Doktorlar hakkında yardımcı olabilir misiniz?

bence de meme ameliyatı istiyorsan aylin hanımla ve naci çelik le görüş cnm mutlaka.ikisi de çok iyidir araştırdığım kadarıyla ama naci çelik çooook farklıdır diğer yönlerden de ve her alanda başarılı.yanii başka bir amleiyat daha düşünürsen ilerde için rahat olarak doktorunu bulmuş olursun.nitekim ben 2 ay içinde meme ve burundan sonra bir de liposuction yaptırmaya karar verdim ki bu tamamen naci beye olan güvendimden kaynaklandı,yoksa çok korktuum ve asla düşnemdiğim bir operasyondu.ama buna kendin karar vermelisin görüştükten sonra kendi gözünle.o yüzden de kafandaki doktorlarla yüzyüze görüşmen en doğrusu.aylin karanlık a,naci çelik e git görüş..nebilim teoman doğan a gidebilirsin bunalrın dışında.benim sana önerebileceğim doktorlar bunlar.yukarıda uzun uzun benim kendi seçimimi nasıl yaptığımı yazmıştım.o kriterlere dikkat ederek,özenle kendi kararınla seç doktorunu.çünkü inan kendin karar verip inanarak olduğun zaman ameliyatını çok daha mutlu oluyorsun,içine siniyor herşey...

Son düzenleme:
naci çelik e ameliyat olan arkadaşalrım lütfen benim kusuruma bakmayın. ben yazdıklarınızı şimdi gördüm.siteyi tam kullanmasını bilemediğim için sayfaları görmemişim. siz bana yazılar göndermişsiniz meğer. ben okumamışım yazılarınızı şimdi gördüm. çok üzüldüm. doğrusuu. . kalem 1981 ve chocochocolate arkadaşlarım .. uzun uzun yazmışsınız üşenmeden sağolun. benim de aklım nedense hep bu doktora gidiyor. bilmiyorum. artık bu hafta aramalara randevulara başlamam lazım. yoksa burada araştırmaktan sormaktan deli olacağım. teoman doğan hakkında pek başarılı ameliyatlarından bahsedilmiyordu sanırım ben öyle hatırladım. aklımda bir demustafa tercan var ama ona ameliyat olan kim var bilmiyorum .. sizinle daha sonradan görüşmek isterim arkadaşlarım. bakalım kime karar vereceğim. gürüşmek üzere

kafandaki alternatifleri de değerlendirmek istersen diye bikaç isim daha önerdim kendi araştırmalarımdan yine.ama naci çelik konusunda için rahat olsun zaten tek geçerim ve hep söylerim çok farklıdır,hastasını mutlu eden nadir doktorlardandır.nezamn sorun olursa,hangi konuda kafana bişey takılırsa sorabilirsin,seve seve cevaplar,elimden geldiğince yardımcı olurum.haberdar et beni kararlarından :KK66:

benim gördğüm kasüstü fotoğraflar da gayet güzel görünüyordu gttiğim doktorlardakiler.ama sonuçta kasüstü ve kasaltının kıyaslaması engüzel yanyana görülebiliyor.kendi başına kasüstü zaten güzel gibi görünüyor.benm ekledğim fotoğrafta anlatmak istediklerim çok açık.ben gerçekten araştırdım her türlü yöntemi kullanan doktorla görüştüm ve bunu farkın ayrımına varmış biri olarak söylüyorum ki aynı sonucu vermesi pek olası gelmiyor banaaaaa.
umarım ameliyatın çok başarılı geçer.artk kararını vermiş amelyatını oluyosun elbette senin için dua ederiz.umarım çok ta memnun kalırsın herzaman.başarılar,allah yardımcın olsun... a.s.

Ameliyatımı oldum, ve yaşadıklarımı birazdan "Tuğrul Turan'a ameliyat olanlar buraya" adlı başlık altında anlatacağım.

