• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorumun hiç birseyin yok deyip hamile kalamamak?

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sizi anlıyorum ama azıcık daha deneyin sonra tekrar Dr a gidin bende aynı süreçteyim :KK43:
Sen kaç yıllık evlisin peki sorması ayıp sorun neydi

doktor öyle uygun gördüyse özel muayehanesi olan bir doktorla görüşün derim sonra o da derse 1 sene beklersiniz. bu durum şu durumla çok benziyor.mesela çoğumuz genetik pıhtılaşma var mı yok mu bilemeyiz evlenirken. ve bunun ortaya çıkması için test için nerdeyse kadının 3-5 kere düşük yapmasını beklerler doktorlar inatla bu testi istemez.halbuki zamanında bakılsa kadınlar yıpranmayacak.her düşük küçük büyük farketmez bir hayati tehlikedir.

Sen kaç yıllık evlisin peki sorması ayıp sorun neydi
Benim 1 sene yeni oldu bu ay gittim hormon ve ultrason sonuçlarıma göre hiç bir sorun yok dedi dr sırada rahim filmi var onu henüz cektirmedim çünkü adet olup bitmesi gerekiyor inşallah bu ay regl olmam gerek kalmaz çektirmeye diyorum bakalım:)

Benim 1 sene yeni oldu bu ay gittim hormon ve ultrason sonuçlarıma göre hiç bir sorun yok dedi dr sırada rahim filmi var onu henüz cektirmedim çünkü adet olup bitmesi gerekiyor inşallah bu ay regl olmam gerek kalmaz çektirmeye diyorum bakalım:)
İnsallah canım sen beklemişsin baya ama olsun hayırlısını nasip etsin Allah ım

doktor öyle uygun gördüyse özel muayehanesi olan bir doktorla görüşün derim sonra o da derse 1 sene beklersiniz. bu durum şu durumla çok benziyor.mesela çoğumuz genetik pıhtılaşma var mı yok mu bilemeyiz evlenirken. ve bunun ortaya çıkması için test için nerdeyse kadının 3-5 kere düşük yapmasını beklerler doktorlar inatla bu testi istemez.halbuki zamanında bakılsa kadınlar yıpranmayacak.her düşük küçük büyük farketmez bir hayati tehlikedir.
Değil mi yani ben anlamıyorum ya büyük bir sıkıntı varsa ve kadınlar bunu bilmeden yaşıyorsa.yani cok ilginç kuralları var.zaten bi insanı stres mahveder ama bunu anlamıyorlar

İnsallah canım sen beklemişsin baya ama olsun hayırlısını nasip etsin Allah ım
Yok bende daha önce gitmiştim 1 sene dolmadan müdahale edemeyiz dedi o zamanda bakmıştı bi sorun yok demişti. Bence sende kafana takma 1 sene çok normal zaten. İleri yaştaysan 6 aya düşüyor bu süre.

Yok bende daha önce gitmiştim 1 sene dolmadan müdahale edemeyiz dedi o zamanda bakmıştı bi sorun yok demişti. Bence sende kafana takma 1 sene çok normal zaten. İleri yaştaysan 6 aya düşüyor bu süre.
27 yasındayım canım artık cok fazla da beklemek istemiyorum çünkü belki tedavi olunacaktır ve süreç uzun olacak o yuzden biraz acele edıyorum.kafama takmamaya çalışıyorum eşim bu konuda bana cok destek oluyo sağolsun

27 yasındayım canım artık cok fazla da beklemek istemiyorum çünkü belki tedavi olunacaktır ve süreç uzun olacak o yuzden biraz acele edıyorum.kafama takmamaya çalışıyorum eşim bu konuda bana cok destek oluyo sağolsun
Aynennnn bende bu düşünceyle gitmiştim ama malesef 1 yıl prosedürüne tosladım :( çok şükür benim de esim çok destek psikoloğum gibi inşallah güzel haberler alırız canım hamile kalınca yazicam buraya sende yaz :)

