ozman cumartesiden sonra fotoğraf bekliyim ben senden.göstermek isterdin madem :))
ben de elbette göğüsten anlayan biriyim aynı şekilde senelerce ben de düze yakın dolaştım.ama söylediğim gibi ilk görünüşte hoş ve doğal gibi dursalar da ben inanmıyorum ki dokununca dahi anlaşılmıcak şekilde olsun.bütün doktorlar bunu söylerlerken;'doknununca anlaşılabilmekte,üst dekoltede doğal olmayan bir görünüm verebilmekte,kapsül kontraktürü riski artmakta' derken..yanii zaten bu dezavantajlardan dolayı başka yöntemler geliştirildi.yoksa neden çok daha basit olan bu yöntemi yapmasın bütün doktorlar,mantıklı mı bu sizce?dual plane ameliyat yapmak ya da subfasial ameliyat yapmak daha mi kolay sanki
neden gerksiz yere başına dert alsın ki bir doktor??? zaten iyice araştıran biri benim burda anlatmak istedikleirmin hepsine kendisi de ulaşacaktır.ben yurtdışındaki bu konuyla iligli tüm siteleri de araştırdım yazıları falan da okudum,sadece türkiye de değil.allaha şükür ingilizcem de var :)) yurtdışındaki ameliyat sonuçları genellikle çok çok kötü bence türkiyeye göre ama orda da bütün doktorlar hemfikir buradakilerle.yanii oralarda bizdeki tek savaşçı bile yok,ameliyatın 3 günlük acısından bukadar korkan insanlara bir umut olsun,farklı bir şey savunmaya çalışsın..
bir de şöyle birşey var.bir doktor yeni yöntemler,yeni buluşlar keşfettiğinde bunu tüm bilime sunar.kendi buluşudur bu am asonuçta bunu paylaşır ve insanlık adına bilime katkıda bulunmuş olur.madem sayın Dr.Tuğrul Turan böyle ciddi buluşlar yapmıştır da neden sadece kendisine saklamıştır?böyle çok doğal görünümlü kasüstü yöntemi nasıl yapılırmış,ASLA diren kullanmadan risksiz bir ameliyat nasıl gerçekleştirilirmiş,nasıl hiç acısız olurmuş(kasüstü zaten acısız bu arada,bunu da neden söyledikleirni anlamıyorum)..açıklasın kendi yöntemi olarak ta herkes tarafından kabul görsün di mi ama?
şuna da dikkat çekmek istiyorum.bunları savunan insanların çok detaylı araştırma yaptıklarına da iannmıyorum ben.bence çoğu belki bitek direk tuğrul turanla görüşmüş insanlar.yoksa aradaki farkı bilirler,anlarlardı.
deepgreen cim kişisel algılama.daha önce de değindiğim bir konuydu bu benmim.kendi sayfasında yazanlardan yola çıkıyorum.bu konuda söyleyeceklerimi yeterince söyledim.daha detaylı bilgim de yok arkadaşlar artık doktorlardan alın daha derin bilgileri :))
çok iyi araştırsın diyorum ameliyat olacak olan arkadaşlar.ve sonucunda da herkes kararında çoooook mutlu olsun inşallah.