• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın chablisss bende bekliyorum bakalım sonuç ne olacak umarım güzel olur ama herşeyin hayılrısı tabiki sende ben gibi unutkansın yani boşver vardır bi hayır

Takıntılarımız hiç bitmiyor değilmi canım ? Bende takmış durumdayım dr a gidince mutlaka soracagım , yine burda okumuştum tüpler açık değilse onun tedavisi yok diye , çok da incelemedim ama doğrumu acaba ?

tüpler tıkalı olsa bile o rahme verilen ilaçla açılabildiği de oluyor canım takma kafana

arkadaşlar bizim 1 yıl oldu dediğim gibi normal yollarla hamile kalamadım, daha bebek düşünmeye başladığımız ilk ay doktora gittim muayene oldum bir sorun varmı diye yok dedi, eşimi de götürdüm ona da sperm sayımı vs. yapıldı bir sorun yok denildi. herşeyi başta yapmak istedim ki sorun varsa başta çözelim,bir sene bekleyin olmazsa gelin tedaviye başlayalım dediler.e bir yıl bitti eşimin ailesinde görümcem benden 6 ay önce evlendi sonra biz, bizden sonra da 2 kuzen evlendi.görümcemin bebeği 4 aylık oldu.kuzenin daha 1,5 yaşında diğer kuzende 4 aylık hamile , daha ilk denemede hamile kaldı. şimdi ben bunları düşünüp düşünüp canımı sıkıyordum. sıkmamak elde değil gibi duruyor, o nasıl ilk denemede oluyorda ben 1yıldır uğraşıyorum olmuyor diye insan takılıp kalıyor. ben de çok takıyordum. sonra bir arkadaşımla konuştum onunda uzun zaman çocuğu olmadı, şimdi tüp bebekle 5 aylık hamile, hiç kimseyle kendini kıyaslama yoksa kafayı yersin dedi, gerçekten öyle, hepimizin aynı anda olacak değil yani, geç olsun güç olmasın demişler, illaki bizim de olucak ,bir de problem de yoksa ne ala. sadece doğru zamanda olsun, hayırlı evlat olsun önemli olan o, bir de görümcemi görüyorum bebekle sürekli kucağında iki dakika bırakamıyor kız uyur uyanık o kadar zor ki ilk bir yıl o kadar fedakarlık gerekiyor ki , öyle olunca Allahım diyorum , sen hayırlı evlat ver, hayırlı zamanda ver. hiç sıkmayın canınızı takip etmeyinde. şimdi doktor bana sizin gibi sorun olmayanlar da şansız oluyor, denk getirip dölleyemiyor yumurtayı dedi. ilk olarak yumurta çoğaltması yapıcaz hamile kalma olasılığın yükselsin dedi. heralde birkaç ay böyle deneyeceğiz normal yolla kalmaya calışıcam, bugün 3. iğnemi olucam, ilk kez kendime iğne yapıyorum, daha neler görücez bakalım, ben bi de korkarım herşeyden. Allah yardımcımız olsun, ben çok mutluyum şu an bilmiyorum neden, ama inanıyorum ki çok yakında gelicek bebeklerimiz , sizlerde ümidinizi kaybetmeyin lütfen.
herşey gönlünüzce olsun.
sevgilerimle.