Aynennnn bende bu düşünceyle gitmiştim ama malesef 1 yıl prosedürüne tosladım :KK43: çok şükür benim de esim çok destek psikoloğum gibi inşallah güzel haberler alırız canım hamile kalınca yazicam buraya sende yaz :)
İnsallah canım ya yeminle tüm bebek isteyenler için dua ediyorum.artık alternatif tıpa yönelecem bu. Gidişle. Şu ilacım da bi bitsin

Değil mi yani ben anlamıyorum ya büyük bir sıkıntı varsa ve kadınlar bunu bilmeden yaşıyorsa.yani cok ilginç kuralları var.zaten bi insanı stres mahveder ama bunu anlamıyorlar
kimsenin umrunda değiliz. destekleyici önleyici tedavi denen birşey yok ülkemizde.

Evet bencede özel hastaneler desen hepsi para tuzağı gercekten kendi menfaatleri için sadece
evet bazı hastalık çıkmayacak yada çıkmayan testleri yaptırıyorlar asıl hastalığın eksikliğin bulunacağı test ve tetkikleri sen özel hastaneye bir çuval para vermiş olunca yaptırıyorlar.

evet bazı hastalık çıkmayacak yada çıkmayan testleri yaptırıyorlar asıl hastalığın eksikliğin bulunacağı test ve tetkikleri sen özel hastaneye bir çuval para vermiş olunca yaptırıyorlar.
Bi çuval para verincede yapmıyorlar kuzum hep özele gittim bi.cacık olmadı ya :(

İnsallah canım ya yeminle tüm bebek isteyenler için dua ediyorum.artık alternatif tıpa yönelecem bu. Gidişle. Şu ilacım da bi bitsin
Hayıt çayı içmeye başladım ben ıstersen dene bende aynı bu cümleyi kurmuştum alternatif tıp mantıksız değil. Soğan kürü yapanlarda var. Hormonlarda bi sıkıntı çıkmadı ama ben yinede dediğim gibi bu ay hayıta başladım bakalım hayırlısı inşallah :)

Hayıt çayı içmeye başladım ben ıstersen dene bende aynı bu cümleyi kurmuştum alternatif tıp mantıksız değil. Soğan kürü yapanlarda var. Hormonlarda bi sıkıntı çıkmadı ama ben yinede dediğim gibi bu ay hayıta başladım bakalım hayırlısı inşallah :)
Hımm ne işe yarıyor peki hayıtı cok duydum çoğu kadın kullanıyor acaba ne gbi faydası var canım

Hımm ne işe yarıyor peki hayıtı cok duydum çoğu kadın kullanıyor acaba ne gbi faydası var canım
Canim hormonları dengeliyormuş yuksekse düşürüyor düşükse normal seviyeye getiriyormuş çok övülüyor vesile olur belki diye deniyorum aktardan tohum olarak aldik biz klorsuz suda kaynatıp süzüp biraz ılınınca tüketiyorum geniş kapsamlı bi araştır ıstersen forumda da çok kullanan var yorumları oku bi bak bakalım benin kafama yattı sonra da bal tarcın çörek otu karışımını kullanmaya başlıycam regl olursam ki inşallah olmam ;)

Canim hormonları dengeliyormuş yuksekse düşürüyor düşükse normal seviyeye getiriyormuş çok övülüyor vesile olur belki diye deniyorum aktardan tohum olarak aldik biz klorsuz suda kaynatıp süzüp biraz ılınınca tüketiyorum geniş kapsamlı bi araştır ıstersen forumda da çok kullanan var yorumları oku bi bak bakalım benin kafama yattı sonra da bal tarcın çörek otu karışımını kullanmaya başlıycam regl olursam ki inşallah olmam :KK66:
Hımm anladım canım bilgilerin için teşekkür ederim mutlaka alıp denicem çünkü eli kolu bağlı oturmak istemiyorum :)

Back