Hastalik der tabiki ne diyecek baska, her midesi bulanana oralmi yaptin diye sormuyorlarPeki cinsel enfeksiyon olduğunu bulabilirmi yoksa direk hastalıkmı der doktor?
Ahdhhshs olm ya. Belki bunu düşünerek kendi kendini bile hasta etmiş olabilirsinAma ağzıma zevk suyu geldi ve yuttum onu sanırım 5 gün oldu yapalı
Ben söylemeden ?Cinsel enfeksiyon olduğunu bulabilirmi çünkü oral seksten ertesi günü hasta oldumOlabilir ama dr nerden bilecek sen soylemesennormal hasta olmussun işte
dr ulu orta annenın yanında bısıler sorar senı rencıde eder mı dıye mı dusunuyosun? etık degıl etık. yapmıyorlr oyle :)) :) der kı enfeksıyon olmussun bu ılacı kullan . duş falan üşütmüşssündür belki.Sevgilimle duştan ertesi gün yaptık
eyvahhhh geçmiş olsun ne kadar ölümcül hastalık varsa kapatınız hepsiniAma ağzıma zevk suyu geldi ve yuttum onu sanırım 5 gün oldu yapalı
Emin misinizOlabilir ama dr nerden bilecek sen soylemesennormal hasta olmussun işte
Yani tanıdık bir doktor annemle beraber gitcez ondan korkuyorumdr ulu orta annenın yanında bısıler sorar senı rencıde eder mı dıye mı dusunuyosun? etık degıl etık. yapmıyorlr oyle :)) :) der kı enfeksıyon olmussun bu ılacı kullan . duş falan üşütmüşssündür belki
Eminim , son kararimEmin misiniz
HIV gibi hastalıklar bulaşamaz değilmi öyle kolayca ve belirti vermesi uzunmu sürer?Eminim , son kararim
Cok dusuk bir ihtimal ama bulasabilir. Madem bu kadar korkuyorsun neden yaptin? Prezervatif bari taktirsaydinHIV gibi hastalıklar bulaşamaz değilmi öyle kolayca ve belirti vermesi uzunmu sürer?
Hmm peki kimin bulaştırdığı belli oluyormu?Cok dusuk bir ihtimal ama bulasabilir. Madem bu kadar korkuyorsun neden yaptin? Prezervatif bari taktirsaydin
Yaptigin kisiyi sen biliyorsun sonucta senden baskasi bilemezHmm peki kimin bulaştırdığı belli oluyormu?
Anladım o zaman doktora gitsem basit bi hastalık diye düşünüoyrum HIV da mide bulantısı baş ağrısı halsizlik yokYaptigin kisiyi sen biliyorsun sonucta senden baskasi bilemez
Canim zaten miden bulaniyor diye tutupta sana hiv testi yapılmaz. En fazla kan alinir idrar alinir ondada enfeksiyon arastirilirAnladım o zaman doktora gitsem basit bi hastalık diye düşünüoyrum HIV da mide bulantısı baş ağrısı halsizlik yok
Hekimden hekime değişir ama genelde 18 yaş altını velisi olmadan muayene etmeyebilir.Doktorlar reşit olmayan kadınlar cinsel ilişki değil ama oral yoldan ilişki yaptığını ve hasta olduğunda bu kadınlara karışabiliyormu hamilelik söz konusu değil veya vajinaya giriş sadece oral
AnladımCanim zaten miden bulaniyor diye tutupta sana hiv testi yapılmaz. En fazla kan alinir idrar alinir ondada enfeksiyon arastirilir
Peki cinsel enfeksiypn bulurlarsa veliye söylerlermi hemen yoksa rencide etmemek için saklarmıHekimden hekime değişir ama genelde 18 yaş altını velisi olmadan muayene etmeyebilir.
TeşekkürlerCanim zaten miden bulaniyor diye tutupta sana hiv testi yapılmaz. En fazla kan alinir idrar alinir ondada enfeksiyon arastirilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?