oral yoldan ne gıbı hastalık bulastı ki? oral agızdan degıl mı?Doktorlar reşit olmayan kadınlar cinsel ilişki değil ama oral yoldan ilişki yaptığını ve hasta olduğunda bu kadınlara karışabiliyormu hamilelik söz konusu değil veya vajinaya giriş sadece oral
Evet ağız yoluyla hastalandım ateş baş dönmesi mide bulantısı vb. Hastalık belirtileri çıktıoral yoldan ne gıbı hastalık bulastı ki? oral agızdan degıl mı?
18’me girmeme 3 ay var 17 yaşındayım ve korkuyorum sadece zevk suyundan hastalanmış olabilirmiyim?Hahahaha doktor ne bilsin oral mi yaptılar tukurugunu kayganlastirici yapıp parmağınla kendini mi tatmin ettin?
Alt tarafı ateş baş dönmen var. O kadar yaygın ki, salgın var herhalde. Daha dün bir arkadaşım aynı belirtilerle gitti bir serum yedi. Normal yoldan giriş yap, belirtilerine göre tedavini yapsınlar. Hiç oral moral karıştırma, ne gerek var?
bunun oral seksten basına geldıgıni nerden dusundun bılmıyorum da gıttıgınde bı kan alırlar genel muayene kadın doguma bıle gondermez yuksek ıhtımal. oralla ne bıleyım sıgıl falan bulasır da . cok tedırgın olduysan kan ver bbaksınlar vıruse. penıste gorunmez mı ya olsa ucuk sıgıl vs ?Evet ağız yoluyla hastalandım ateş baş dönmesi mide bulantısı vb. Hastalık belirtileri çıktı
Saçmalama ya, neden hastalanasin ki? Sigilin falan çıksa yine panik yap da alt tarafı ateş,halsizlik vs. Gayet yaygın bu aralar. Onla onun ne alakası var, sadece denk gelmiş tarihleri. Git de bir serum taksinlar iyiles18’me girmeme 3 ay var 17 yaşındayım ve korkuyorum sadece zevk suyundan hastalanmış olabilirmiyim?
Zevk suyu mezara bile gönderir insani18’me girmeme 3 ay var 17 yaşındayım ve korkuyorum sadece zevk suyundan hastalanmış olabilirmiyim?
Siğil falan hissetmedim sadece ateş baş dönmesi halsizlik mide bulantısıbunun oral seksten basına geldıgıni nerden dusundun bılmıyorum da gıttıgınde bı kan alırlar genel muayene kadın doguma bıle gondermez yuksek ıhtımal. oralla ne bıleyım sıgıl falan bulasır da . cok tedırgın olduysan kan ver bbaksınlar vıruse. penıste gorunmez mı ya olsa ucuk sıgıl vs ?
Fakat hamilelik söz konusu bile değil ağız yoluyla oldu ve baş dönmesi ateş halsizlik mide bulantısı varBakar ama hukuki yönünden tam emin değilim. 18 yaş altı cinsel ilişki olduğu için bunu bildirme zorunluluğu olabilir belki.
Pek sanmıyorum sadece doktor bakarmı kontrol edermi diye meraklandımZevk suyu mezara bile gönderir insani
Ama ağzıma zevk suyu geldi ve yuttum onu sanırım 5 gün oldu yapalıYaninda resit biriyle gitmen lazim hastaneye, mikrop kapmissindir abartilacak bir durumun yok bence
Olabilir ama dr nerden bilecek sen soylemesenAma ağzıma zevk suyu geldi ve yuttum onu sanırım 5 gün oldu yapalı
:) hamıle kalamazsın zaten de . hıc oral seksten hastalanmadm. orta cag gıbı ne bıleyım oz bakım ne bılmeyen bı adam degıldır yuksek ıhtımal :) korkma stres yapıyosun anladıgım kadarıyla salgın falan dıyorlar bakFakat hamilelik söz konusu bile değil ağız yoluyla oldu ve baş dönmesi ateş halsizlik mide bulantısı var
Peki cinsel enfeksiyon olduğunu bulabilirmi yoksa direk hastalıkmı der doktor?Olabilir ama dr nerden bilecek sen soylemesennormal hasta olmussun işte
Ü ğhgççjg9öpğ©0.Doktorlar reşit olmayan kadınlar cinsel ilişki değil ama oral yoldan ilişki yaptığını ve hasta olduğunda bu kadınlara karışabiliyormu hamilelik söz konusu değil veya vajinaya giriş sadece oral
Ü ğhgççjg9öpğ©0.Doktorlar reşit olmayan kadınlar cinsel ilişki değil ama oral yoldan ilişki yaptığını ve hasta olduğunda bu kadınlara karışabiliyormu hamilelik söz konusu değil veya vajinaya giriş sadece oral
Sevgilimle duştan ertesi gün yaptık:) hamıle kalamazsın zaten de . hıc oral seksten hastalanmadm. orta cag gıbı ne bıleyım oz bakım ne bılmeyen bı adam degıldır yukse ıhtımal :) korkma stres yapıyosun anladıgım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?