ah canım benim demek negatif çıktı.. eğer doğruysa hakkında hayırlısı olsun..
ama erkende olabilir değil mi.. benim düşük yaptığım hamileliğimde adetim 6 gün geçtikten sonra yapmışsım belli belirsiz çıkmıştı 2. çizgi.. 1 gün önce yapsam belki negatif çıkacaktı. bazı insanların beta hcg leri ağır yükseliyor gülüm. takma. zaten iyice moralimiz bozuk bigün şurda hepimiz birden oturup ağlıcaz ama ne zaman. inşallah o gün gelmeden yavrular gelir :a015:
Gıymatlım gelmişsin canım, yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum , bugün gerçekten çok kötüydüm yaa, garip bi hüzün çoktu sanki hiç bebeğimiz gelmicek gibi ( Allah korusun ) Oysaki eşimden benden bi parça olmasını çok istiyorum sevgimize sevgi katsın minicik yüreğiDesteğin için çok sağol canım, birde çevreden artık laflar duyunca insan daha çok etkileniyor, sende ikinci yavrun için uğraşıyorsun tatlım , aynı amaç için sonuçta.
Evet kızlar işten gelirken test aldım evde yaptım ve yine NEGATİF.sanki sonradan değişecekmiş gibi inanırmısınız tam 3 kez elime aldım ama hayır ikinci çizgi yokk .....
25 yaşndym PkO'luym 8 aydrkorunmuyrz bebegimz olmadı bu ay günde 2 serephone kullndm ama yumurtlama olmadı.Dr'um vücut klomene cvp vermiyr bu ay artk iğneye geçelm 4 ay onu dendkten sonra olmzsa tüp bebk dedi.Bize çok hızlı ilerliyorz gibi geldi.Sizin fikrinz?Klomeni tekrar denmk yine sonç vermz dedi vermezmi?Biz 6 ay kadr daha iğneye geçmk istemyrz bu 6ay ne yapabilirz?Hiç bir tedavisz yumrta takibi nasıl yapılır?İlginiz için teşekkürler....
canım daha erken yapmışsın testi bi kaç gün daha bekle istersen adetini gelmezse bi daha yaparsın test çünkü geç döllenme olduğunda idrar da görünmüyor ikinci çizgi o yüzden beklemen en iyiysi
25 yaşndym PkO'luym 8 aydrkorunmuyrz bebegimz olmadı bu ay günde 2 serephone kullndm ama yumurtlama olmadı.Dr'um vücut klomene cvp vermiyr bu ay artk iğneye geçelm 4 ay onu dendkten sonra olmzsa tüp bebk dedi.Bize çok hızlı ilerliyorz gibi geldi.Sizin fikrinz?Klomeni tekrar denmk yine sonç vermz dedi vermezmi?Biz 6 ay kadr daha iğneye geçmk istemyrz bu 6ay ne yapabilirz?Hiç bir tedavisz yumrta takibi nasıl yapılır?İlginiz için teşekkürler....
Halevcim tatlım , inşallah dediğin gibi geç döllenme olmuştur , Tamam canım eğer adetim gelmezse birkaç gün sonra tekrar deneyeyim.
Sen nasılsın cnaım , son durumun nedir ?
halev smalangel hayırlı sabahlar kızlar.. ne var ne yok görüşmeyeli
benim durum aynı canım bi değişiklik yok karın şişliğim vardı çok şükür geçti bakalım canım dayanabilirsem ki adet olmazsam en az 30 gün sonra test yapmak istiyorum hayırlısı olur umarım hakkımızda
biliyormusunuz 3 buçuktan beri uyumadım. dünki uyku beni uyutmadı . bugün iyice sersem olucam kesin sempatiksalakcinni
uyuyamıyormusun kuşumm...
meraktan çatlıcakmısın gız bacım ne 30 günüüü :1shok:
napayım tatlım adet düzensizliğim 50 günü bile buluyor ki 30 gün az bile söylemişim dimi
hayır canım uyuyamadım .. yavaş yavaş sinir basmaya başladı
sen nasılsın yavruşlar nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?