Doktorlar hakkında yardımcı olabilir misiniz?

ya kızlar bu direnden neden bu kadar korkuyorsunuz? ayrıca diren takılması tamamen hastanın iyiliği için. o borular içeride biriken kanı dışarı atıyor. haa atılmazsa ne olur? vücut o kanı zaten kendiliğinden emer. ama nadir de olsa emmediği taktirde kıpkırmızı veya siyahlaşmış ve taş gibi olmuş bir meme çıkar karşınıza. sonucunda yeniden ameliyat olmak zorunda kalırsınız. dikiş açılır, protez çıkarılır, içerisi serumla yıkanır, yeniden takılır. 2 gün elinizde bir hortumla gezmek hoş olmasa da bu kesinlikle sağlığınızı riske atmamak demektir..

ayrıca benim tuğrul turanın uyguladığı ağrısız iğne şekliyle ilgili hala şüphelerim var. neden neden neden başka doktorlar da uygulamıyor o yöntemi çok merak ediyorum.

deepgreen sana geçmiş olsun şimdiden. istediğin gibi memelerin olur inşallah..

Çok teşekkür ederim canım temennin için. Diren borularından ben çok korkmuyorum, az korkuyorum. Ve o borular varken günlük hayata dönemeyeceğim için, borular beni huylandıracağı için dirensiz olmaya çare bulmuş bir doktoru tercih ederim. Zaten Tuğrul Turan ameliyat sırasında kanama olmaması için de bir şeyler yapıyormuş. Kanama olmayacağına göre direne de gerek kalmıyor. Ne yaptığını ise elbette söylemiyor. Ve söylememekte de haklı. Ama elbet bir gün başkaları da bir şekilde öğrenip uygulamaya başlayacaklardır. Herkes bir yöntem tutturmuş gidiyor. Ben Tuğrul Bey'e ameliyat olmuş 4-5 hasta ile konuştum. Hiç ağrı çekmedim diyorlar. Şekillerinden de çok memnunlar. E darısı benim başıma artık;-)))
Hemde okadar menunlarki, cumartesi günü 2 tanesi benim için hastaneye gelecekler, bana destek olmak için. Hemde "canımız doktorumuzu görürüz, hemde kontrolümüzü oluruz" diyorlar. Evet, cumartesi günü Levent'de Hattat Hastanesi. Hepinizi beklerim;-))))
Gelemeseniz de dualarınızı bekliyorum...

"Doktorun biri ancak felç durumunda göğüs hiç ağrısız olur dedi" demişsin bailies. yavaş yavaş kafamdaki soru işaretleri azalıyor gibi. sağol gerçekten.

Bir, felç durumundaki meme, bir de uyuşturulmuş meme ağrısız olur.....
Tuğrul Bey zaten sadece çok hafif sızı olur diyor..

Merhaba arkadaşlar, bende meme büyütme ameliyatı isteyen bayanlardan biriyim. Herkesin yaptığı gibi 6 aydır araştırıyorum. 3 aydırda bu siteyi okuyorum. Burada yazan tüm doktorların ismini not ettim (İstanbul'dakileri tabii) Öne çıkan 6-7 isim var zaten. Dün ve bugün 3 doktorla görüştüm. Tekrar bu yazıları okuyunca duramadım ve kayıt oldum. Onlara burada tartışılan ve kafama takılan tüm soruları sordum. Öncelikle kas altı konma olayında kasın harap olamsı diye bir olay yokmuş, kas zaten iman tahtasına yapışıyormuş, alt kısmı açılıp yerleştiriliyormuş. Sonradan kolu kullanamama gibi bir durum yokmuş. İkincisi bu dren meselesi yukarıdaki arkadaşın dediği gibi iki doktor kesinlikle kullanıyor, kasaltında özellikle ve ertesi gün çekiyor, biri bazen kullanmayabiliyor. İçerde kan birikmesi mikrop kapmasına yol açabiliyor, çok ağrılı bir şişlik yaratabiliyormuş. Mikrop kapması protez için tehlikeli bir durummuş ve çıkartılmasına yol açarmış. Öyleyse dren konmaması neden süper bir durummuş gibi anlatılıyor, konsun yaaa sonra problem çıkacağına. Üçüncüsü burada herkesin dediği gibi kasaltı ameliyatta hiç ağrısız olması mümkün değilmiş. Doktorun biri ancak felç durumunda göğüs hiç ağrısız olur dedi. Bir tanesi de etkisi uzun süren ağrı kesici yapıyorum ama ağrıyı tümüyle yok edemiyoruz dedi. Kuzenim narkoz uzmanı onun da dediğine göre 1-2 gün etkisi süren bir ilaç yokmuş. Dördüncüsü
eğer zayıfsan ve memen hiç yoksa (benim gibi) mutlak kas altı dediler. Şimdi deepgreen arkadaşıma soruyorum memesi yok olan insanda Tuğrul bey bu protezi nereye yerleştiriyor, kendisi bile videosunda meme bezi yoksa kas altına yerleştirilir demiş. Ayrıca görüşmelerim sürüyor kendisi ile de görüşeceğim sanırım ama burada yazdıklarınız çok reklam gibi gelmiyor değil yani. Birde hakikaten bu forumda herkesin merak ettiği bu ağrısız ameliyat olayında lütfen doktor beye sor, ilacın ismini kuzenime soracağım böyle bişey var mı diye? Özelden de mesaj atabilirsin. Şimdiden sağol

