Aşılama Doktorlar neden aşilama öneriyorlar?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sen kaç saat yattın spremleri nasıl rahimin içinemi yerleştiriyorlar ne bileyim anlat işte
işlemin nasıl yapıldıgını canım.. hiçbir bilgim yok çünkü ögrenmek istiyorum...

bende özel hastanede yaptırdım. 15-20dk masada o şekilde sonrada 1 saat yatakta istediğin şekilde rahatça yatıyosun. ağrı falan yok korkma. rahim filmine hiç benzemiyo.
özelden msj attım sana orda daha uzun yazdım
:1hug:

aaaa valla ben hafta sonuna denk geldigi için dogum hanede yapıldı işlem bitince muayne masasını yatak haline getirdile ayaklarımın altına yüksk bir sert yastık koydula o şekilde 2saat sırt üstü yattım hiç kıpırdatmadılar bacaklarımın üzerime örtü örtüler ama belim mahfoldu heralde ben orada üşüttüm zannedresm şimdi migde rahatsızlıgı çekiyorum ama bebişler gelsinde razıyım

benim başımdan 2 aşılama 2 de tüp bebek deneyimi geçtiiii....ve sayısız muayene,rahim filmi vs...ama sonu iyi olsunda razıyım acısına ben..ama benim için en rahatı aşılamaydı arkadaşlar hiç korkulacak bir şey diil yanii....stres yapmayınız lütfen...

bende özel hastanede yaptırdım. 15-20dk masada o şekilde sonrada 1 saat yatakta istediğin şekilde rahatça yatıyosun. ağrı falan yok korkma. rahim filmine hiç benzemiyo.
özelden msj attım sana orda daha uzun yazdım
:1hug:
canım ilk mesajını okudum fakat digeri benim gönderdigim mesaj geri göndermişsin saol canım yardımların için..canım inşallah tutar habersiz bırakma

aaaa valla ben hafta sonuna denk geldigi için dogum hanede yapıldı işlem bitince muayne masasını yatak haline getirdile ayaklarımın altına yüksk bir sert yastık koydula o şekilde 2saat sırt üstü yattım hiç kıpırdatmadılar bacaklarımın üzerime örtü örtüler ama belim mahfoldu heralde ben orada üşüttüm zannedresm şimdi migde rahatsızlıgı çekiyorum ama bebişler gelsinde razıyım

csnım geçmiş olsun tekrardan inşallah okadar acı çektigine deger haberini bekliyorum

benim başımdan 2 aşılama 2 de tüp bebek deneyimi geçtiiii....ve sayısız muayene,rahim filmi vs...ama sonu iyi olsunda razıyım acısına ben..ama benim için en rahatı aşılamaydı arkadaşlar hiç korkulacak bir şey diil yanii....stres yapmayınız lütfen...

canım ne bileyim yinede insan ister istemez korkuyor önceden ben ignedende korkuyordum hsg çekildikten sonra igne korkumu atlattım igne kanladırmak hiçmiş yanında inşallah güzel haberlerde dönersin deger her şeye haber vermeyi unutma...

merhaba arkadaşım,
aşılama konusunda kim bana; canın acıdı mı? zor oldu mu? diye sorsa herkese söyleyeceğim tek bir cümle var. keşke hepimiz sadece aşılamayla hamile kalsak :) tedaviyle hamile kalma yolunda bu kadar kolay bir yol olamaz herhalde.kesinlikle canın acımıyor,iğneleri kendin vuruluyorsun zaten.o kadar ince ki iğneler hiçbirşey anlamıyorsun bile.aşılama yapılırkende normal ultrason muayenesi gibi hiçbirşey hissetmiyorsun.birde tedavi gördüğün hastane ve doktor ekibi çok önemli.ben bu konuda medicak park bahçelievler' deki tüp bebek doktoru ayşe jane özcan ve ekibinden çok çok memnunum.herkese de tavsiye ediyorum. allah hepimize bebeklerimizi tez zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inş. canım.

canım geçmiş olsun biraz aşılamadan bahsedermizin:uhm: nasıl oldu kaç saat yaptın mesela canın acıdımı birde biz parayla yaptırıcaz özel yani inşallah canım allah gönlüne göre versin hepimizin...

