi ama inan tatmin etmedi beni.yaşadığımız yer küçük bir şehir sağlık açısından doktor açısından sıkıntı hep. İnsallah Rabbim isteyen herkese nasip eder annelik duygusunu.
Sendede mi sıkıntı çıkmadı hormonlarda yumurtalıklarda, bide ultrasondan mı baktı sana yumurtalıklar içinAynı durumlardayiz canım bakalım ben bu ay adet olursam çektirmek istiyorum inşallah doktor sıkıntı cikarmaz
Vallaha benim durumumu soruyosan daha 5 aylık evli oldugum için sadece ultrasonla baktı ve hormon yaptı. Akıntım oldugu için fitil antibiyotik ve folik asit verdi.hersey normal çıktı hormon bile. Rahim filmi için 7 ay beklemem lazımmışPeki bu bu yil.icinde ilac taiviye igne tedavisi oldumu 1yil cok uzun bi sure heleki pkoda asilama klomen hep ongoruluyor belki 1yil tup bebek icin erken o ayri.mesele ama doktorun bi tedavi yapmis olmasi gerek
Ben de 31 yaşındayım bizde de sorun yok olmuyo ama...Merhabalar kızlar.beş aylık evliyim korunmuyorum fakat hamile kalamıyorum.özel bir hastaneye gittim ultrasonla iki kez baktı herşeyin çok normal dedi.hormon testi yaptı onlarda bugun normal çıktı. Türlerime baktırmak istedim fakat bir yılı doldurmadan bakamam dedi.özel hastanede de mi bir yılı doldurmak gerek ben anlamadım? O zaman neden özel hastane diyolar buna anlam veremedim![]()
Tüplerde filan peki rahim filmi yaptılar mı sanaBen de 31 yaşındayım bizde de sorun yok olmuyo ama...
Daha yeni evli oldgun icin belkide cnm ins kisa zmanda guzel haberler alirsinVallaha benim durumumu soruyosan daha 5 aylık evli oldugum için sadece ultrasonla baktı ve hormon yaptı. Akıntım oldugu için fitil antibiyotik ve folik asit verdi.hersey normal çıktı hormon bile. Rahim filmi için 7 ay beklemem lazımmış
İnsallah canım ya eli kolu bağlı oturmak zor. Eşim cuma günü doktora gidecek sıkıntı var mı diye bakalım inşallah onda bişey cıkmaz. Allah bebek isteyen tüm kadınlara yardım etsinDaha yeni evli oldgun icin belkide cnm ins kisa zmanda guzel haberler alirsin
Hormonlarda bişey yok canım benim yumurtaliklara hem ultrasonda hemde jinekolojik muayene yaptı yumurtam kendi kendine gelismiyordu klomen kullandım klomenle yumurtalarim büyüdü gelişti ama gebelik oluşmadı sonra ara verdim 7-8 aydır gitmiyorum akışına bıraktım 3 -4 aydır düzenli adet oluyorum soğan kürü yaptım bakalım bu ay olursa tuplerime baktiracagimSendede mi sıkıntı çıkmadı hormonlarda yumurtalıklarda, bide ultrasondan mı baktı sana yumurtalıklar için
Saol cnm devlet daha iyi olck bencedw benim bi arkadsmda arastrmadaki dç bi doktor onermistiHormonlarda bişey yok canım benim yumurtaliklara hem ultrasonda hemde jinekolojik muayene yaptı yumurtam kendi kendine gelismiyordu klomen kullandım klomenle yumurtalarim büyüdü gelişti ama gebelik oluşmadı sonra ara verdim 7-8 aydır gitmiyorum akışına bıraktım 3 -4 aydır düzenli adet oluyorum soğan kürü yaptım bakalım bu ay olursa tuplerime baktiracagim
Cnm yanlis sayfaya yazmisim pardon yanlislik oldu msjlar karistiSaol cnm devlet daha iyi olck bencedw benim bi arkadsmda arastrmadaki dç bi doktor onermisti
Bende bi sorun yok hatta yumurta kendi gelişiyo mu die bakmadan direk klomen çatlatma iğnesi verdi iki kez denedik sonuç alamadık rahim filminde de bişey çıkmadı şimdi de bahaneyi vitamin değerlerimde buldu belki eksiktir diye gayet normal dediğimde resmen beni başından savdı akışına bırakalım dedi sende bi sorun yok madem böyle niye klomen verdi anlamış değilim allan hepimizin yardımcısı olsun inşallah isteyen herkese nasip olurHormonlarda bişey yok canım benim yumurtaliklara hem ultrasonda hemde jinekolojik muayene yaptı yumurtam kendi kendine gelismiyordu klomen kullandım klomenle yumurtalarim büyüdü gelişti ama gebelik oluşmadı sonra ara verdim 7-8 aydır gitmiyorum akışına bıraktım 3 -4 aydır düzenli adet oluyorum soğan kürü yaptım bakalım bu ay olursa tuplerime baktiracagim
Anin cnm 1 yıl dolmadan özel de devlette ultrason ve hormon testinden başka bişey yapmıyo ne yazıkki bi de nasip işte elimizi kolumuzu bağlıyoBizde 6 aylık evlıyız özel hastaneye gittik ultrason baktı hormon testı yaptı herşey normal ve 1 seneyi tamamlayın ozamana kadar olur zaten 1 sene dolmadan doktora gıtmeyı uygun bulmuyoruz dedı yaş 27 olunca insan tedirgin oluyo beklemek İstemiyor :) inşallah olur Allah isteyen herkese nasip etsin
Âmin canım inşallah ne yapacağımızı bilmez olduk vallaBende bi sorun yok hatta yumurta kendi gelişiyo mu die bakmadan direk klomen çatlatma iğnesi verdi iki kez denedik sonuç alamadık rahim filminde de bişey çıkmadı şimdi de bahaneyi vitamin değerlerimde buldu belki eksiktir diye gayet normal dediğimde resmen beni başından savdı akışına bırakalım dedi sende bi sorun yok madem böyle niye klomen verdi anlamış değilim allan hepimizin yardımcısı olsun inşallah isteyen herkese nasip olur
Allahtan ümit kesilmez yine deÂmin canım inşallah ne yapacağımızı bilmez olduk valla
O ndan hiç bi zMan kesmiyoruz canım herşeyde bi hayır vardırAllahtan ümit kesilmez yine de![]()