Bir defa şunu söyleyeyim, yazdıklarımın reklam olduğunu söylemen çok yanlış. Ben bu cumartesi Levent'de Hattat hastanesinde ameliyat olacağım. Gelin lütfen. Saat 11:00 gibi ameliyatta çıkmış olurmuşum. Reklamcımıyım, hastamıyım gözlerinizle görmüş olursunuz. Ameliyattan 2 saat sonra nasıl ayağa kalktığımı da, ne kadar ağrısız normal hayatıma döndüğüme de şahit olmuş olursunuz. Tüm bunları kendisine ameliyat olmuş bir sürü hasta ile yazışmalarıma dayanarak söylüyorum.
Kas altı ameliyatta biraz daha fazla ağrı olacağını zaten T.T. da söyledi. Kendisi çok çok mecbur kalırsa kas altını tercih ediyormuş. Ben hiç tercih etmiyor demedim ki:-)))) Bu forumda "diğer doktorlar kesinlikle kas altı kurtarır demişti, T.T. kas üstü olabilir dedi, kendisine kas üstü ameliyat oldum ve çok doğal, çok güzel" diyen bir sürü yorum okumuştum. Bunlara dayanarak yazdım ben.
Tekrar burada da yazıyorum, doktorum ameliyat sırasında kanama olmaması için de bir şey yapıyormuş. O yüzden direne hiç ihtiyaç kalmıyormuş. Artı pis kanın içeride kalıp kötü sonuçlara yol açtığı gibi şeyleri hiç bir hastasından duymadım. Hepsi son derece memnunlar... Darısı olmak isteyenlerin başına.
Ve ayrıca görüştüğüm hastalarının hiç biri ameliyattan sonraki günlerde gerçekten çok hafif bir sızının haricinde rahatsız edici bir ağrı çekmemiş.

Ve arkadaşlar ben butün bu öğrendiklerimi oturup burada yazmak zorunda değilim. O kadar parmaklarımı yorma mecburiyetinde değilim.
Benim tek ve yegane amacım, tüm öğrendiklerimi sizin gibi yeni ameliyat olacak olan insanlara aktarmak.
Birilerine yardımcı olmak. Hatta yardımcı ve destek olmayı o kadar çok istiyorum ki, ameliyat günü hastaneme çağırıyorum. Ve ameliyat sonrası hepinizle tecrübelerimi, ve yaşadığım her değişimi sizinle her ayrıntısına kadar paylaşmaya hazırım.
Lütfen arkadaşlar, beni yanlış anlamayın. Ve sakın yargılamayın.
Yeter ki benim konu ile ilgilenenlere faydam dokunsun...

Tuğrul Bey'in bir hastasının ameliyattan nasıl çıktığını, ne kadar sürede kendine geldiğini ve, ayağa kalktığını görmek isterseniz lütfen gelin. Hem de kapıda dua edenlerim artmış olur:-)))))))

