Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktorlar Reşit Olmayan Kadın Hastalara Bakıyormu?
- Konu Sahibi Sanem_93
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #cinselbilgiler
- 12 Haziran 2022
- 156
- 283
- 18
Sonuçları öğrenmek için velinizle beraber girmeyin muayene odasına.Yaşınız çok küçük değil;"ailem anlamaz,siz bana anlatın"deyin doktora... Ailenize de"idrar yolu enfeksiyonu"dersiniz.?(Böyle bir akıl vermek istemezdim ama ailenizde ciddi problemlere yol açacaksa,bunu deneyebilirsiniz)Peki cinsel enfeksiypn bulurlarsa veliye söylerlermi hemen yoksa rencide etmemek için saklarmı
Sadece mahkemelik bir durum olcağından korkuyorumSonuçları öğrenmek için velinizle beraber girmeyin muayene odasına.Yaşınız çok küçük değil;"ailem anlamaz,siz bana anlatın"deyin doktora... Ailenize de"idrar yolu enfeksiyonu"dersiniz.?(Böyle bir akıl vermek istemezdim ama ailenizde ciddi problemlere yol açacaksa,bunu deneyebilirsiniz)
- 6 Ağustos 2020
- 1.620
- 5.932
- 88
- 12 Haziran 2022
- 156
- 283
- 18
O zaman dediğim gibi yapın.Aileniz olmadan da gidip şansınızı deneyebilirsiniz.Yada özel hastaneye de gidebilirsiniz.Gerçi devlet hastaneleri o kadar kalabalık ki doktor"velinizin getirin"demekle uğraşmayacaktır.Sadece mahkemelik bir durum olcağından korkuyorum
Baş ağrısı ateş mide bulantısı halsizlik sizce kötü belirtilermi?Reşit olmadığın için bakmaz baksada bu kayıtları görebilirler aile hekiminde fln. Ciddi birşey çıkarsa zaten ailene haber verirler. Bu yaşta gidip milletin şeyine oral yapacağına kir dizini otur evinde yaşını bari bekle. Ondan sonra böyle kalırsın buralarda.
Tanıdık bir doktor yani ailemi tanıyor ona gitcem o sanırm söyler herşeyiO zaman dediğim gibi yapın.Aileniz olmadan da gidip şansınızı deneyebilirsiniz.Yada özel hastaneye de gidebilirsiniz.Gerçi devlet hastaneleri o kadar kalabalık ki doktor"velinizin getirin"demekle uğraşmayacaktır.
- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
nıye mahkemelı olasın?Sadece mahkemelik bir durum olcağından korkuyorum
Reşit değilim diye kanunda suç yazmıyor amanıye mahkemelı olasın?
- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
oral seks mı yasak cınsel ılıskı suc da kanunu bılmıyorum ne sekılde suc sana mı erkege mı ?? onu da agzındakı enfeksıyondan yat bakalım bı kontrol edelım acaba sex yapmısmısın dıyen dr cıkmaz sen soylemeyınce?? ...Reşit değilim diye kanunda suç yazmıyor ama
- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
Ben söylemesem o anlayamaz yanioral seks mı yasak cınsel ılıskı suc da kanunu bılmıyorum ne sekılde suc sana mı erkege mı ?? onu da agzındakı enfeksıyondan yat bakalım bı kontrol edelım acaba sex yapmısmısın dıyen dr cıkmaz sen soylemeyınce?? ...
5 gündür hastaym ve bazen ateşim çıkıveriyorYok artık bunun için kadın doğum ne alaka? Dahiliyeye gitmen daha doğru üstelik devamlı mı bu belirtiler var
- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
Olabilir bunun oralla bir ilgisi yok. Sen en iyisi dahiliyeye git onlar tahlil yapıp teşhisi bulurlar. Oralla nasıl bağlantı kurdun onu anlamadım5 gündür hastaym ve bazen ateşim çıkıveriyor
Çünkü oral yaptıktan ertesi günü boğazım böyle hafiften ağrıdı zaten bakireyim ben regl olmuştm ondan sonraki günlerde semptomlar artmaya başladıOlabilir bunun oralla bir ilgisi yok. Sen en iyisi dahiliyeye git onlar tahlil yapıp teşhisi bulurlar. Oralla nasıl bağlantı kurdun onu anlamadım
- 15 Haziran 2016
- 7.712
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Okuyorum okuyorum hadi yaş küçük ergen kafası diyorum ama yok olmuyorHIV gibi hastalıklar bulaşamaz değilmi öyle kolayca ve belirti vermesi uzunmu sürer?
Sen ne dediğinin farkında mısın
HIV bulaşma ihtimali aklına geliyor ama korktuğun annenin bir erkekle yiyiştiğini öğrenmesi öyle mi
Sen HIV nedir, kişiye ve çevresindekilere neler yapar biliyor musun
HIV pozitif isen sorun yok yeterki annen çakmasın olayı öyle mi
- 15 Haziran 2016
- 7.712
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Kızım doktor bu doktor medyum değilHmm peki kimin bulaştırdığı belli oluyormu?
HIV diyordu herkes bende o yüzden hıv diyemi sordmKızım doktor bu doktor medyum değil
- 15 Haziran 2016
- 7.712
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Baş dönmesi mide bulantısı ateş yapan zibilyon tane hastalık varHIV diyordu herkes bende o yüzden hıv diyemi sordm
Bugüne kadar hiç mi hastalanmadın
Bu olaydan önce doktora gittiğinde bekaret kontrolü cinsel yolla bulaşan hastalıklar araştırıldı mı doktor hiç oral seks yaptın mı diye sordumu?tabiki hayır, eeeeeee?
Diyelim ki HIV pozitifsin planın ne? Annenden saklamaktan başka bir planın var mı?
Doktor yada bir başkası senin kimle ne yaptığını nereden bilebilir?
Evet biraz lafınız kırıcı oldu ama rahatlattı teşekkürlerBaş dönmesi mide bulantısı ateş yapan zibilyon tane hastalık var
Bugüne kadar hiç mi hastalanmadın
Bu olaydan önce doktora gittiğinde bekaret kontrolü cinsel yolla bulaşan hastalıklar araştırıldı mı doktor hiç oral seks yaptın mı diye sordumu?tabiki hayır, eeeeeee?
Diyelim ki HIV pozitifsin planın ne? Annenden saklamaktan başka bir planın var mı?
Doktor yada bir başkası senin kimle ne yaptığını nereden bilebilir?
- 15 Haziran 2016
- 7.712
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Kırıcı olacak hiçbirşey söylemedim sizin kırılasınız gelmişEvet biraz lafınız kırıcı oldu ama rahatlattı teşekkürler
Rahatlamayın bence
Biran önce doktora gidin
HIV i de küçümsemeyin
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.