• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorlar Reşit Olmayan Kadın Hastalara Bakıyormu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki cinsel enfeksiypn bulurlarsa veliye söylerlermi hemen yoksa rencide etmemek için saklarmı
Sonuçları öğrenmek için velinizle beraber girmeyin muayene odasına.Yaşınız çok küçük değil;"ailem anlamaz,siz bana anlatın"deyin doktora... Ailenize de"idrar yolu enfeksiyonu"dersiniz.?(Böyle bir akıl vermek istemezdim ama ailenizde ciddi problemlere yol açacaksa,bunu deneyebilirsiniz)

Sonuçları öğrenmek için velinizle beraber girmeyin muayene odasına.Yaşınız çok küçük değil;"ailem anlamaz,siz bana anlatın"deyin doktora... Ailenize de"idrar yolu enfeksiyonu"dersiniz.?(Böyle bir akıl vermek istemezdim ama ailenizde ciddi problemlere yol açacaksa,bunu deneyebilirsiniz)
Sadece mahkemelik bir durum olcağından korkuyorum

Reşit olmadığın için bakmaz baksada bu kayıtları görebilirler aile hekiminde fln. Ciddi birşey çıkarsa zaten ailene haber verirler. Bu yaşta gidip milletin şeyine oral yapacağına kir dizini otur evinde yaşını bari bekle. Ondan sonra böyle kalırsın buralarda.

Sadece mahkemelik bir durum olcağından korkuyorum
O zaman dediğim gibi yapın.Aileniz olmadan da gidip şansınızı deneyebilirsiniz.Yada özel hastaneye de gidebilirsiniz.Gerçi devlet hastaneleri o kadar kalabalık ki doktor"velinizin getirin"demekle uğraşmayacaktır.

Reşit olmadığın için bakmaz baksada bu kayıtları görebilirler aile hekiminde fln. Ciddi birşey çıkarsa zaten ailene haber verirler. Bu yaşta gidip milletin şeyine oral yapacağına kir dizini otur evinde yaşını bari bekle. Ondan sonra böyle kalırsın buralarda.
Baş ağrısı ateş mide bulantısı halsizlik sizce kötü belirtilermi?

O zaman dediğim gibi yapın.Aileniz olmadan da gidip şansınızı deneyebilirsiniz.Yada özel hastaneye de gidebilirsiniz.Gerçi devlet hastaneleri o kadar kalabalık ki doktor"velinizin getirin"demekle uğraşmayacaktır.
Tanıdık bir doktor yani ailemi tanıyor ona gitcem o sanırm söyler herşeyi

Olabilir bunun oralla bir ilgisi yok. Sen en iyisi dahiliyeye git onlar tahlil yapıp teşhisi bulurlar. Oralla nasıl bağlantı kurdun onu anlamadım
Çünkü oral yaptıktan ertesi günü boğazım böyle hafiften ağrıdı zaten bakireyim ben regl olmuştm ondan sonraki günlerde semptomlar artmaya başladı

HIV gibi hastalıklar bulaşamaz değilmi öyle kolayca ve belirti vermesi uzunmu sürer?
Okuyorum okuyorum hadi yaş küçük ergen kafası diyorum ama yok olmuyor
Sen ne dediğinin farkında mısın
HIV bulaşma ihtimali aklına geliyor ama korktuğun annenin bir erkekle yiyiştiğini öğrenmesi öyle mi
Sen HIV nedir, kişiye ve çevresindekilere neler yapar biliyor musun
HIV pozitif isen sorun yok yeterki annen çakmasın olayı öyle mi

HIV diyordu herkes bende o yüzden hıv diyemi sordm
Baş dönmesi mide bulantısı ateş yapan zibilyon tane hastalık var
Bugüne kadar hiç mi hastalanmadın
Bu olaydan önce doktora gittiğinde bekaret kontrolü cinsel yolla bulaşan hastalıklar araştırıldı mı doktor hiç oral seks yaptın mı diye sordumu?tabiki hayır, eeeeeee?
Diyelim ki HIV pozitifsin planın ne? Annenden saklamaktan başka bir planın var mı?
Doktor yada bir başkası senin kimle ne yaptığını nereden bilebilir?

Baş dönmesi mide bulantısı ateş yapan zibilyon tane hastalık var
Bugüne kadar hiç mi hastalanmadın
Bu olaydan önce doktora gittiğinde bekaret kontrolü cinsel yolla bulaşan hastalıklar araştırıldı mı doktor hiç oral seks yaptın mı diye sordumu?tabiki hayır, eeeeeee?
Diyelim ki HIV pozitifsin planın ne? Annenden saklamaktan başka bir planın var mı?
Doktor yada bir başkası senin kimle ne yaptığını nereden bilebilir?
Evet biraz lafınız kırıcı oldu ama rahatlattı teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back