Şimdi koyduğun resimde, kas altı olan göğüste tuhaf bir görüntü var. Ve ben başka örneklerde de bu tuhaflığı gördüm. Memenin yuvallaklığı üstte bitiyor, bi çukurluktan sonra tekrar bir şişlik daha beliriyor. Ben hiç bir gerçek göğüste böyle bir şey görmedim. Buna doğal demek mümkün değil. Normal bir meme üstten çok hafif şişerek aşağıya doğru gelir. Şişlik önce çukurlaşıp sonra tekrar yükselmez.
Yıllarca dümdüz gezmiş biri olarak, ve kadınlarda en çok göğüslere, ve dekolteye daima dikkat etmiş biri olarak asla böyle bir şekil görmedim. Ve o koyduğun resimdeki kas altı konmuş memeyi hiç beğenmedim.
Kas üstü olan resimde zaten hiç başarılı değil.
Tuğrul Turan'ın videosundan bir cümle, "kas üstüne yuvarlak protezle, usulüne uygun bir yerleşim ile oldukça doğal bir görünüm elde edilebilir"
Bende bandajların bazı yerlerinden görebildiğim kadarıyla kendimde o resimdekinden bin kat doğal bir dekolte görebiliyorum. Üste doğru hafif ve doğal bir dekoltem oluşmuş. Neyse gerisini bizim doktorcuğumuzun başlığı altında anlatıcam. Lütfen okuyun. Ben şu anda çoooook mutluyum arkadaşlar. Darısı başınıza.....

Şekerim benim kimseyle şahsi problemim yok benim derdim sadece doğruları ve doğru doktoru bulmak. Burada herkes araştırıp elde ettiklerini yazıyor. Ama dediğim gibi siz sürekli sadece kas üstü değil kas altı ameliyatlarında ağrısız olduğunu iddia ediyorsunuz, Şimdi de kas altı ağrılı yazmışsınız. drensiz ameliyatı buldu yazmışsınız falan sadece bunlar bana doğru gelmiyor. Tüm göğsü de uyuştursa ilaçların etkisi 3-4 saatmiş. Çünkü herkes ağrı çekmeden ameliyat olmak ister tabii ki, Tuğrul beyin hastaları olarak siz bunu taahhüt ediyorsunuz ama ortada bunun sebebi yok, ütopik bişey.Bunu Türkiyede kimse bilmiyor, yapmıyor, anestezist olan kuzenimin 3 gün etkisi süren ilaçtan haberi yok ben bunları sordum size sadece. Bilmeyebilirsiniz, parmaklarınızı yormayın tabii ama bildiklerimi paylaşıyorum demeyin o zaman. Bir de (ben bildiklerimi paylaşayım bari, bugün de iki doktorla görüştüm, isteyen arkadaşlarla paylaşırım seve seve) genelde işte şahane doktorum sarkık mememi protezle topladı, diğerleri kesecekti, olsun sarkarsa yine toplatırım gibi bir şeyler dönüyor sitede onu da araştırdım arkadaşlar, genelde köprücük kemiği ile meme uç kısmı arası 20 santimi geçiyorsa çoğu doktor toplama ve protez koyma yanlısı yoksa 6 ay-1 sene içinde sarkıyormuş protezin de ağırlığıyla. Yani ben şahsen istemem bu kadar kısa sürede iki ameliyat olmak. Size şimdiden geçmiş olsun sevgili deepgreen.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Ama ben hiç bir zaman Tuğrul Bey'de kas altı da ağrısoz oluyor demedim. Zaten kas altını çok nadir tercih ettiğinden, zaten bende hep kas üstü ameliyatından bahsettim. Kas altını hiç konuşmadık, ağrılımıdır değilmidir bilemem, ama tahminen ağrılı olur diye düşünüyorum. Peki 3-4 saatten fazla etkisi olan bir ilaç yoksa, ben şu anda nasıl rahatımacaba? Valla buluşalım derseniz buluşmaya da varım. Yani zaten açık açık söyledim ameliyatıma gelin ve görün diye. Dün saat 11:41 de odama gelmişim. Annem öyle söylüyor. Ve vallahi billahi hiç ağrı hissetmiyorum hâlâ... Neden acaba. Eğer öyle bir ilaç yoksa; belki de Tuğrul Bey okuyup üfledi... Bilemem artık... Tuğrul Bey bana şöyle söylemişti:
"Başka bir doktorda ameliyat olup, ve ilk hafta ağrı çekmiş olup, beni arayıp siz yalancısınız doktor bey diyen kadınlar var" demişti:-))))) Çok komik gelmişti bu bana..
Neyse ben ameliyatımın ayrıntılarını anlatacağım bizim doktorumuzun konu başlığı altında.
Hepinizi öpüyorum. Ve sadece bir defa Tuğrul Bey ile yüz yüze konuşmanızı öneriyorum. En azından mailleşin. Mailleri bile çok ayrıntılı ve aydınlatıcı... Dileyene özelden mailini verebilirim. Öptüm..