Yaa şaka maka derken günüm geldi de çattı bile. Heyecan sardı iyice.
Ben bu gece hiç uyuyamam herhalde....
Bir aksilik olur ve iptal olur diye çok korkuyorum. Ne olur dua edin benim için:-((

ben kesinlikle Naci Çelik'i öneririm.. 2,5 sene önce ameliyatımı oldum ve birçok arkadaşım da meme büyütme ameliyatı oldu... hepimiz çok memnunuz. naci beyin size öncelikle hasta olarak değil de insan olarak yaklaşması kesinlikle çok etkileyici. ve mutsuz olacağınızı düşündüğü hiçbirşeyi siz çok isteseniz de yapmıyor. ben de kasaltı yöntemi uygulamıştı diğer arkadaşlarım da dual plan yöntemiyle yaptı. sonuçta herkesin yapısı değişik. ben ameliyattan sonra 4. gün iki otobüs değiştirerek işe gitmiştim. ilk 2-3 gün ağrılarım oldu evet ama ilaçla baskılanmayacak kadar korkunç ağrılar değildi. hem protezlerin yumuşaklığı, hem boyutu mükemmel. ne ben de ne de diğer arkadaşlarımda kapsül oldu. inanılmaz memnunuz. burda hiç ağrı çekmiyorsunuz diye arkadaşlarımı hayretle okuyorum. bir de narkozsuz ameliyat denmiş ama ilaçla uyutuyor denmiş bir dr. için bilmiyorum yanlış mı anladım? ama bu uyutma zaten narkoz değil mi? belki bu dr. sedasyonla yapıyordur ameliyatını bu narkozda tam olarak uyumazsınız etrafınıdaki hareketleri hissedersiniz. ben ameliyatımın liposuction kısmını bu şekilde olmuştum meme büyütmeye geçince genel anesteziyi vermişlerdi. ayrıca o lokal yapılan iğneler kanama olmaması için zaten her meme büyütme ameliyatında yapılıyor.tek bir dr.a özel bir yöntem değil ki..

ben estetik cerrahi ile ilgili ameliyat olmak isteyenlerin mutlaka Naci Çelik ile de görüşmesi taraftarıyım. Muayene ücreti almıyor. Sadece 3 boyutlu bir fotoğraf çekimi yaparsa 200TL ücret alıyor. Bu 3 boyutlu çekimde de vücudunuza kaç cc protez konursa daha uygun olur birebir ölçüleriyle gösteriyor. düşünsenize ameliyat olmadan ameliyat sonrası halinizi her açıdan görebiliyorsunuz. ama normal muayene isterseniz bundan hiç ücret almıyor..

o yüzden yaşasın Naci Çelik:lepi:

ben kesinlikle Naci Çelik'i öneririm.. 2,5 sene önce ameliyatımı oldum ve birçok arkadaşım da meme büyütme ameliyatı oldu... hepimiz çok memnunuz. naci beyin size öncelikle hasta olarak değil de insan olarak yaklaşması kesinlikle çok etkileyici. ve mutsuz olacağınızı düşündüğü hiçbirşeyi siz çok isteseniz de yapmıyor. ben de kasaltı yöntemi uygulamıştı diğer arkadaşlarım da dual plan yöntemiyle yaptı. sonuçta herkesin yapısı değişik. ben ameliyattan sonra 4. gün iki otobüs değiştirerek işe gitmiştim. ilk 2-3 gün ağrılarım oldu evet ama ilaçla baskılanmayacak kadar korkunç ağrılar değildi. hem protezlerin yumuşaklığı, hem boyutu mükemmel. ne ben de ne de diğer arkadaşlarımda kapsül oldu. inanılmaz memnunuz. burda hiç ağrı çekmiyorsunuz diye arkadaşlarımı hayretle okuyorum. bir de narkozsuz ameliyat denmiş ama ilaçla uyutuyor denmiş bir dr. için bilmiyorum yanlış mı anladım? ama bu uyutma zaten narkoz değil mi? belki bu dr. sedasyonla yapıyordur ameliyatını bu narkozda tam olarak uyumazsınız etrafınıdaki hareketleri hissedersiniz. ben ameliyatımın liposuction kısmını bu şekilde olmuştum meme büyütmeye geçince genel anesteziyi vermişlerdi. ayrıca o lokal yapılan iğneler kanama olmaması için zaten her meme büyütme ameliyatında yapılıyor.tek bir dr.a özel bir yöntem değil ki..

