doktor neden hayırlı olsun desin size?acil doktoru adam.kadın doğuma gidip testlerinizi yaptırıp emin olacaksınız.o bile hayırlı olsun demek zorunda değil.sonucu söyler aileniz hayırlar tövbe tövbeeeArkadaşlar merhaba birine anlatmazsam içim rahat etmeyecek ağlayıp duruyorum salak gibi dudağımda uçuk bile çıktıhemen konuya gireyim; ben 5 günlük gecikme sonucu dün evde test yaptım pozitifi gördüm, akşama doğru kan vermek için hastaneye gittim. Neyse sonuçlar çıktı değerim 31,5 muş. Biz eşimle bir heyecanlandık neye uğradığımızı şaşırdık, ilk deneyimimiz bu sonra acildeki doktor beni yanına çağırdı. Çok heveslenme dedi pat diye değerin çok düşük kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi. Ben öylece kaldım. İnsan önce bir yumuşatarak hani hayırlı olsun ama istersen değerlerini takip ettir her türlü ihtimal var falan der. Yüzüme karşı öyle deyince eşim de ben de bir tuhaf olduk. Sonra araştırdım evet söylediği ihtimaller var ama insan da öyle birden söylemez ki ya.. bu konu çok hassas bir konu yaşayanlar bilir. Bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru yok, bir hafta sonraya randevu alabildim ancak şehir merkezinden zaten çok yeni olduğu için muhtemelen sonra gel diyecek. Ay sinirlerim çok bozuk sizin başınıza böyle birşey geldi mi acaba? Böyle düşük bir değerle sağlıklı ilerleyen oldu mu?
Seni çok iyi anlıyorum benım değerim 2000ken bana doktor çok kötü şeyler söyledi. Kese göründüğü halde sevinme bu sağlıklı olmayabilir dhaa neler söyledilerArkadaşlar merhaba birine anlatmazsam içim rahat etmeyecek ağlayıp duruyorum salak gibi dudağımda uçuk bile çıktıhemen konuya gireyim; ben 5 günlük gecikme sonucu dün evde test yaptım pozitifi gördüm, akşama doğru kan vermek için hastaneye gittim. Neyse sonuçlar çıktı değerim 31,5 muş. Biz eşimle bir heyecanlandık neye uğradığımızı şaşırdık, ilk deneyimimiz bu sonra acildeki doktor beni yanına çağırdı. Çok heveslenme dedi pat diye değerin çok düşük kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi. Ben öylece kaldım. İnsan önce bir yumuşatarak hani hayırlı olsun ama istersen değerlerini takip ettir her türlü ihtimal var falan der. Yüzüme karşı öyle deyince eşim de ben de bir tuhaf olduk. Sonra araştırdım evet söylediği ihtimaller var ama insan da öyle birden söylemez ki ya.. bu konu çok hassas bir konu yaşayanlar bilir. Bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru yok, bir hafta sonraya randevu alabildim ancak şehir merkezinden zaten çok yeni olduğu için muhtemelen sonra gel diyecek. Ay sinirlerim çok bozuk sizin başınıza böyle birşey geldi mi acaba? Böyle düşük bir değerle sağlıklı ilerleyen oldu mu?
Arkadaşlar merhaba birine anlatmazsam içim rahat etmeyecek ağlayıp duruyorum salak gibi dudağımda uçuk bile çıktıhemen konuya gireyim; ben 5 günlük gecikme sonucu dün evde test yaptım pozitifi gördüm, akşama doğru kan vermek için hastaneye gittim. Neyse sonuçlar çıktı değerim 31,5 muş. Biz eşimle bir heyecanlandık neye uğradığımızı şaşırdık, ilk deneyimimiz bu sonra acildeki doktor beni yanına çağırdı. Çok heveslenme dedi pat diye değerin çok düşük kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi. Ben öylece kaldım. İnsan önce bir yumuşatarak hani hayırlı olsun ama istersen değerlerini takip ettir her türlü ihtimal var falan der. Yüzüme karşı öyle deyince eşim de ben de bir tuhaf olduk. Sonra araştırdım evet söylediği ihtimaller var ama insan da öyle birden söylemez ki ya.. bu konu çok hassas bir konu yaşayanlar bilir. Bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru yok, bir hafta sonraya randevu alabildim ancak şehir merkezinden zaten çok yeni olduğu için muhtemelen sonra gel diyecek. Ay sinirlerim çok bozuk sizin başınıza böyle birşey geldi mi acaba? Böyle düşük bir değerle sağlıklı ilerleyen oldu mu?