canım inşallah operasyonun iyi gecer.ben de yarın akşam 5 de muayeneye gidyorum tuğrul beye..eğer fiyatta anlaşırsak küçültme yaptırıcam ben dee:) gelişmelerden haberdar ederim sizleri.

Çok teşekkür ederim ececim.. Evet başarılı geçti ve şu anda aşırı derecede mutluyum.
Görüştün mü sen Tuğrul Bey ile?
Konuşmalarından sende benim gibi çok etkilendin mi?
Hani bir lafı var hep kullanıyor "hayat gerçek" ...
Tuğrul Bey asıl küçültme ve dikleştirme konusunda çok iddialı zaten.
Dikleştirme resimlerinden bana gösterdi, gerçekten barby bebek gibi şekil vermiş.
Sana da şimdiden başarılı bir ameliyat diliyorum. Ve hayırlı haberlerini bekliyorum canım.

Ameliyatımı oldum, ve yaşadıklarımı birazdan "Tuğrul Turan'a ameliyat olanlar buraya" adlı başlık altında anlatacağım.

Şimdi koyduğun resimde, kas altı olan göğüste tuhaf bir görüntü var. Ve ben başka örneklerde de bu tuhaflığı gördüm. Memenin yuvallaklığı üstte bitiyor, bi çukurluktan sonra tekrar bir şişlik daha beliriyor. Ben hiç bir gerçek göğüste böyle bir şey görmedim. Buna doğal demek mümkün değil. Normal bir meme üstten çok hafif şişerek aşağıya doğru gelir. Şişlik önce çukurlaşıp sonra tekrar yükselmez.
Yıllarca dümdüz gezmiş biri olarak, ve kadınlarda en çok göğüslere, ve dekolteye daima dikkat etmiş biri olarak asla böyle bir şekil görmedim. Ve o koyduğun resimdeki kas altı konmuş memeyi hiç beğenmedim.
Kas üstü olan resimde zaten hiç başarılı değil.
Tuğrul Turan'ın videosundan bir cümle, "kas üstüne yuvarlak protezle, usulüne uygun bir yerleşim ile oldukça doğal bir görünüm elde edilebilir"
Bende bandajların bazı yerlerinden görebildiğim kadarıyla kendimde o resimdekinden bin kat doğal bir dekolte görebiliyorum. Üste doğru hafif ve doğal bir dekoltem oluşmuş. Neyse gerisini bizim doktorcuğumuzun başlığı altında anlatıcam. Lütfen okuyun. Ben şu anda çoooook mutluyum arkadaşlar. Darısı başınıza.....