ben de kesinlikle naci beyi öneriyorum ,ameliyat olalı 5 hafta oldu ve yumuşaklıkları,şekli dahil çok memnunum. Ayrıca 3 boyutlu cihazı,ameliyat öncesindeki görüşmede kullandı,benim ameliyat öncesinde görüntüyü aklımda canlandıramam beni zorluyordu.Çünkü insan her ne kadar farklı resimler görse de kendi vücudunda nasıl bir görüntü oluşacağını merak ediyor açıkçası. Ameliyat öncesindeki görüşmeden önce benim bu makineden haberim dahi yoktu, o gün resimlerimi çekti ve benim için böyle bir makine sürpriz oldu gerçekten. naci bey ve teker teker hangi protezin nasıl durduğunu bilgisayar ekranında inceledik,daha büyük,daha küçük,damla protez yuvarlak v.s.Ameliyat öncesinde yapılan 3 boyutlu tasarım çok hoşuma gitti. Yandan,sağdan,soldan,üstten ve alttan protezin vücudunuzda nasıl durduğunu görebiliyorsunuz,bence çok harika bir sistem. Ameliyat günü naci bey o tasarım üzerinden çizimlerini yaptı ve tasarımdan daha güzel bir sonuç ortaya çıktı.Ameliyat sonrası acılara gelince,ben anesteziden uyandıktan sonra sadece bir kaç saat ayağa kalktığımda başım döndü,ağrım ve acım yoktu ilk gün ve o kadar şaşırmıştım ki ameliyat sonrası süreçte dehşet bir acı çekeceğimi bekliyordum. İlk gün başımın dönmesi geçtikten sonra,aslından kullanmamam gerekirken kollarımdan hafif destek alarak kalkıp yatıyordum. Burada insanın kendisini hasta psikolojisine tamamen kaptırmaması gerekiyor,sonuçta fizyolojik bir sorun yok ortada ve siz daha güzelleşmek için böyle bir ameliyatı göze alıyorsunuz. İkinci gün de öyle abartı bir ağrım ve acım olmadı.İstanbul trafiğini bilyosunuz, bir de şehir dışından geliyorum. saat 10.00da hastaneden ayrıldım ve saat 14.30 da evimdeydim. Hala şiddetli bir ağrım yoktu ve ben buna güvenerek çok rahat kollarımı kullandım,ama kendi yüzümden,kendimi biraz korumam gerekirken hiç umursamadığım için belki daha hafif geçecek olan ağrılarım birkaç gün beni zorladı.10. günde işime başladım,yüksek yerlere uzanmak,ağır şeyler taşımak dahil,kendimi hiç birşeyden sakınamadım. Ağrıdan değil ama bir zarar vereceğim diye korktum. Naci bey'in önemli bir özelliği hangi hastaya hangi teknik uygunsa onu uygulamaktır.Sadece dual plane veya kas altı değil kas zarına da protez yerleştiriyor ki benim protezim kas zarı altına yerleştirildi. Naci beyle görüşene birçok doktorla görüştüm,araştırmalarım 5 seneyi buldu. Bu görüşmlerden şunu öğrendim,size sürekli vaat veren ,sizi sadece önce insan olarak değil hasta olarak gören ve kendini geliştirdiği belli teknikleri uygulamaya taraf olan doktorlardan uzak durmak.İnsan öyle bir varlık ki,bir insan da ortaya çıkan bir sonuç başka bir insan da daha farklı bir sonuç ortaya çıkmasına sebep oluyor.Ben doktorumdan ve sonucumdan çok ama çok memnunum,umarım herkes en az benim kadar mutlu olur. Umarım sizler de sizi öncelikle insan sonra hasta olarak gören,mucize sizin içinizdedir,biz sadece ufak dokunuşlar yaparız diyen,ama hayranlık verici güzellikler ortaya çıkaran bir doktorla karşıalaşbilirsiniz.Sevgilerimle