arkadaşlar bizim 1 yıl oldu dediğim gibi normal yollarla hamile kalamadım, daha bebek düşünmeye başladığımız ilk ay doktora gittim muayene oldum bir sorun varmı diye yok dedi, eşimi de götürdüm ona da sperm sayımı vs. yapıldı bir sorun yok denildi. herşeyi başta yapmak istedim ki sorun varsa başta çözelim,bir sene bekleyin olmazsa gelin tedaviye başlayalım dediler.e bir yıl bitti eşimin ailesinde görümcem benden 6 ay önce evlendi sonra biz, bizden sonra da 2 kuzen evlendi.görümcemin bebeği 4 aylık oldu.kuzenin daha 1,5 yaşında diğer kuzende 4 aylık hamile , daha ilk denemede hamile kaldı. şimdi ben bunları düşünüp düşünüp canımı sıkıyordum. sıkmamak elde değil gibi duruyor, o nasıl ilk denemede oluyorda ben 1yıldır uğraşıyorum olmuyor diye insan takılıp kalıyor. ben de çok takıyordum. sonra bir arkadaşımla konuştum onunda uzun zaman çocuğu olmadı, şimdi tüp bebekle 5 aylık hamile, hiç kimseyle kendini kıyaslama yoksa kafayı yersin dedi, gerçekten öyle, hepimizin aynı anda olacak değil yani, geç olsun güç olmasın demişler, illaki bizim de olucak ,bir de problem de yoksa ne ala. sadece doğru zamanda olsun, hayırlı evlat olsun önemli olan o, bir de görümcemi görüyorum bebekle sürekli kucağında iki dakika bırakamıyor kız uyur uyanık o kadar zor ki ilk bir yıl o kadar fedakarlık gerekiyor ki , öyle olunca Allahım diyorum , sen hayırlı evlat ver, hayırlı zamanda ver. hiç sıkmayın canınızı takip etmeyinde. şimdi doktor bana sizin gibi sorun olmayanlar da şansız oluyor, denk getirip dölleyemiyor yumurtayı dedi. ilk olarak yumurta çoğaltması yapıcaz hamile kalma olasılığın yükselsin dedi. heralde birkaç ay böyle deneyeceğiz normal yolla kalmaya calışıcam, bugün 3. iğnemi olucam, ilk kez kendime iğne yapıyorum, daha neler görücez bakalım, ben bi de korkarım herşeyden. Allah yardımcımız olsun, ben çok mutluyum şu an bilmiyorum neden, ama inanıyorum ki çok yakında gelicek bebeklerimiz , sizlerde ümidinizi kaybetmeyin lütfen.
herşey gönlünüzce olsun.
sevgilerimle.

bak ne güzel yazmışsın kafan rahat olucak ki bebişin gelip seni bulsun yoksa psikolojikmen olmuyor inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile bebişin konuverir göbüşüne canım

haklısın tatlım çok iyi anlıyorum seni şu mahalle baskısı olayı tetikliyor bu duygularımızı. ama biraz kulak tıkamak lazım nasıl olcak bilmiyorum ama duymamazlıktan gelmek lazım.
bu arada benim burcum koç canım nisan 11 doğumluyum. benzer duygular da yaşıyoruz ya hep daha farklı bir arkadaşlık gelişiyor hep aramızda. işallah çocuklarımızıda beraber kucaklar beraber büyütürüz :Saruboceq:

Evet duymamazlığı başarsak olay bitecek zaten...Evet ya sizlerle konuşunca içim rahatlıyor , bu düşünceleri tek ben yaşamıyormuşum diyorum kendime , Allahım inşallah bu güzel günlerin yzü suyu hürmetine bizlerimde bebişlerimiz olur daha fazla bekletmez inşallah bizleri

kızlar inşallah çok yakında bizimde yüzümüz gülecek, bu dönemi beraber geçirip, güzel haberlerimizle mutlu olucaz. ben bebek soranlara artık gülerek, ben de bekliyorum, gel beraber bekleyelim diyorum, takmayın kafanıza insanlar konuşucak şey bulamıyor, bekarsan nezaman evlenceksin, evliysen ne zaman doğurcaksın, bitane çocuğun varsa ikinci ne zaman olucak diye soruyorlar. senin bundan ne kadar etkilendiğinin farkında değiller. olumsuz etkilenmemek için olumlu tavır takının siz de.
tedaviler de bayağı pahalı iki kez doktora gittim 5 iğne aldım 450 tl gitti. perşembe yine gidicem. hayırlısı artık :)

tüpler tıkalı olsa bile o rahme verilen ilaçla açılabildiği de oluyor canım takma kafana

Sağol halevcim , ya içimi rahatlattın, ilaçla açılıyorsa ne güzelo zaman.

herşey gönlünüzce olsun.
sevgilerimle.