Doktorun karşısına her gün sizin gibi onlarca kadın çıkıyor. Her birinize tek tek kelimelerini seçerek açıklama yapamaz. Aile bireyiniz değil bu insanlar.Arkadaşlar merhaba birine anlatmazsam içim rahat etmeyecek ağlayıp duruyorum salak gibi dudağımda uçuk bile çıktıhemen konuya gireyim; ben 5 günlük gecikme sonucu dün evde test yaptım pozitifi gördüm, akşama doğru kan vermek için hastaneye gittim. Neyse sonuçlar çıktı değerim 31,5 muş. Biz eşimle bir heyecanlandık neye uğradığımızı şaşırdık, ilk deneyimimiz bu sonra acildeki doktor beni yanına çağırdı. Çok heveslenme dedi pat diye değerin çok düşük kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi. Ben öylece kaldım. İnsan önce bir yumuşatarak hani hayırlı olsun ama istersen değerlerini takip ettir her türlü ihtimal var falan der. Yüzüme karşı öyle deyince eşim de ben de bir tuhaf olduk. Sonra araştırdım evet söylediği ihtimaller var ama insan da öyle birden söylemez ki ya.. bu konu çok hassas bir konu yaşayanlar bilir. Bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru yok, bir hafta sonraya randevu alabildim ancak şehir merkezinden zaten çok yeni olduğu için muhtemelen sonra gel diyecek. Ay sinirlerim çok bozuk sizin başınıza böyle birşey geldi mi acaba? Böyle düşük bir değerle sağlıklı ilerleyen oldu mu?
Doktor günde kaç kişiye bakıyor nöbetten nöbete gidiyor. Pandemi süreci onlar için hala devam ediyor. Sizin duygu durumunuza ilgilenemez. Bence siz doktorlara iyi davranın Çok ilgilensin istiyorsanız psikoloğu gidin. Sağlık çalışanları sizin özel doktorunuz değilAllah aşkına hassasım zaten yeterince buraya gelip beni bozacaksanız tersleyecekseniz yazmayın arkadaşlar. Bilgisi deneyimi olanlar yazsın diye rica ettim. Herkes günde binlerce insanla muhattap oluyor. Bu durum karşındaki insanla daha ılımlı, kibar konuşmaya engel değil. “Heveslenme” kelimesi size normal geliyor olabilir. Ama bana gelmiyor.
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Doktor sizce nasıl anlamalıydı size durumu? Nasıl kelimeler seçmeliydi? Yani şimdiden heveslenme demenin daha kibar yolu hangisi?Allah aşkına hassasım zaten yeterince buraya gelip beni bozacaksanız tersleyecekseniz yazmayın arkadaşlar. Bilgisi deneyimi olanlar yazsın diye rica ettim. Herkes günde binlerce insanla muhattap oluyor. Bu durum karşındaki insanla daha ılımlı, kibar konuşmaya engel değil. “Heveslenme” kelimesi size normal geliyor olabilir. Ama bana gelmiyor.
bir çift patik hediye edip hayırlı olsunn yavrunuz demeliydi galibaGerçekten merak ettiğim için soruyorum. Doktor sizce nasıl anlamalıydı size durumu? Nasıl kelimeler seçmeliydi? Yani şimdiden heveslenme demenin daha kibar yolu hangisi?
Yaw adam işini yapmışAllah aşkına hassasım zaten yeterince buraya gelip beni bozacaksanız tersleyecekseniz yazmayın arkadaşlar. Bilgisi deneyimi olanlar yazsın diye rica ettim. Herkes günde binlerce insanla muhattap oluyor. Bu durum karşındaki insanla daha ılımlı, kibar konuşmaya engel değil. “Heveslenme” kelimesi size normal geliyor olabilir. Ama bana gelmiyor.