• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorumun hiç birseyin yok deyip hamile kalamamak?

Cok sacma değil mi sizcede. Yani belki kötü bir hastalık var ve bizler bunu bilmeden yaşıyoruz bunun sorumluluğunu nasıl alıyorlar
Bunun icin bende uzuluyorum en son gittigim doktorun en azindan destekleyici bir ilac vermesini ummuştum. Ama bir yil dolmadan yanaşmiyorlar. Sizin madem hersey yolunda eşiniz doktora gorunsun ondada prb yoksa birkac ay akisina birakin.. Zor biliyorum ama kafa rahat olursa şansin yuksek olur diyor herkes. Demekki var bir bildikleri..:işsiz:

Bana sadece ultrasonla baktı alttan muayene bile etmedi.bide hormon testi yaptı hersey normal.yumurtalık normal rahim duvarı güzel hormonlar gayet normal dedı yolladı sadece akıntı için ilaç verdi o ilac bitinceye kadar ilişki olmasın bi hafta sonra ilişki olacak dedi inan baska da bişey yapmadı
Ovulasyon test kullaniyor musun?

Bunun icin bende uzuluyorum en son gittigim doktorun en azindan destekleyici bir ilac vermesini ummuştum. Ama bir yil dolmadan yanaşmiyorlar. Sizin madem hersey yolunda eşiniz doktora gorunsun ondada prb yoksa birkac ay akisina birakin.. Zor biliyorum ama kafa rahat olursa şansin yuksek olur diyor herkes. Demekki var bir bildikleri..:işsiz:
Eşimde gidecek bi ürüloğa bakalım ona ne dicekler.ablamda hep kafan rahat olsun stres yapma dıyo ama doktor beni tatmin edemediği için rahat olamıyorum bi türlü.sen kaç aylık evlisin

Daha çok erken
1 yıl beklemeyi öneriyor doktorlar
Muayene bir anormal durum yoksa
Eşinde sperm testi yaptırsın
Doktorunuzu değişin derim

Ovulasyon test kullaniyor musun?
Evet gecen ay almıştım tam yumurtlama gününde doktor fitil vermişti ve fitil kullandığım sürece ilişki olmayacak dedi dolayısıyla değerlendiremedik

Eşimde gidecek bi ürüloğa bakalım ona ne dicekler.ablamda hep kafan rahat olsun stres yapma dıyo ama doktor beni tatmin edemediği için rahat olamıyorum bi türlü.sen kaç aylık evlisin
9.aya girdik , bende cevre baskisi da cok ben unutayim desemde bir densiz aklima sokmayi basariyor malesef

Daha çok erken
1 yıl beklemeyi öneriyor doktorlar
Muayene bir anormal durum yoksa
Eşinde sperm testi yaptırsın
Doktorunuzu değişin derim
Bakalım bu ay da beklicez eğer olmazsa başka bir doktor önerdi arkadasım ona gidicez Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

9.aya girdik , bende cevre baskisi da cok ben unutayim desemde bir densiz aklima sokmayi basariyor malesef
Demi insan sinir oluyo. Bebek ne zaman gelecek diye sürekli hatırlatıyorlar izin vermiyorlar ki unutmamıza

Evet gecen ay almıştım tam yumurtlama gününde doktor fitil vermişti ve fitil kullandığım sürece ilişki olmayacak dedi dolayısıyla değerlendiremedik
İnternetten siparis verince cok uyguna epey alabiliyorsun, yaninda gebelik testide hediye ediyorlar. Madem sagligin yerinde yumurtlama gunlerini degerlendirme ise yarayacaktir diye dusunuyorum. Allah hayirli evlatlar nasip etsin hepimize..

İnternetten siparis verince cok uyguna epey alabiliyorsun, yaninda gebelik testide hediye ediyorlar. Madem sagligin yerinde yumurtlama gunlerini degerlendirme ise yarayacaktir diye dusunuyorum. Allah hayirli evlatlar nasip etsin hepimize..
Amin canım cümlemize insallah. Netten sipariş ettim bende içinde 20 adet vardı dört adette gebelik testi yollamışlardı

Amin canım cümlemize insallah. Netten sipariş ettim bende içinde 20 adet vardı dört adette gebelik testi yollamışlardı
Birde kuru incir cok faydaliymis saf zeytinyagina iki tane kuru incir koy bir gun beklet birini esin yesin birini sen ye. Sadece cocuk icin degil bircok seye faydasi var. Tadida kotu olmuyor. Ben yapiyorum 10 gundur sende ye canim

Birde kuru incir cok faydaliymis saf zeytinyagina iki tane kuru incir koy bir gun beklet birini esin yesin birini sen ye. Sadece cocuk icin degil bircok seye faydasi var. Tadida kotu olmuyor. Ben yapiyorum 10 gundur sende ye canim
Hımm incir severim yumurtalık içinde cok faydali biliyorum.denicem canım mutlaka fikirlerin için teşekkür ederim

Banada hiç bi sorun yok dedi ilaç vermiş ama size o ilaç nedir? Ayrıca rahim filmi çekilmeden tam anlamıyla sorun yok denemiyor benimde sırada rahim filmi var Allah korusun belki tüpler tıkalı olabilir sonuçta.

Banada hiç bi sorun yok dedi ilaç vermiş ama size o ilaç nedir? Ayrıca rahim filmi çekilmeden tam anlamıyla sorun yok denemiyor benimde sırada rahim filmi var Allah korusun belki tüpler tıkalı olabilir sonuçta.
Akıntım var demiştim mixovül,ornitop vermişti.şimdide biteral vermiş birde folik asit vermiş.allttan muayene bile etmedi ultrason ve hormon testi yaptı sorun yok dedi.rahim filmi için bir yıllık evli olmam lazımmış

Merhabalar kızlar.beş aylık evliyim korunmuyorum fakat hamile kalamıyorum.özel bir hastaneye gittim ultrasonla iki kez baktı herşeyin çok normal dedi.hormon testi yaptı onlarda bugun normal çıktı. Türlerime baktırmak istedim fakat bir yılı doldurmadan bakamam dedi.özel hastanede de mi bir yılı doldurmak gerek ben anlamadım? O zaman neden özel hastane diyolar buna anlam veremedim :sopa:
Anionlu ped kullandın mı canım?

bize de çocuk için engel teşkil edecek bir şey yok diyorlardı. 4. senede tüp bebek ile ancak hamile kalabildim.bazı şeyler tıpla açıklanamıyor mu bilmiyorum.siz bir ay sonra 6 aylık evli iken yani özel bir merkezde hsg yaptırın kafanıza takılacak gibi.

bize de çocuk için engel teşkil edecek bir şey yok diyorlardı. 4. senede tüp bebek ile ancak hamile kalabildim.bazı şeyler tıpla açıklanamıyor mu bilmiyorum.siz bir ay sonra 6 aylık evli iken yani özel bir merkezde hsg yaptırın kafanıza takılacak gibi.[/QUOTE
Öncelikle konuma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.ben özel bir hastaneye gittim 5. Ayımız doktor hersey normal deyince bende tüplerde sıkıntı olabilir mi acaba deyince rahim filmi için bi sene beklemen lazım dedı yolladı

Akıntım var demiştim mixovül,ornitop vermişti.şimdide biteral vermiş birde folik asit vermiş.allttan muayene bile etmedi ultrason ve hormon testi yaptı sorun yok dedi.rahim filmi için bir yıllık evli olmam lazımmış
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sizi anlıyorum ama azıcık daha deneyin sonra tekrar Dr a gidin bende aynı süreçteyim :(

Back