Canım senin dediğin gibi benden küçük kuzenim bile 1 ay sonra doğum yapacak , çevremdeki çogu arkadaşım ya hamile ya doğum yaptı. Öyle olunca insan ister istemez kıyaslama yapıyor. Ne kadar yanlış oysaki...Hayırlı vakitte ve bekletmeden gelir inşallah nazlı bebişler. Dediğin gibi ilk denemede hatta korunurken hamile kaldık diyorlar ya , iyice etkileniyorum bende ..

kızlar inşallah çok yakında bizimde yüzümüz gülecek, bu dönemi beraber geçirip, güzel haberlerimizle mutlu olucaz. ben bebek soranlara artık gülerek, ben de bekliyorum, gel beraber bekleyelim diyorum, takmayın kafanıza insanlar konuşucak şey bulamıyor, bekarsan nezaman evlenceksin, evliysen ne zaman doğurcaksın, bitane çocuğun varsa ikinci ne zaman olucak diye soruyorlar. senin bundan ne kadar etkilendiğinin farkında değiller. olumsuz etkilenmemek için olumlu tavır takının siz de.
tedaviler de bayağı pahalı iki kez doktora gittim 5 iğne aldım 450 tl gitti. perşembe yine gidicem. hayırlısı artık :)

İnşallah tatlım inşallah :Saruboceq: çok beğendim ya "bende bekliyorum " :):)bende böyle demeye başlayacagım artık. Evet maalesef sorular hiç bitmiyor... O iğneler yumurtanı çoğaltmak için dimi tatlım, ben hala anlamadım senin yumurtan oluşuyor daha fazla olsun diye veriyor drun kafamçokkarıştı, boyutları falan iyi dimi bi sorun yok ?

İnşallah tatlım inşallah :Saruboceq: çok beğendim ya "bende bekliyorum " :):)bende böyle demeye başlayacagım artık. Evet maalesef sorular hiç bitmiyor... O iğneler yumurtanı çoğaltmak için dimi tatlım, ben hala anlamadım senin yumurtan oluşuyor daha fazla olsun diye veriyor drun kafamçokkarıştı, boyutları falan iyi dimi bi sorun yok ?

ilk gittiğimde hamile kalmamam için belki yumurta tembelliği vardır dedi, sonra muayenede baktı , bak burda kücüklü büyüklü bir sürü yumurta var bu da normal olduğunu gösterir dedi.evet yumurta çoğaltıp şansı arttırmak için, bana çatlama iğnesinden bahsetmedi acaba öyle bisey yapıcak mı , internette hep bu tarz iğne kullananlar çatlama iğnesi yaptırmış diye okudum artık perşembe belli olucak. karnımda şiş gibi iğnelerde kilo şişlik yapıyormuş. göbeğimden yapıyorum çok ilginç:) ctesi gittiğimde rahimin ölçüsünü aldı onu niye aldı bilmiyorum. yumurta boyutuna bakmadı ama.heralde bu sefer bakıcak.

ilk gittiğimde hamile kalmamam için belki yumurta tembelliği vardır dedi, sonra muayenede baktı , bak burda kücüklü büyüklü bir sürü yumurta var bu da normal olduğunu gösterir dedi.evet yumurta çoğaltıp şansı arttırmak için, bana çatlama iğnesinden bahsetmedi acaba öyle bisey yapıcak mı , internette hep bu tarz iğne kullananlar çatlama iğnesi yaptırmış diye okudum artık perşembe belli olucak. karnımda şiş gibi iğnelerde kilo şişlik yapıyormuş. göbeğimden yapıyorum çok ilginç:) ctesi gittiğimde rahimin ölçüsünü aldı onu niye aldı bilmiyorum. yumurta boyutuna bakmadı ama.heralde bu sefer bakıcak.