merhaba arkadaşım,
aşılama konusunda kim bana; canın acıdı mı? zor oldu mu? diye sorsa herkese söyleyeceğim tek bir cümle var. keşke hepimiz sadece aşılamayla hamile kalsak :) tedaviyle hamile kalma yolunda bu kadar kolay bir yol olamaz herhalde.kesinlikle canın acımıyor,iğneleri kendin vuruluyorsun zaten.o kadar ince ki iğneler hiçbirşey anlamıyorsun bile.aşılama yapılırkende normal ultrason muayenesi gibi hiçbirşey hissetmiyorsun ve sadece 5-10 dakika sürüyor. ama herşeyden önemlisi tedavi gördüğün hastane ve doktor.ben bu konuda medicalpark bahçelievler' deki tüp bebek doktoru ayşe jane özcan ve ekibinden çok çok memnunum.herkese de tavsiye ediyorum. allah hepimize bebeklerimizi tez zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inş. canım.:emir_bebek:

peki mesela benim daha önce 2 düşükle sonuclanan gebeliğim oldu.zamanla erkeğin spermlerinde bu sorun olusurmu yanı önce yoktu ama sonra oluşma gibi bir olasılık varmı ve bu sperm sayısına bakılırkenmı anlaşılıyor hangi testte anlaşılır.çok sordum sanırım ama ilk defa duyyorum bunu.

spermiyogram baktırmak yeterli
zaten 2 defa hamile kalmışsın spermiyogramda likefikasyon olarak geçer zannetmiyorum öyle bir sorun yoktur

merhaba arkadaşım,
aşılama konusunda kim bana; canın acıdı mı? zor oldu mu? diye sorsa herkese söyleyeceğim tek bir cümle var. keşke hepimiz sadece aşılamayla hamile kalsak :) tedaviyle hamile kalma yolunda bu kadar kolay bir yol olamaz herhalde.kesinlikle canın acımıyor,iğneleri kendin vuruluyorsun zaten.o kadar ince ki iğneler hiçbirşey anlamıyorsun bile.aşılama yapılırkende normal ultrason muayenesi gibi hiçbirşey hissetmiyorsun ve sadece 5-10 dakika sürüyor. ama herşeyden önemlisi tedavi gördüğün hastane ve doktor.ben bu konuda medicalpark bahçelievler' deki tüp bebek doktoru ayşe jane özcan ve ekibinden çok çok memnunum.herkese de tavsiye ediyorum. allah hepimize bebeklerimizi tez zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inş. canım.:emir_bebek:

canım çok teşekkür ederim a.s. gerçekten beni tamamen aydınlattın allah hepimizn bebişleri kaydirigubbakcemile2göndersin inşallah :1hug:

kızlar doktora gitim 3 tame yumurtam oluşmuş aşılama dedi doktorum fakat oda farkına vardı sen hazır degilsin buay çatlatma ignesi vereyim aşılamaya karar verince gelirsin dedi...

bu arada bilgi aldım 420 ytl aşılama uzun çıbuk gibi bir şeyle rahime veriyorlarmış spremleri bu kadar dedi doktorum neyse biz seneye falan anca gideriz biraz kandi haline bırakıcaz eşime kalsa aşılama yapalım diyor ama can benim oyüzden ara verdik doktor işine gerçi doktorda ara verdittirdi neyse inşallah gitmeye gerek kalmadan hamile kalırım...

olmamışsın anlaşılan.kendi haline bıraktım demişsin.hayırlısı olsun canım.bu tedavi aralarında hamile kalan birçok arkadaş oldu.inşallah senin de öle olur

evet canım inşallah igne oldum buay bakalım nasip allahım inşallah başka birşeye gerek kalmadan gönderirir sen neler yaptın adetine kaç gün var varmı birşeyler...

gebelik tedavisinde kullanılan ilaçlar çok agır hormon içerirler ve bunun sonucunda alınan kilolar,tüylenme artışı ve bozulan asap oluyo beklenen süre git gel de cabası en kısa en masrafsız sayılabilecek yontem oldugu için aşılamayı öneriyorlar

ben bu dr.ları anlamıyorum, benim dr. um da aşılamanın şansının %1-2 olduğunu söylüyor, rahim yapısı gereği içine yabancı algıladığı bir cisim v.s. gibi birşey girince kendini kapatıyormuş ve spermi geri püskürtüyormuş. benim dr. um da o yüzden önermiyor, normal yoldan hamile kalacak kadını da yolundan edersin diyor ama burada da aşılamayı öneren ve bu yolla hamile kalmış bi çok kişi var, anlayamadım???

her doktor kendince birşeyler söylüyor kimin ne kadar doğru konustuğunu bilmiyorum.bende 2-3 ay daha deneyıp aşılamayı düşünüyorum.kolay oluyormus ama inşallah gerek kalmaz.

X