fotoğrafta kasaltı örneğinde nasıl bir çukurluk gördün bilemiyorum ama ikisi arasındaki fark çok açık ortada.ewt iyi bir doktor kasüstünü daha doğal yapsın,ama nekadar gizleyebilir???hadi bu fotodaki gibi olmasın da nekadar güzel olabilir???kaslatındaki o söyledğin tuhaf bir görüntü dediğin şeyi gittiğim hiçbir doktorda göremedim maalesef bana biraz kötü örneklerden yola çıkıyorsun gibi geliyor.herneyse bence fazla tartışmaya gerek yok.demekki dual plane tekniği bulunana kadar yeryüzündeki hiçbir doktor doğal bir kasüstü yuvarlak protez konumu gerçekleştirememiş.ben de riske atıp ikinci ameliyatı göze almanın mantık dışı olduğunu düşünüyorum..sana da çok geçmiş olsun bu arada.umarım çok memnun kalırsın...

fotoğrafta kasaltı örneğinde nasıl bir çukurluk gördün bilemiyorum ama ikisi arasındaki fark çok açık ortada.ewt iyi bir doktor kasüstünü daha doğal yapsın,ama nekadar gizleyebilir???hadi bu fotodaki gibi olmasın da nekadar güzel olabilir???kaslatındaki o söyledğin tuhaf bir görüntü dediğin şeyi gittiğim hiçbir doktorda göremedim maalesef bana biraz kötü örneklerden yola çıkıyorsun gibi geliyor.herneyse bence fazla tartışmaya gerek yok.demekki dual plane tekniği bulunana kadar yeryüzündeki hiçbir doktor doğal bir kasüstü yuvarlak protez konumu gerçekleştirememiş.ben de riske atıp ikinci ameliyatı göze almanın mantık dışı olduğunu düşünüyorum..sana da çok geçmiş olsun bu arada.umarım çok memnun kalırsın...

Çok çok çok ama çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Ben sadece şunu anlatmaya çalışıyorum.
Yıllarca dümdüz yaşamış biri olarak, her daim plajlarda ve sokakta hemen hemen her kadına göğüslere dikkat etmiş birisi olarak, Tuğrul Turan'ın gösterdiği resimlerdeki örnekleri çok ama çok beğendiğimi söylüyorum. Yani göğüs şeklinden anlamayan biri değilim asla. Benimkiler de bandajların üstünden bile harika görünüyorlar. Keşke komşum felan olsaydın, çok yakında otursaydın, gösterme imkanım olsaydı...
Sanki, protezi yerleştirmeden önce, göğüslerimde var olan yağ dokusundan sağa sola üste kaydırmış, böylece doğal bir dekolte oluşmuş.. Yani bilmiyorum bu benim tahminim tabiki. Belki de saçmalıyoumdur, ne biliyim.. Çünkü üst taraflarımda dekolte oluşmuş ama çok doğal bir görünüme sahip gerçekten. Orda silikon var gibi durmuyor. Birden şişme durumu yok. Üstten çok hafifçe aşağıya doğru şişerek geliyor. Tıpkı çok güzel bir şekle sahip olan, ve o özendiğimiz gerçek göğüsler gibi...
Yaa ben cumartesiyi iple çekiyorum, onları tam olarak görebilmek için..
Seni çok öpüyorum chocochocolate'ciğim.
Gerçi öpmekten çok yiyesim geliyor bu nickinden dolayı:-)))))))

