Vurdu gol olduuuuuuu
HiiiçÇok hak veriyorum size, ben de kaknem suratlı nemrut doktorları anlayamıyorum bir türlü. Hayır yani insanlara hayırlı olsun deyip güler yüzle şey edemeyecekseniz olmayın yani doktor değil mi ama? Tıb hipokrates andında bile geçiyor bu "Hastalara güler yüzlü olup sevinçli haberler vereceksiniz, yumuşatmadan söylerseniz Allah çarpsın sizi" diye yemin ettiriyorlar. Ben de geçtiğimiz günlerde doktora gittim, adetten kesildim durduk yere. Olamıyorum dört aydır adet.
Dedim ki doktora nedendir acaba, hormon testimi şey yaptılar gelmiş kuru kuru diyor ki "Prolaktin hormonunuz yüksek çıkmış, kullandığınız bir ilaç var mı, yan etkisi olabilir". Ya bu ne dümdüz bir sorudur, açıklamadır. Bekledim ki konfeti patlatacak ama nerede?! Sonuçta gelmişim odana kadar, orada ben varım benle konuşuyorsun, sen orada doktor olmuş günde 43987 hastanın her biriyle ilgilenmekten baygınlık geçirecek hale gelmişsin filan bana ne yani. Değil mi ama?
Tabi canım vergi dairesindeki memur da vergi borcunu çok kibar bir şekilde aktarıyor, banka kredi kartı extresi yollayınca üzerine sıkmayın canınızı diye not düşüyor, haciz memuru kapıya dayandığında çok özür dileriz ama eşyalarınızı almamız gerekiyor, dünya malı canııığm diye söze giriyor. Bir doktorlar böyle tü kaka.Allah aşkına hassasım zaten yeterince buraya gelip beni bozacaksanız tersleyecekseniz yazmayın arkadaşlar. Bilgisi deneyimi olanlar yazsın diye rica ettim. Herkes günde binlerce insanla muhattap oluyor. Bu durum karşındaki insanla daha ılımlı, kibar konuşmaya engel değil. “Heveslenme” kelimesi size normal geliyor olabilir. Ama bana gelmiyor.
aile hekimine gündüz vakti test verebilecekken
acile gelip gebelik testi yaptırana ben de yumuşak olamazdım.
hamileliği öğrenmek acil bisey mi?
Sanırım yarısı çift çizgi görenler.Eşim acil doktoru. Son 24 saatlik nobetindeki hasta giriş sayısı 1300. :)
Tabiki acil birşey, sizinkide sorumu
Trafik kazasında arabası takla atmış komaya girmiş hastadan nesi eksik Allahaşkına
Spor olsun diye acile giden insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?