merhaba manabir.öncelikle ben sana kendi araştırma sürecimden biraz bahsetmek isterim.ben bu ameliyatı seneler senelerdir yanii var olduğundan haberdar olduğumdan beri düşünüyordum diyebilirim.ancak ilk defa geçen seneden bu yana ciddi araştırmaya başladım.iki operasyonu birarada olacaktım ben burun ve göğüs büyütme.pekçok doktor araştırdım,pekçok doktora mail attım,muayenesi çok pahalı olanlara gitmedim ama onlarla da mailleştim.ve tüm araştırmalarım sonucunda içime sinen doktorlarla da gidip yüzyüze görüştüm,muayene oldum.olayın bu aşamasında ben buradaki yazıları sadece okudum.kimler ameliyat olmuş,kimler doktorundan nekadar memnun..bunalrın hepsini teker teker okudum.bunun dışında tüm doktorların videolarını izledim..kendi araştırmalarımı kendim yaptım kısaca uradaki kimseyle özel bir görüşme yapmadım,etkilenmedim.doktoruma karar verdikten sonra insanlardan ameliyatın nasıl olduğuyla ilgili bilgi almaya başladım.bence doktor seçimini kendin araştırarak yapmalısın sana önerim.yanii dikkat etmen gerken belirli noktalar var.doktorun kariyerine bak mesela öncelikle.kim kimdir,neler yapmıştır?? mezun olduğu okullar,aldığı eğitimler,başarıları,yazdığı kitap ve makaleler,yayınları,aldığı ödüller,katıldığı kongreler vs...bunun yanısıra kulandığı yöntemler önemli doktorun.sadece senin olacağın operasyon için değil,tüm operasynlarda başarı oranı nedirü,hangi yöntemleri kullanır,el becerisi nedir?benim için başka operasyonlarda da başarılı olması daha güven verici bir doktorun.ve nekadar ameliyat yaptığı çok önemlidir bir doktorun tecrübesi için.ben tecrübesi zayıf bir doktora ameliyat olmak asla istemem.vee tabii hastayla ilgisi doktorun çok önemli.ne olursa olsun bu bi ameliyat ve herhangi bir terslik yaşadığın taktirde doktorunun sneinle elinden gelen en ii şekilde ilgileneceğini bilmen,içinin rahat olması demek.
ben bunlara dikkat ettim,söyledğim gibi pekçok doktorla görüştüm,internette herşeyi okudum.ve araştırmalarımın sonucunda naci çelik e karar verdim.çünkü tüm bu yazdıkalrımın doğrultusunda ençok beklentilerimi karşılayan doktor oydu.şunu da açık ve net söliyim.kendisine muayeneye giderken başka bir doktora ameliyat olmaya karar vermiştim bile.hatta daha sonra diğer doktordan gün aldım,ödeme yaptım fakat naci çelik oakdar içime sindi ki paramı geri alarak naci çelik e tekrar gittim.diğeri de son derece iyi ve başarılı bir doktordu.ama naci çelik çok farklı gerçekten.bikere okadar bilgili ki sana özel yaklaşımlar sunuyo.diğer doktorun hiç bahsetmedği bana özel problemlerden bahsetti ve ona göre seçeceği protezleri anlattı bana,ona göre fotoğraflar gösterdi.işte bilgi ve tecrübenin ağır basması orda gösterdi kendini.bu bilgisi de asla ukala bir tavra dönüşmez.asla hastayı ikna etmek için kendisinin bir numara odluğunu iddia etmez ve asla başka doktorları veyöntemleri lekelemez kendisi!herzaman saygı nduyduğu doktorlardan iyi diye bahseder ve asla başka doktorlar hakkında kötü konuşturtmaz yanında.ben bu forumda hatta bu sayfada adı geçn bir doktoru kendi başlığı altında bu yönden eleştirmiştim tıpkı bu başlıkta eleştirmiş olan arkadaşlarım gibi.bu tarz tavırlar grçekten güven vermekten çok öte tavırlar...neyse...ve neticede naci çelik e ameliyat olalı 2 ay 1 hafta gibi bi süre oldu (2haziranda oldum) meme ameliyatım dual plane ile oldu.4. gün normal ev hayatıma rahatlıkla döndüm.3 haftada isteidğim sporları yapabiliyordum ki sporcuyum son derece ağır hareketler yapıyorum.sana en güzel örnek benim bu forumda bence.ne bi güç kaybım var,ne bi ağrım oluyor ne de ufak bir sızım.unuttum bile.yalnızca naci nbey başından beri söylemişti seninkiler geç yumuşak yapısal olarak diye onun için daha henüz çok yumuşak değiller.ama benden 1 ay sonra ameliyat olan KALEM1981 arkadaşlımınkler yumuşamış bile mesela...bu yazımda kendi araştırma sürecimi ve kendi doktorumu neden nasıl seçtiğimi anlatmak istedim sana.bi yazı daha yazcam orda da yöntemlerden bahsetcem...

