ben kesinlikle Naci Çelik'i öneririm.. 2,5 sene önce ameliyatımı oldum ve birçok arkadaşım da meme büyütme ameliyatı oldu... hepimiz çok memnunuz. naci beyin size öncelikle hasta olarak değil de insan olarak yaklaşması kesinlikle çok etkileyici. ve mutsuz olacağınızı düşündüğü hiçbirşeyi siz çok isteseniz de yapmıyor. ben de kasaltı yöntemi uygulamıştı diğer arkadaşlarım da dual plan yöntemiyle yaptı. sonuçta herkesin yapısı değişik. ben ameliyattan sonra 4. gün iki otobüs değiştirerek işe gitmiştim. ilk 2-3 gün ağrılarım oldu evet ama ilaçla baskılanmayacak kadar korkunç ağrılar değildi. hem protezlerin yumuşaklığı, hem boyutu mükemmel. ne ben de ne de diğer arkadaşlarımda kapsül oldu. inanılmaz memnunuz. burda hiç ağrı çekmiyorsunuz diye arkadaşlarımı hayretle okuyorum. bir de narkozsuz ameliyat denmiş ama ilaçla uyutuyor denmiş bir dr. için bilmiyorum yanlış mı anladım? ama bu uyutma zaten narkoz değil mi? belki bu dr. sedasyonla yapıyordur ameliyatını bu narkozda tam olarak uyumazsınız etrafınıdaki hareketleri hissedersiniz. ben ameliyatımın liposuction kısmını bu şekilde olmuştum meme büyütmeye geçince genel anesteziyi vermişlerdi. ayrıca o lokal yapılan iğneler kanama olmaması için zaten her meme büyütme ameliyatında yapılıyor.tek bir dr.a özel bir yöntem değil ki..
ben de kesinlikle naci beyi öneriyorum ,ameliyat olalı 5 hafta oldu ve yumuşaklıkları,şekli dahil çok memnunum. Ayrıca 3 boyutlu cihazı,ameliyat öncesindeki görüşmede kullandı,benim ameliyat öncesinde görüntüyü aklımda canlandıramam beni zorluyordu.Çünkü insan her ne kadar farklı resimler görse de kendi vücudunda nasıl bir görüntü oluşacağını merak ediyor açıkçası. Ameliyat öncesindeki görüşmeden önce benim bu makineden haberim dahi yoktu, o gün resimlerimi çekti ve benim için böyle bir makine sürpriz oldu gerçekten. naci bey ve teker teker hangi protezin nasıl durduğunu bilgisayar ekranında inceledik,daha büyük,daha küçük,damla protez yuvarlak v.s.Ameliyat öncesinde yapılan 3 boyutlu tasarım çok hoşuma gitti. Yandan,sağdan,soldan,üstten ve alttan protezin vücudunuzda nasıl durduğunu görebiliyorsunuz,bence çok harika bir sistem. Ameliyat günü naci bey o tasarım üzerinden çizimlerini yaptı ve tasarımdan daha güzel bir sonuç ortaya çıktı.Ameliyat sonrası acılara gelince,ben anesteziden uyandıktan sonra sadece bir kaç saat ayağa kalktığımda başım döndü,ağrım ve acım yoktu ilk gün ve o kadar şaşırmıştım ki ameliyat sonrası süreçte dehşet bir acı çekeceğimi bekliyordum. İlk gün başımın dönmesi geçtikten sonra,aslından kullanmamam gerekirken kollarımdan hafif destek alarak kalkıp yatıyordum. Burada insanın kendisini hasta psikolojisine tamamen kaptırmaması gerekiyor,sonuçta fizyolojik bir sorun yok ortada ve siz daha güzelleşmek için böyle bir ameliyatı göze alıyorsunuz. İkinci gün de öyle abartı bir ağrım ve acım olmadı.İstanbul trafiğini bilyosunuz, bir de şehir dışından geliyorum. saat 10.00da hastaneden ayrıldım ve saat 14.30 da evimdeydim. Hala şiddetli bir ağrım yoktu ve ben buna güvenerek çok rahat kollarımı kullandım,ama kendi yüzümden,kendimi biraz korumam gerekirken hiç umursamadığım için belki daha hafif geçecek olan ağrılarım birkaç gün beni zorladı.10. günde işime başladım,yüksek yerlere uzanmak,ağır şeyler taşımak dahil,kendimi hiç birşeyden sakınamadım. Ağrıdan değil ama bir zarar vereceğim diye korktum. Naci bey'in önemli bir özelliği hangi hastaya hangi teknik uygunsa onu uygulamaktır.Sadece dual plane veya kas altı değil kas zarına da protez yerleştiriyor ki benim protezim kas zarı altına yerleştirildi. Naci beyle görüşene birçok doktorla görüştüm,araştırmalarım 5 seneyi buldu. Bu görüşmlerden şunu öğrendim,size sürekli vaat veren ,sizi sadece önce insan olarak değil hasta olarak gören ve kendini geliştirdiği belli teknikleri uygulamaya taraf olan doktorlardan uzak durmak.İnsan öyle bir varlık ki,bir insan da ortaya çıkan bir sonuç başka bir insan da daha farklı bir sonuç ortaya çıkmasına sebep oluyor.Ben doktorumdan ve sonucumdan çok ama çok memnunum,umarım herkes en az benim kadar mutlu olur. Umarım sizler de sizi öncelikle insan sonra hasta olarak gören,mucize sizin içinizdedir,biz sadece ufak dokunuşlar yaparız diyen,ama hayranlık verici güzellikler ortaya çıkaran bir doktorla karşıalaşbilirsiniz.Sevgilerimle