ozman cumartesiden sonra fotoğraf bekliyim ben senden.göstermek isterdin madem :))
ben de elbette göğüsten anlayan biriyim aynı şekilde senelerce ben de düze yakın dolaştım.ama söylediğim gibi ilk görünüşte hoş ve doğal gibi dursalar da ben inanmıyorum ki dokununca dahi anlaşılmıcak şekilde olsun.bütün doktorlar bunu söylerlerken;'doknununca anlaşılabilmekte,üst dekoltede doğal olmayan bir görünüm verebilmekte,kapsül kontraktürü riski artmakta' derken..yanii zaten bu dezavantajlardan dolayı başka yöntemler geliştirildi.yoksa neden çok daha basit olan bu yöntemi yapmasın bütün doktorlar,mantıklı mı bu sizce?dual plane ameliyat yapmak ya da subfasial ameliyat yapmak daha mi kolay sanki :KK70: neden gerksiz yere başına dert alsın ki bir doktor??? zaten iyice araştıran biri benim burda anlatmak istedikleirmin hepsine kendisi de ulaşacaktır.ben yurtdışındaki bu konuyla iligli tüm siteleri de araştırdım yazıları falan da okudum,sadece türkiye de değil.allaha şükür ingilizcem de var :)) yurtdışındaki ameliyat sonuçları genellikle çok çok kötü bence türkiyeye göre ama orda da bütün doktorlar hemfikir buradakilerle.yanii oralarda bizdeki tek savaşçı bile yok,ameliyatın 3 günlük acısından bukadar korkan insanlara bir umut olsun,farklı bir şey savunmaya çalışsın..:KK70:
bir de şöyle birşey var.bir doktor yeni yöntemler,yeni buluşlar keşfettiğinde bunu tüm bilime sunar.kendi buluşudur bu am asonuçta bunu paylaşır ve insanlık adına bilime katkıda bulunmuş olur.madem sayın Dr.Tuğrul Turan böyle ciddi buluşlar yapmıştır da neden sadece kendisine saklamıştır?böyle çok doğal görünümlü kasüstü yöntemi nasıl yapılırmış,ASLA diren kullanmadan risksiz bir ameliyat nasıl gerçekleştirilirmiş,nasıl hiç acısız olurmuş(kasüstü zaten acısız bu arada,bunu da neden söyledikleirni anlamıyorum)..açıklasın kendi yöntemi olarak ta herkes tarafından kabul görsün di mi ama?
şuna da dikkat çekmek istiyorum.bunları savunan insanların çok detaylı araştırma yaptıklarına da iannmıyorum ben.bence çoğu belki bitek direk tuğrul turanla görüşmüş insanlar.yoksa aradaki farkı bilirler,anlarlardı.
deepgreen cim kişisel algılama.daha önce de değindiğim bir konuydu bu benmim.kendi sayfasında yazanlardan yola çıkıyorum.bu konuda söyleyeceklerimi yeterince söyledim.daha detaylı bilgim de yok arkadaşlar artık doktorlardan alın daha derin bilgileri :))
çok iyi araştırsın diyorum ameliyat olacak olan arkadaşlar.ve sonucunda da herkes kararında çoooook mutlu olsun inşallah.

Ben Tuğrul Bey'e 6.000 TL ödedim. Bunun 2.000 TL sini hastanede kredi kartı ile çektirdim.
Kalanını doktora nakit verdim.
Faturam elimde. Ve açıklama şöyle "Ameliyat Ekibi + Hastane".
Yani 6.000 TL nin sadece 2.000 i hastane.
Yani:
lokal anestezi+sedayon;
göğüslerimin hala uyuşuk olmasını ve hiç ağrı hissetmememi sağlayan ilaçlar;
ameliyat sırasında ve sonrasında kanama olmaması için uyguladığı yöntem;
ameliyat ekibi (ki doktor o hastanenin ekibine çok güvendiğini söylüyor)
yani tüm bunlar doktora 2.000 TL maliyet tutuyor.
Demekki kalitenin bedeli bu.
Mesela isim vermeden daha önce aldığım fiyatlardan bahsetmek istiyorum.
3.500 - 5.000 arasıydı diğer aldığım fiyatlar.
Mesela 4.000 desek; Bunun 2.000 i aynı kalitede hastane masrafları olsaydı, kalan 2.000 ini kaçıyla protezi getirtecekti doktor? Ve kendi kaç para kazanacaktı?
Demekki işin hastane kısmı 1.000 TL yi geçmiyor.. Geriye de 3.000 kalıyor ve belki silikon 1.500 olup, doktora 1 ameliyattan 1.500 kalıyor.
YANı ASLINDA HESAP DA, KıTAP DA, KALıTE DE ORTADA.