Son düzenleme:
buraya bir fotoğraf yüklicem kaslatı ve kasütü arasındaki farkı UZUN VADEDE sana o fotğraf anlatcam manabircim.burda kim nederse desin,yüzlerce doktorun ve onlarca isimini kanıtlamış başarılı doktorun savunduğu gerçekler var.burda da bi ark.ımız yazmış zaten kasaltı ve kasüstü arasında görüntüde farkı kendisi çok yakından gördüğünü,görenlerin de kendisininkini çok doğal bulduğunu.okadar muhteşem doktorlar kasüstünü belli olduğu için tercih etmezken bir tane doktor tüm bu doktorlarla dalga geçiyor ve neticede kendisi çok güzel koyduğu için görüntüde fark olamdığını iddia ediyor.peki nereye koyuyor diğer doktoralrın heeeeeeeepsinden farklı olarak bu protezi sırttan mı koyuyor anlamış deilim.neyse ben inanmıyorum burdaki diğer ark.larımın da yazdığı gibi.hem hiç ağrı olmıcak,hem dren koymıcak hem çok doğal olcak..zaten kasüstünde ağrı çekmemek çok normal.ama dual plane ile 3 gün bi sıkıntıdan sonra ben senelerce kendi göğüslerim gibi göğüsler taşımayı bin kere tercih ederim.ayrıca bana da ameliyatta diren konmadı,çok yakın bi ark.ıma kondu.hastaneden çaıkrken doktor direnleri çıakrdı,ikimiz de aynıydık onun da direnlerle ilgili hiç sorunu olmadı.nedir yanii noluyo ki dirende?diren denen şey ark.ların da açıkladığı gibi sağlık açısından gerekli olduğu durumlarda kullanılıyor.manabircim bence sen böle şelere hiç takılma.kendi araştırmanı yap ve yöntemine doktoruna karar ver.ondan sonra direndi,anesteziydi ne gerekiyorsa o olur.bunalr fasafiso,önemli olan sonuç arkadaşlar.çünkü bu ameliyatları estetik açıdan mutlu olmak için oluyoruz.3 gün sıkıntı çekeceksek te çekecez.eğer sonucundan mutlu olmazsan nolcak?? zaten sadece estetik için ameliyat oluyosunuz arkadaşlar,memem üst dekoltede top gibi duruyo ama olsun diyebilcek misiniz 2 sene sonrasında?? hayır tabii ki ben söliim nolcağını; arkadaşım dual palen yaptırdı onun ki nekadr güzel ve doğal,benmkini herkes anlıyor diyerek tekrar ameliyat olma isteği çok olası bi durum.onun için dikkatli karar vermek lazım.
ve de yine söylemeden edemicem bunbları savunan doktorun sayfasını açıp sıkılmadan yazıları okuyun gerçekten.diğer doktor ve yöntemlerle nasıl dalga geçer gibi gereksiz bi özgüvenle yazdıklarını görün.ben çok rahatsız olmuştum kendi araştrmalarımda,bence çok çirkin bi tavır...
ekteki fotoğrafa dikkatli bakın arkadaşalar.tek başına gördüğnüzde hoş görünen kasüstü protez,kasaltı yöntemle yanyana görününce nekadar farklı olduğunu anlayabilirsiniz.hadi bir doktor çok yetenekli olsun ve daha güzel yerleştirsin ama nekadar saklayabilir ki bu görüntüyü?
herkesin dilediği doktoru bulması,güzel bir ameliyat geçirmesi ve sonucunda da mutlu olamsı dileğiyle..

Eklentiler

• $meme_buyutme_05.jpg
    $meme_buyutme_05.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 566
Son düzenleme:

ben estetik cerrahi ile ilgili ameliyat olmak isteyenlerin mutlaka Naci Çelik ile de görüşmesi taraftarıyım. Muayene ücreti almıyor. Sadece 3 boyutlu bir fotoğraf çekimi yaparsa 200TL ücret alıyor. Bu 3 boyutlu çekimde de vücudunuza kaç cc protez konursa daha uygun olur birebir ölçüleriyle gösteriyor. düşünsenize ameliyat olmadan ameliyat sonrası halinizi her açıdan görebiliyorsunuz. ama normal muayene isterseniz bundan hiç ücret almıyor..

Çok sevindim ameliyatından memnun kalmana. Umarım bende senin gibi memnun kalırım. Gerçi bu forumda Tuğrul Turan'a ameliyat olmuş üyelerin hepsi çok çok memnun olduklarını yazmışlar, o yüzden hiç şüphem yok. Ama yine de bazı korkularım var bir aksilik çıkacak sanki diye. Ya bu gece heyecandan uyuyamazsam, sabaha karşı uykuya dalarsam, sabahta kalkamazsam gibi bilim kurgu yapıp duruyorum:-)))
Ahh akşam oldukça heyecan doruğa çıkmaya başladı :bbo:

Bu arada evet, yaGmurluk arkadaşım, doktor bey ameliyatlarını daima "lokal anestezi+sedasyon" yöntemiyle yapıyormuş.

okadar muhteşem doktorlar kasüstünü belli olduğu için tercih etmezken bir tane doktor tüm bu doktorlarla dalga geçiyor ve neticede kendisi çok güzel koyduğu için görüntüde fark olamdığını iddia ediyor.

Bunu sadece doktor kendisi iddia etmiyor. Bu forumda, kendisine ameliyat olmuş hastaları da söylüyor özellikle.
Bende doktorla görüşmeye gittiğimde bana gösterdiği kas üstü yuvarlak protez resimleri muhteşemdi.
Yemin ederim gözlerimle gördüm, bizzat şahidim. Çok doğal ve gerçek göğüs gibi duruyordu.
Ve Tuğrul Turan'a ameliyat olmuş bu forumda yazıştığımız 2 arkadaşım yarın benim yanıma gelecek.
"Hem canımız doktorumuzu görürüz, hem kontrolümüzü oluruz, hem de deepgreen'e destek oluruz" diyorlar. Sağolsunlar.
Ve bende buradan gelmek isteyen diğer arkadaşları da davet ediyorum.
Ayrıca Naci Çelik'in hakkında da bu forumda güzel yazılar okudum, T.T. olmasaydı onu tercih ederdim heralde...
Artık yarına kadar foruma girmem arkadaşlar.
Dua edin lütfen...

Bu arada ameliyatım Levent'de Hattat Hastanesi'nde. Saat 10:00 - 11:00 civarında...
Kolonyalarınızı, çiçeklerinizi, pasta böreklerinizi bekliyorum arkadaşlar:-)))))))
Şaka şaka:-)))))
Hepinizi öpüyorum. Hoşçakalın.
Hakkınızı helal edin:-)))))))

benim gördğüm kasüstü fotoğraflar da gayet güzel görünüyordu gttiğim doktorlardakiler.ama sonuçta kasüstü ve kasaltının kıyaslaması engüzel yanyana görülebiliyor.kendi başına kasüstü zaten güzel gibi görünüyor.benm ekledğim fotoğrafta anlatmak istediklerim çok açık.ben gerçekten araştırdım her türlü yöntemi kullanan doktorla görüştüm ve bunu farkın ayrımına varmış biri olarak söylüyorum ki aynı sonucu vermesi pek olası gelmiyor banaaaaa.
umarım ameliyatın çok başarılı geçer.artk kararını vermiş amelyatını oluyosun elbette senin için dua ederiz.umarım çok ta memnun kalırsın herzaman.başarılar,allah yardımcın olsun... a.s.

tuğrul turana kasüstü ameliyat olup da aradan 2-3 yıl geçen bir arkadaş yok mu acaba kulüpte?

uzun vadede nasıl durduğunu merak ediyorum göğüslerinin benimki 1 buçuk ay oldu şekil olarak doğal duruyo ama sertler seninki tam normal meme kıvamındamı?

Çok teşekkür ederim canım temennin için. Diren borularından ben çok korkmuyorum, az korkuyorum. Ve o borular varken günlük hayata dönemeyeceğim için, borular beni huylandıracağı için dirensiz olmaya çare bulmuş bir doktoru tercih ederim. Zaten Tuğrul Turan ameliyat sırasında kanama olmaması için de bir şeyler yapıyormuş. Kanama olmayacağına göre direne de gerek kalmıyor. Ne yaptığını ise elbette söylemiyor. Ve söylememekte de haklı. Ama elbet bir gün başkaları da bir şekilde öğrenip uygulamaya başlayacaklardır. Herkes bir yöntem tutturmuş gidiyor. Ben Tuğrul Bey'e ameliyat olmuş 4-5 hasta ile konuştum. Hiç ağrı çekmedim diyorlar. Şekillerinden de çok memnunlar. E darısı benim başıma artık;-)))
Hemde okadar menunlarki, cumartesi günü 2 tanesi benim için hastaneye gelecekler, bana destek olmak için. Hemde "canımız doktorumuzu görürüz, hemde kontrolümüzü oluruz" diyorlar. Evet, cumartesi günü Levent'de Hattat Hastanesi. Hepinizi beklerim;-))))
Gelemeseniz de dualarınızı bekliyorum...

canım inşallah operasyonun iyi gecer.ben de yarın akşam 5 de muayeneye gidyorum tuğrul beye..eğer fiyatta anlaşırsak küçültme yaptırıcam ben dee:) gelişmelerden haberdar ederim sizleri.

