- 25 Ocak 2008
- 235
- 3
Bu gün bir şey daha öğrendim. Ameliyat günü yanıma gelen canım arkadaşlarımdan biri olan selennnnn rumuzlu arkadaşımız meğer kas altı ameliyat olmuş. Yani Tuğrul Turan sürekli kas üstü ameliyat yapıyor sanılıyor ya, demekki gerektiğinde, gerçekten mecbur kalındığında yapıyormuş.
VE, selennnnn arkadaşımızın protezi kas altına konulmuş olmasına rağmen o da benim gibi hiç ama hiç ağrı çekmemiş.. Yeni göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüp de ve doktor arayışında olan arkadaşlara yazıyorum. Sevgilerimle...yerimseniben
Evet canım kasaltı oldu ameliyatım. Ağrı eşiğim yüksek olabilir o yüzdende ameliyattan 1-1,5 saat sonra alışverişe gittim. Hatırlarsan bunu doktorda o gün söyledi. Ben alışverişteyken iki kez aradı hala eve gidip dinlenmedin mi diye? Ertesi günde uzun yola çıktım, sürekli kızım ile ilgilenebildim. ıstemeyen inanmayabilir. Ama ben olsam böyle bir şey olamaz demek yerine araştırmalarını öneririm. Ne bileyim burada Tuğrul Bey şu gün ameliyatımı yapacak diyen bir arkadaşı o gün 11:00 12:00 gibi yani ameliyattan çıktığı esnada ziyaret ederdim. Hatta inanmasam bile doktor ile görüşür ve inanmadığım şeyleri kendisine sorardım. Yaptığı operasyon resimlerine bakardım. En azından bunun imkansız olmadığını gözlerimle görürdüm. Bilgi korkuyu azaltır. Bir liste hazırlayıp listedeki tüm doktorlara gidilmesi lazım.
Gerçi ben o zaman sanada söylemiştim ''başka doktorlar ilede görüş'' demiştim ama sanırım sen Tuğrul Beyin ismini başka bir kanaldan öğrenmiş ve çok çok uzun zaman önce gitmeyi kafaya koymuştun yanlış mı hatırlıyorum? Başkasının yazdıkları ile karıştırmadım inşallah:)))))
Evet canım iyiki seni ziyaret etmişim. Cellminn, sen ve anneciğin ile tanıştım. Hem bahane ile 2,5 ay geçmesine rağmen 2. ay kontrolümü yaptıramamıştım onuda aradan çıkardım.
Allah bu ameliyatı isteyen herkese nasip etsin. ınşallah herkes çok iyi araştırır ve budur diyebileceği bir doktor ile tanışır.
Son düzenleme: