Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hasta ex oldu deyip geçiyorlar rahmetli oldu diyor muydu baban?Doktorlar ölene kalana her şeye alışık, onlara dış gebelik tıbbi bir komplikasyon olarak geliyor o kadar. Neyse çıkıp onu söylüyorlar dümdüz, belki onkologlar yumuşatarak konuşuyor ama diğer doktorlar dan dun söylüyor neyse.
Not: Babam doktor
hanımefendi doktorlar kese ve kalp atışı duymadan gebe bile saymıyorlar.. henüz atan bir kalp yok onlar içinAllah aşkına hassasım zaten yeterince buraya gelip beni bozacaksanız tersleyecekseniz yazmayın arkadaşlar. Bilgisi deneyimi olanlar yazsın diye rica ettim. Herkes günde binlerce insanla muhattap oluyor. Bu durum karşındaki insanla daha ılımlı, kibar konuşmaya engel değil. “Heveslenme” kelimesi size normal geliyor olabilir. Ama bana gelmiyor.
Doktor bu duruma sizin kadar mutlu olamaz ki ha bi de herkes sevinçle karşılamıyor yani başkası da doktor hayırlı olsun dedi ama bu kazara oldu ben istemiyordum diye konu açsın o zamanArkadaşlar merhaba birine anlatmazsam içim rahat etmeyecek ağlayıp duruyorum salak gibi dudağımda uçuk bile çıktı hemen konuya gireyim; ben 5 günlük gecikme sonucu dün evde test yaptım pozitifi gördüm, akşama doğru kan vermek için hastaneye gittim. Neyse sonuçlar çıktı değerim 31,5 muş. Biz eşimle bir heyecanlandık neye uğradığımızı şaşırdık, ilk deneyimimiz bu sonra acildeki doktor beni yanına çağırdı. Çok heveslenme dedi pat diye değerin çok düşük kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi. Ben öylece kaldım. İnsan önce bir yumuşatarak hani hayırlı olsun ama istersen değerlerini takip ettir her türlü ihtimal var falan der. Yüzüme karşı öyle deyince eşim de ben de bir tuhaf olduk. Sonra araştırdım evet söylediği ihtimaller var ama insan da öyle birden söylemez ki ya.. bu konu çok hassas bir konu yaşayanlar bilir. Bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru yok, bir hafta sonraya randevu alabildim ancak şehir merkezinden zaten çok yeni olduğu için muhtemelen sonra gel diyecek. Ay sinirlerim çok bozuk sizin başınıza böyle birşey geldi mi acaba? Böyle düşük bir değerle sağlıklı ilerleyen oldu mu?
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Doktor sizce nasıl anlamalıydı size durumu? Nasıl kelimeler seçmeliydi? Yani şimdiden heveslenme demenin daha kibar yolu hangisi?
hasta ex oldu deyip geçiyorlar rahmetli oldu diyor muydu baban?
Kadın doğumcular da kalp sesini duymadan hayırlı olsun demiyor ki, en azından benim gittiğim iki doktor öyleydidoktor neden hayırlı olsun desin size?acil doktoru adam.kadın doğuma gidip testlerinizi yaptırıp emin olacaksınız.o bile hayırlı olsun demek zorunda değil.sonucu söyler aileniz hayırlar tövbe tövbeee
Allah aşkına hassasım zaten yeterince buraya gelip beni bozacaksanız tersleyecekseniz yazmayın arkadaşlar. Bilgisi deneyimi olanlar yazsın diye rica ettim. Herkes günde binlerce insanla muhattap oluyor. Bu durum karşındaki insanla daha ılımlı, kibar konuşmaya engel değil. “Heveslenme” kelimesi size normal geliyor olabilir. Ama bana gelmiyor.
biz de yoğun bakımda böyle söylerdik.. bundan yumuşak ne olabilir kiBen de bu doktordan aşırı hassasiyet bekleyen insanları anlamıyorum. Onca işlerinin arasında hangi birimize her şeyi alıştıra alıştıra söylesinler. Bi arkadaşım vardı doktor "babanız için hazırlıklı olun durumu kötü her an kaybedebiliriz" dediği için gıcık olmuş doktora şikayet etmeyi bile düşündü. Ee ne desin adam
Bu meslek hastalığidir.Bir müddet sonra bazi doktorlar böyle oluyor.Arkadaşlar merhaba birine anlatmazsam içim rahat etmeyecek ağlayıp duruyorum salak gibi dudağımda uçuk bile çıktı hemen konuya gireyim; ben 5 günlük gecikme sonucu dün evde test yaptım pozitifi gördüm, akşama doğru kan vermek için hastaneye gittim. Neyse sonuçlar çıktı değerim 31,5 muş. Biz eşimle bir heyecanlandık neye uğradığımızı şaşırdık, ilk deneyimimiz bu sonra acildeki doktor beni yanına çağırdı. Çok heveslenme dedi pat diye değerin çok düşük kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi. Ben öylece kaldım. İnsan önce bir yumuşatarak hani hayırlı olsun ama istersen değerlerini takip ettir her türlü ihtimal var falan der. Yüzüme karşı öyle deyince eşim de ben de bir tuhaf olduk. Sonra araştırdım evet söylediği ihtimaller var ama insan da öyle birden söylemez ki ya.. bu konu çok hassas bir konu yaşayanlar bilir. Bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru yok, bir hafta sonraya randevu alabildim ancak şehir merkezinden zaten çok yeni olduğu için muhtemelen sonra gel diyecek. Ay sinirlerim çok bozuk sizin başınıza böyle birşey geldi mi acaba? Böyle düşük bir değerle sağlıklı ilerleyen oldu mu?
Arkadaşlar merhaba birine anlatmazsam içim rahat etmeyecek ağlayıp duruyorum salak gibi dudağımda uçuk bile çıktı hemen konuya gireyim; ben 5 günlük gecikme sonucu dün evde test yaptım pozitifi gördüm, akşama doğru kan vermek için hastaneye gittim. Neyse sonuçlar çıktı değerim 31,5 muş. Biz eşimle bir heyecanlandık neye uğradığımızı şaşırdık, ilk deneyimimiz bu sonra acildeki doktor beni yanına çağırdı. Çok heveslenme dedi pat diye değerin çok düşük kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi. Ben öylece kaldım. İnsan önce bir yumuşatarak hani hayırlı olsun ama istersen değerlerini takip ettir her türlü ihtimal var falan der. Yüzüme karşı öyle deyince eşim de ben de bir tuhaf olduk. Sonra araştırdım evet söylediği ihtimaller var ama insan da öyle birden söylemez ki ya.. bu konu çok hassas bir konu yaşayanlar bilir. Bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru yok, bir hafta sonraya randevu alabildim ancak şehir merkezinden zaten çok yeni olduğu için muhtemelen sonra gel diyecek. Ay sinirlerim çok bozuk sizin başınıza böyle birşey geldi mi acaba? Böyle düşük bir değerle sağlıklı ilerleyen oldu mu?
Doktor sizin aileniz ya da esiniz dostunuz degil. Sempati ve hatta empati yapmak zorunda degil. Regl tarihi 5 gun gecince cikan degeriniz dusuk bir deger, belki gec dollenmedir ama doktor gerekli uyariyi yapmis iste. Yani adam hakliAllah aşkına hassasım zaten yeterince buraya gelip beni bozacaksanız tersleyecekseniz yazmayın arkadaşlar. Bilgisi deneyimi olanlar yazsın diye rica ettim. Herkes günde binlerce insanla muhattap oluyor. Bu durum karşındaki insanla daha ılımlı, kibar konuşmaya engel değil. “Heveslenme” kelimesi size normal geliyor olabilir. Ama bana gelmiyor.
Ne bileyim ama o benim babam diyorbiz de yoğun bakımda böyle söylerdik.. bundan yumuşak ne olabilir ki
ne denmesini bekliyormuş acaba arkadaşınız
Vurdu gol olduuuuuuuaile hekimine gündüz vakti test verebilecekken
acile gelip gebelik testi yaptırana ben de yumuşak olamazdım.
hamileliği öğrenmek acil bisey mi?
Değeriniz düşük, 5 günlük gecikme için düşük oldukça,doktor dogru söylemiş.Size kötü bir şey söylememiş ki ,siz abartmışsınızAllah aşkına hassasım zaten yeterince buraya gelip beni bozacaksanız tersleyecekseniz yazmayın arkadaşlar. Bilgisi deneyimi olanlar yazsın diye rica ettim. Herkes günde binlerce insanla muhattap oluyor. Bu durum karşındaki insanla daha ılımlı, kibar konuşmaya engel değil. “Heveslenme” kelimesi size normal geliyor olabilir. Ama bana gelmiyor.