Bence bu yöntemler maliyeti artırdığı için diğer doktorlar tercih etmiyor.
Ama yavaş yavaş onlarında öğreneceğine ve ilerleyen günlerde o yöntemlerin diğerlerin ağzından da duymaya başlayacağımıza inanıyorum.

VE ŞU ANA KADAR TUĞRUL TURAN'A AMELıYAT OLMUŞ HıÇ BıR HASTADAN,
"KEŞKE DıREN TAKILSAYDI DA, BU KAN TOPLANMASI OLMASAYDI",
"KEŞKE NARKOZ YESEYDıM DE, ŞUNLARI BUNLARI YAŞAMASAYDIM"
"KEŞKE AĞRI ÇEKSEYDıM DE, BUNLAR OLMASAYDI" GıBı ŞıKAYETLER HıÇ AMA HıÇ DUYMADIM....

Neden acaba???

ısteyen herkese, Tuğrul Turan'a ameliyat olmuş, ve memnuniyetlerini okuduğum tüm üyelerin isim listesini özelden yada buradan gönderebilirim.
Hepsiyle tek tek yazışabilirsiniz, yeni ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarım...
Ve dilerseniz, ben iyileşip, sporcu sütyeninden de kurtulduktan sonra, doktorla görüşmeye giden, ama canlı örnek görmek isteyen olursa, ve bende ogün müsaitsem kliniğe gelmeyi seve seve kabul ederim..

BENDE CANLI BıR ÖRNEĞıM. DAHA ÖTESı VARMI?

cnm doktorundan memnun olmanı anlıyorum da bu söylediklerin doğru değil yalnız.doktorunu tavsiye etmen ayrı bir durum,bilgin olmayan konularda yanlış bilgiler vermeye çalışman yanlış bir durum.
şimdi senin fiyat aldığın doktorlar belki hastaneyi ucuza getirecek yöntemler kullanıyor olabilrler ama ben de kendi hastaneme ödediğim tutarı da biliyorum bir başka ark.ımın teoman doğana ameliyat olarak hastaneye ödediği fiyatı da biliyorum.kaldıki benim doktorum da teoman doğan da ameliyatlarını hasta tercih ederse amerikan hastanesinde yapıyor.ark.ım amerikan hastanesinde oldu mesela şimdi yanii amerikan hastanesi kaliteden ödün veren bir hastane midir??bir doktor maliyeti artırmak isterse bunu yöntem değiştirerek yapması da çok mantıklı değil hatta komik.yapan doktorlar varmıdır?elbette vardır,basit yöntemleri tercih ederek çok fazla para alabilrler mesela ama zaten burada konuştuğumuz doktorlar ve özellikle de dual plane ve subfasial yöntemleri için söz konusu bir durum değil bu.
burdan hangi sonuca varmamız gerektiğini gerçekten anlayamadım ben :)) doktoru geçtik şimdi hastane yöntemlerine mi geçtik eleştirmek için :))
şimdi 2000 hastaneye ödemişsin,başka doktorlar 1000 falan ödetiyorlar diosun.ozaman da ilaçlardan kısıyorlar o yüzden de göğsleriniz uyuşuk olmuyor,kısaca kalitesiz ameliyat olmuş oluyosunuz,doktorunuzun da o ilçları kullanmak istememesi yüzünden yöntem olarak bu yöntemleri tercih etmiyor falan mı demek istiyosun??? aman allahım senin de gördüğün gibi burdan çok saçma sonuçlar çıkıyo :S bence sen bidaha açıkla nedemek istediğini..