Son düzenleme:
Bir defa şunu söyleyeyim, yazdıklarımın reklam olduğunu söylemen çok yanlış. Ben bu cumartesi Levent'de Hattat hastanesinde ameliyat olacağım. Gelin lütfen. Saat 11:00 gibi ameliyatta çıkmış olurmuşum. Reklamcımıyım, hastamıyım gözlerinizle görmüş olursunuz. Ameliyattan 2 saat sonra nasıl ayağa kalktığımı da, ne kadar ağrısız normal hayatıma döndüğüme de şahit olmuş olursunuz. Tüm bunları kendisine ameliyat olmuş bir sürü hasta ile yazışmalarıma dayanarak söylüyorum.
Kas altı ameliyatta biraz daha fazla ağrı olacağını zaten T.T. da söyledi. Kendisi çok çok mecbur kalırsa kas altını tercih ediyormuş. Ben hiç tercih etmiyor demedim ki:-)))) Bu forumda "diğer doktorlar kesinlikle kas altı kurtarır demişti, T.T. kas üstü olabilir dedi, kendisine kas üstü ameliyat oldum ve çok doğal, çok güzel" diyen bir sürü yorum okumuştum. Bunlara dayanarak yazdım ben.
Tekrar burada da yazıyorum, doktorum ameliyat sırasında kanama olmaması için de bir şey yapıyormuş. O yüzden direne hiç ihtiyaç kalmıyormuş. Artı pis kanın içeride kalıp kötü sonuçlara yol açtığı gibi şeyleri hiç bir hastasından duymadım. Hepsi son derece memnunlar... Darısı olmak isteyenlerin başına.
Ve ayrıca görüştüğüm hastalarının hiç biri ameliyattan sonraki günlerde gerçekten çok hafif bir sızının haricinde rahatsız edici bir ağrı çekmemiş.

Şekerim benim kimseyle şahsi problemim yok benim derdim sadece doğruları ve doğru doktoru bulmak. Burada herkes araştırıp elde ettiklerini yazıyor. Ama dediğim gibi siz sürekli sadece kas üstü değil kas altı ameliyatlarında ağrısız olduğunu iddia ediyorsunuz, Şimdi de kas altı ağrılı yazmışsınız. drensiz ameliyatı buldu yazmışsınız falan sadece bunlar bana doğru gelmiyor. Tüm göğsü de uyuştursa ilaçların etkisi 3-4 saatmiş. Çünkü herkes ağrı çekmeden ameliyat olmak ister tabii ki, Tuğrul beyin hastaları olarak siz bunu taahhüt ediyorsunuz ama ortada bunun sebebi yok, ütopik bişey.Bunu Türkiyede kimse bilmiyor, yapmıyor, anestezist olan kuzenimin 3 gün etkisi süren ilaçtan haberi yok ben bunları sordum size sadece. Bilmeyebilirsiniz, parmaklarınızı yormayın tabii ama bildiklerimi paylaşıyorum demeyin o zaman. Bir de (ben bildiklerimi paylaşayım bari, bugün de iki doktorla görüştüm, isteyen arkadaşlarla paylaşırım seve seve) genelde işte şahane doktorum sarkık mememi protezle topladı, diğerleri kesecekti, olsun sarkarsa yine toplatırım gibi bir şeyler dönüyor sitede onu da araştırdım arkadaşlar, genelde köprücük kemiği ile meme uç kısmı arası 20 santimi geçiyorsa çoğu doktor toplama ve protez koyma yanlısı yoksa 6 ay-1 sene içinde sarkıyormuş protezin de ağırlığıyla. Yani ben şahsen istemem bu kadar kısa sürede iki ameliyat olmak. Size şimdiden geçmiş olsun sevgili deepgreen.

Bailies sen dual plan ameliyat olmak istiyorsan Aylin hanımla görüs canım, benimki dual plankaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
X