Tamam canım perşembe günü gidince sor bakalım bende merake ttim çünkü, çatlatma iğnesi verilmesi gerekli diye biliyorum bende birde yumurta boyutlarını da sor canım, acaba küçük de büyüsün diye de mi verdi ,

kızlar ya işyerinde problem var internette. giremedim doğru dürüst. smallcum rahim filminde eğer yapışıklık varsa o ilacın baskısıyla açılabiliyor tüpler. ama kapalıysa ya ameliyat ya tüp bebek.
takma sen bunları kötüleri düşünme tüp mbebek müp bebek eninde sonunda olcak. herşeyin çözümü var artık. hadi bakalım gelmesin adetler gelsin bebişler kaydirigubbakcemile4

kızlar ya işyerinde problem var internette. giremedim doğru dürüst. smallcum rahim filminde eğer yapışıklık varsa o ilacın baskısıyla açılabiliyor tüpler. ama kapalıysa ya ameliyat ya tüp bebek.
takma sen bunları kötüleri düşünme tüp mbebek müp bebek eninde sonunda olcak. herşeyin çözümü var artık. hadi bakalım gelmesin adetler gelsin bebişler kaydirigubbakcemile4

Tatlım ya çok sağol , valla sizle dertleşince yüküm hafifliyor , hepiniz iyiki varsınız canlar ya, iyiki tanıdım sizi. Chabliss canım bende detaylı bir araştırma yapacağım bu konu ile ilgili, nedense çok taktım kafama . İnşallah canım bebişlerimiz gelir ama sanki adet olacağım ben , arada bi karnım ağrıyo gibibilmiyorumkismile

evet gıymatlım kaçak bugün.. hayırlısı tatlım adet de olsan moral bozmak yok alıştık artık zaten ben ilk zamanlardaki kadar etkilenmiyorum şahsen. bendede ara ara ağrı oluyor canım zaten adet ve hamilelik belirtileri bu kadar benzemese daha kolay olcak herşey. benimde göğüslerim çok fena hiç bu kadar acımamıştı dokunamıyorum hadi hayırlısı

kızlar bugün çok geç geldim ama kimse kalmamış. dün geceden beri döşümde :) bi kıpırdanma vardı dedim ben ya grip oluyorum ya tıkanıcam bi iş var.. hafiftende öksürük kendini göstermeye başladı.. gece sahura kalkınca baktım iyiden iyiye sarıyor beni. bi elevit aldım desteklesin beni diye.. neyse 5 gibi yattık. eşimin gitmesini filan hiç duymamışım. adamcık kalkıp gidivermiş. öğlen 12 de gözümü zor açtım sıkışmışım. wc de aklımda siz varsınız dedim kızlar testleri yaptı mı acaba :))
hadi sonra yatakodasının yanından geçerken yatakla gözgöze geldik. cazibesine dayanamadım gittim geri yattım. ya ne uykusu anlamadım elevit mi yaptı beni böyle. yoksa hasta oluyorum diye mi şaftım kaydı. iyiki yumoştan sonraki günlerde değilim yoksa kesain hamile ilan ederdim kendimi.. herşeyi belirti kabul ediyoruz ya :))
inanmazsınız 4 buçuğa kadar uyu uyan fasılları geçti zorla kalktım yataktan yaa. az bi işim vardı şimdi açatım ancak neti. geçmişi okudum pek bi dertli gördüm sizi canlarım.
sizinle beraber bende efkarlandım... ah kızlar ne olacak bizim halimiz yahu.. he şimdi siz dersiniz ki senin bi tane bvar sus çekil kenera.. ama hiçte öyle değil o işler... konuşurken dediğiniz gibi insanlar önce ne zaman evlencen, bebek ne zaman , sonrada 2. ne zaman diye insanın psikolojisini bozmayı iyi biliyorlar.... işte bende 2. çocuk sorularıundan daralmış bunalmış biri olarak bazen sefilleri oynuyorum. daha geçen gece bi iftar yemeğindeydik akrabalarla.. birinin 1,5 yaşında kızı var. benim kuzumda nasıl bebekle ilgileniyor bi görseniz. herkes tek tek artık kardeş almıcakmısınız vaktiniz geçti filan gibi laflar söylediler. sanki ben bilmiyorum vaktinin geçtiğini. olsa şimdiye kadar doğacaktı çoktan. ama akılmı edemiyorlar bilmiyorum. sanki onlar karışınca hemen doğuruvericem.. ayyy bu insanların hakkaten lafı bitmez.. ben hep sizlere dua ediyorum .... sizinde kucağınızda yavrularınız bıcır bıcır dolaşsın inşaallah ... kimseye karşı bi mahçupluğunuz kalmasın canlarımm.. en önce de o güzel mutluluğu yaşamanız için.....