deepgreencim zaten biz burda diyoruz ki kasüstü ameliyat zaten ağrısız bir ameliyat ki hangi ilacı keşfetmiş olcak tuğrul bey?zaten ağrın olmaması çok normal.ve dual plane ile ve subfasial ile de ameliyat olsaydın hastaneden çıktığın ilk gün yanii ameliyatın ertesi günü yine çok rahat oluyosun evde.bu yaşadıkların ağrısız ameliyat olmak deil,çok normal şeler.dual plane ile olduğun zaman bunu takip eden 2 gün daha kullarını kullanamıyosun,kendi başına yatıp kalkamıosun,işlerini yapamıosun.ama bu demek deil ki inanılmaz ağrı çekiosun.ben ağrı çekmedim sadece kollarımı kullanıp,işlerimi yapamadım,öksürdüğümde,güldüğmde ağrıdı.ortada öyle bir ilaç deil de yöntem farkı var.ve senin yazdığına göre 27 dk süren bu basit yöntem için doktorun 4000 tl alıyor.bence çok fazla kusura bakma.her kalitenin bir bedeli varsa zaten bu fiyat fazla.
bunun dışında diren koymadı diye kan birikmiş bir hasta olmasına gerek yok ortada ama kapsül kontraktürü RıSKı daha fazla bu yöntemle bu da bilmsel bir gerçek,heryerde söylenen,yazan bir durum.riski fazla,yaşamış hastalar fazla diil bak dikkatini çekerim.belki de bundan sonraki hastalarında gerçekleşcek bir durum(allah göstermesin) bunu bilemeyiz.bu bir risk ve riskleri artırıp azaltmak bizim ve doktorumuzun elinde sonuçta..
bu yöntemleri ilerde diğer doktorların da ağzından duymaya başlıcaz dediğin şey ağrısız kasüstü ameliyatlarsa o yöntemler diğer doktorların zaten ağzındayken dual plane,subfasial gibi yöntemler olmadığı için ve biz de bu ameliyatları olmak için biraz küçük olduğumuz için ozamanlar,duymamamız normal bence...:))) ama tuğrul bey çok iyi bir doktordur,gerek diğper meme operasyonlarında gerekse kasüstü yaptığı ameliyatalrda başarılıdır,güzel sonuçlar verir,hastaları memnundur, o ayrı mesele.ama işte herkes tecrübe edindiği alanda başarılı di mi?

Son düzenleme:
Evet dediğin gibi çok çok çok ama çok memnunum. O yüzden göğüs büyütmede Tuğrul Turan'ı şiddetle tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar, ameliyat olacaklar, sakın adet döneminizin bir kaç gün öncesine denk getirmeyin ameliyatı.
Bandajlardan rahat kıvranamıyorsunuz, kollar daha güçsüz olduğundan rahat rahat karnınızı ovamıyorsunuz:-(

Güzel dileklerin için teşekkürler. Şu anda daha iyiyim. Yani adet sancısı geçti.
Oturup kalkarken zorlanmıyorum artık.
Doktorumun dediği gibi bandajlardan kaynaklanan kaşınma başladı bugün.
Yarın ofis bakmaya gideceğim. Kendi işimi kurma hazırlıklarım vardı.
Pazar günü (ameliyatın ertesi günü) Rumeli Feneri'ne gittim arkadaşlarımla.
Hiç zerre kadar ağrım sancım olmadı. Hâlâ da yok çok şükür. Göğüslerime dokunuyorum, ikisi de uyuşuk halde. Sadece sırtüstü uyku tutmuyor, uykuya dalmam zor oluyor.
Ameliyattan ertesi günkü durumumu şuradan okuyabilirsin canım:
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...tugrul-turana-ameliyat-olanlar-buraya-18.html
Dediğim gibi Tuğrul Bey ile görüşmeye gideceğin gün bende gelebilirim dilersen.
Özelden iletişim bilgilerimizi yazarız.
Öptüm canım seni.. Darısı başına..

