- 25 Ağustos 2008
- 5.316
- 5
-
- Konu Sahibi aabeyazmelek
MERHABA ARKADAŞLAR BEN EVLENELİ 4 YILI BİTİRDİM 1,5 YILDIR BEBEK İSTİYORUZ ALLAH VERMEDİGİNİ İÇİN OLMADI MALASEF...
BÜTÜN TESTLERİN YAPTIM HSG FİLMİMDE KANALLARIM TIKALI ÇIKTI AÇILDI
BUAY GONOPENE KULLANDIM DOKTORA GİTTİM 2 TANE YUMURTAM OLUŞMUŞ
18MM AŞILAMA ÖNERDİLER BEN KORTUGUM İÇİN :bbo:KABUL ETMEDİM ÇATLAMA İGNESİ VURULDUM.
SİZE SORUM;AŞILAMA KİMDE PROBLEM OLUNCA YAPILIR :uhm:
VE AŞILAMA NASIL YAPILIR :uhm: BİLGİLERİNİZ VE CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER a.s.
canım eşinde sperm problemi var mı. gonopheneyi kaçıncı denemen.
canim kanallarin tikali olursa yumurta ve sperm nerede bulusacak? spermler rahim icinde yumurta fallop tuplerinde tikali kalacak?
canım tıkalıydı açıldı hsg ile yerimseniben
tuplerin acik olsa yumurta gelistirici catlatma ignesi vs anlayacagim ama senin durumuna hic anlam veremedim.
nasıl yanikafamçokkarıştı valla doktorum tkalıydı açtım dedim gonopeneye başlıyalım buayda aşılama dedi ben istemeyince çatlama ignesi verdi vuruldum
sperm ile yumurtanin uzayda mi dollenmesini bekliyorsun?
bence tıkalıymış hsg esnasında açılmış
canım illa birinde sorun olacak diye birşey yok mesela sen benim durumumu biliyorsun ne eşimde nede bende sorun var herşey normal ama aşılama olacak hamileligi kolaylaştırmak için bizim durumumuz nedensiz infertilite allah dert verip derman aratmasın dr var ilaçlar bulunuyor çok şükür tıp ilerledi rahim filimi bile herşeyi açıklıyor yani anlayacagın canım senin bebişte bizimkiler gibi pek nazlı çıktı.
şaka bir yana allah gönlüne göre versin canım en kısa zamanda bebiş gelirde rahat bir nefes alırsın iyi geceler
canım dr kolayına geliyor aşılamak en azından azda olsa şans oluyor eşlere kalsa ya adamın gönlü olmuyor vaktinde ilişki olsun yada çat kapı misafir zamanı tuturamamk var işin içinde enzaından dr kontrolünde odummu birkere hemde spermler vitaminlerle yıkanıyor dahada güçlü hale geliyor
bakalım sana yazarım canım aşılama gününü[/QUOT
canım benim eşim yaptıralım diyor :mymeka:ama ben korkuyorum yaaa herşeyi kadınlar çekiyor onlar için ne var :bbo: ben kan aldırmaktan bile korkuyordum rahim filminden sonra kanaldırmak hiçbirşey deilmiş oyüzden artık kan aldırmaktan korkmuyorum..
tamam canım haberlerini bekliyorum
canım allah kolaylık versin. bende su rahım filmini çektirsemde neymiş ne değilmiş bi anlasamsen nerde kaça çektirdin?
güzelim ben ve eşimde hiç bir problem yok
hsg, testler, v.s hepsi temiz yumurtlama takibi yapıldı
çatlatma iğnesi vuruldu herşey gayet normal gel görki gebelik oluşmuyor
banada doktorum aşılama önerdi
birkaç denemeden sonra istersen tüp bebek deneyelim dedi
bende hiç bişey yaptırmadım
aşılamanın tutma oranı % 8 buda çok düşük bir ihtimal
nerdeyse normal yolla ilişkiye girip tutturma oranıyla aynı
çekeceğim stres ve dökeceğim para cabası, hiç gerek yok dedim
bildiğin gibi kürlerle uğraçcam birkaç ay kısmetse
İnşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz
sabretmek çok zormuş, Rabbim sabrımızı arttırsın
iyi akşamlar kızlar.ben de bu konuda yorum yapaym bizde 10 ay oldu korunmuyoruz ama olmuyor.bizim de nedensiz infertilite.bu ay dr gittiğimde tüp bebek dedi şaşırdım sonra biraz konuştuk.aşılamanın tutma olasılığının çok düşük olduğunu bunun için uygulamak istemediğini söyledi.%20-%25 oran toplam 3 kere aşılama yapıldığındaki oran tek seferde %8-%10 civarında.ben başarısızlığı sevmeyen bi dr um bunun için seni oyalamak istemem dedi.şimdiye kadar uyguladığım hastalarımın çoğunda tutmadı dedi.tüp bebekte de 35 yaşın altında oranın %65 olduğunu 35 ten sonra oranın %20 lere düştüğünü söyledi.sonra yumurta takibi yapmaya karar verdik.gonaphene ve pregnly iğnesi ile.bir de dr um aşılamanın erkek infertilitesinde daha uygulanabilir olduğunu söyledi.sizin durumunuzda zaten yeterli sayıda sperm rahime gdiyor dedi.
canım aşılama acısız ve tüp bebege oranla daha ucuz ben 4, aşılamada hamile kaldım.çok kolay bi yöntem yumurtaların ilaçla büyütülüyor sonra çatlatma ignesi verilip 36, saatte aşılama yapılıyor aşılamadan önce sabah eşinde sperm alınıyor ve yıkanıp iyileri seçiliyor sonra dr bir aletle bu yıkanmış kaliteli spermleri rahim agzına bırakıyor.benim sana tavsiyem 36.saatte olmasına çok dikkat et.sonra çatlatma ignesi oldugunda ilşki ve çatlatmadan sonraki 12.satte tekrar ilşki yap sonra 24 saat sonrada aşılama oluyor zaten.içeride sperm bulunsun belki aşılamadan önce yumurta çatlar diye sonra ki iki gün ilşki yok banyo yok ve yat. aşılamad sonraki her gün akşam 2 tane progestan hap içtim.adetime 1 hafta kala ilşkiyide kestim.birde polipin vasra onuda aldır benim rahim agzını kapatmıştı belki alınmasaydı daha dogrusu aşılama esnasında aletle vagina açılırken görünmeseydi belki hamile kalamaıycaktım yine.ve en önemlisi bol bol dua et allah yardımcın olsun.aöa aşılamadan korkma çok kolay ve acısız bi işlem