chablis kız yapmadın desene testi. eh hadi hayırlısı olsun. yarın yap bari, evdeki test ziyan olmasın :)

smalangel gülüm ne kadar dertli gördüm seni. inan okurken içim cızladı ... ilk senendesin o yüzden üzülme derim ama elde mi desene. bilmez miyim ama elden gelen bişi yok. güzel mevlam bu ramazan günü elbette ki bu yakarışlarımızı , isteklerimizi üzüntülerimizi görüyor biliyor..... vakti geldiğinde bak nasılda sıraya gireceksiniz inşaAllah... hepsi olacak be gülüm. biliyorsun ki psikolojide çok önemli.. bana takipteki dr demişti çok streslisin yumoşların çatlayamıyor dedi ve hakkaten onlar kist kaldı. sen şimdi hiç kendini olumsuz etkileme e mi canım

halev sende günlerindesin çok heyecanlı bi bekleyiş dimi. rahim filminden bahsetmişsiniz ya içim bi tuhaf oldu. o sıvıyı nasıl veriyorlar ya :( nasıl bi cihazla çekiyorlar filmi. hiç netten araştırmadım korkuyorum diye...... ayy kızlar inşaallah gerek kalmaz hiç birimize.. tüplerimiz seri üretime geçsin inşallah ya rabbim

meric sende benim gibi olmuşsun. benimde yumoşlarım normaldi ama dr çoğaltmak için klomen verdi. ama seninki iğne vermemişya ona şaşırdım. vardır bi bildiği. bide sen karından iğne kullanmışsın ya belki onun çatlatma etkiside vardır canım. biz hap kullandığımız için öçatlama iğnesi olduk. hadi güzel haberkler bekjliyoruz sendende. kaç tane yumoşun oluştu acaba. iğneler daha etkili diye duymuştıum ben..

evet kızlar evde yemek yok, goncamda yolda geliyor.. hemen çıkıyorum ben. tamam mı canlarım üzülmek yok, hayırlı vakti beklemek var :lepi:

Gıymatlım gelmişsin canım, yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum , bugün gerçekten çok kötüydüm yaa, garip bi hüzün çoktu sanki hiç bebeğimiz gelmicek gibi ( Allah korusun ) Oysaki eşimden benden bi parça olmasını çok istiyorum sevgimize sevgi katsın minicik yüreği :(:(:( Desteğin için çok sağol canım, birde çevreden artık laflar duyunca insan daha çok etkileniyor, sende ikinci yavrun için uğraşıyorsun tatlım , aynı amaç için sonuçta.

Evet kızlar işten gelirken test aldım evde yaptım ve yine NEGATİF. :(:( sanki sonradan değişecekmiş gibi inanırmısınız tam 3 kez elime aldım ama hayır ikinci çizgi yokk .....

ah canım benim demek negatif çıktı.. eğer doğruysa hakkında hayırlısı olsun..
ama erkende olabilir değil mi.. benim düşük yaptığım hamileliğimde adetim 6 gün geçtikten sonra yapmışsım belli belirsiz çıkmıştı 2. çizgi.. 1 gün önce yapsam belki negatif çıkacaktı. bazı insanların beta hcg leri ağır yükseliyor gülüm. takma. zaten iyice moralimiz bozuk bigün şurda hepimiz birden oturup ağlıcaz ama ne zaman. inşallah o gün gelmeden yavrular gelir :a015:

Back