Ya arkadaslar ben anlamadim bu topic'i chocochocolate manabir' e sormuşta deepgreen kime cevap vermis walla anlamadım. Doktorlar hakkinda tavsiye istemis manabir sanki Naci beyle Tugrul bey kavgasina donmus. Ilginc. Bu arada manabir ne yapmis belli degil

vala manabirin nereye kaybolduğunu ben de anlamadım ve deepgreenin kime cevap verdiğini de anlamadım :))
ama ortada naci bey tuğrul bey kavgası yok cnm.kavga yok zaten ortada böle yanlış anlaşılmışş :)).ben doğru bildiğim herşey buraya giren insanlar faydalansın diye yazarım herzaman.herkese de kendi araştırmalarını kendilerininn yapması gerektiğini,doktorlarla gidip görüşerek kıyaslama yapmaları gerektiğini söylerim.burda bi yöntem kargaşası yaşandı okadarcıkkk :)).

Bu gün bir şey daha öğrendim. Ameliyat günü yanıma gelen canım arkadaşlarımdan biri olan selennnnn rumuzlu arkadaşımız meğer kas altı ameliyat olmuş. Yani Tuğrul Turan sürekli kas üstü ameliyat yapıyor sanılıyor ya, demekki gerektiğinde, gerçekten mecbur kalındığında yapıyormuş.
VE, selennnnn arkadaşımızın protezi kas altına konulmuş olmasına rağmen o da benim gibi hiç ama hiç ağrı çekmemiş.. Yeni göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüp de ve doktor arayışında olan arkadaşlara yazıyorum. Sevgilerimle...yerimseniben

manabir, madem yeni araştırmaya başladınsana tavsiyem ilk görüşmeye gittiğin doktora ameliyat olma.. bir kaç doktor birden gez. mümkünse doktorlarla görüşmeye gitmeden önce forumda çeşitli yöntemlerle ameliyat olan arkadaşların yazılarını oku , nette tarat ve her yöntem hakkında az bucuk fikrin olsun . çünkü göğüs ameliyatında birden çok teknik var ,birden çok silikon tipi , birden çok çeşidi var .. her doktor kendince en uygun olanını öneriyor doğal olarak , ama senin içine sinmesi de önemli.. dediğim gibi önce nette araştır sonra aklına yatan bir kaç isimle görüş .

bu arada doktorların bazısı muayne ücreti alıyor bazısı almıyor.. tuğrul turan ı sorduysan yukarda , görüşme ücreti almayanladan ..

Abcj'ye katılıyorum bir kişi kesinlikle bir çok doktor ile görüşmeli. Bence iyi bir planlama ile bu işi bir iki günde bitirebilirsin. Buradaki bir çok arkadaş bu önemli olay için araştırmalarını yapmış ve beyin süzgeçlerinden geçirdikleri bilgilere duygu ve mantıklarınıda ekleyerek karar vermişler. Gerçek anlamda araştırma yapmış tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. En azından hiç bir zaman acaba şu doktorada gitsemiydim demeyecekler.

Manabir 46 doçent ve profesör ile defalarca yazıştım. 6 sı ile yüzyüze görüştüm. Ama bir op doktora budur dedim. Ben çok memnunum diye herkesin onu beğenmesi gerekiyor diye bir şey yok. Bir insan 100 kişi ile tanışınca hepsi ile iyi anlaşacak diyebilir miyiz? Bir kaç tanesinden iyi elektrik almayabilir bu gayet doğal. Benim önerim çok iyi araştır. Doktorlara önerilerini sor. Resim göstermelerini iste. En önemlisi bol bol soru sor.

Bencede hiç kimse ilk görüştüğü doktora operasyonunu yaptırmamalı. Ömür boyu taşıyacağı protezler için iyi bir araştırmanın ardından bir iki gününü ayırabilmeli.

Son düzenleme:
X