Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar merhaba, ben de 1 yıldır her ay bu ay olucak , yok öbür ay olucak diye beklemedeyim. 1 seneyi geçti artık doktora gitme zamanım geldi, adetimden 1 hafta kadar önce gitmiştim , adet olursan 2 yada 3.gün gel dedi. ben de yada eşimde her hangi bir problem yok, herşey normalmiş , yumurtalar falan normal görünüyor dedi. merional iğne verdi , göbekten kendim yapıyorum , perşembe günü tekrar muayeneye gidicem. bana önce yumurta çoğaltma yapıyoruz birkaç ay deniyoruz olmazsa , aşılamaya geçiyoruz o da tutmazsa sonra tüp bebek tedavisi oluyor diye anlattı doktor , ben de merakla bekliyorum bakalım perşembe günü neler söylicek.bi ara olmuyor diye çok kafaya takıyordum artık daha rahatım , Allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak, hayırlısını O bilir, hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin , en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah.
sevgilerimle.

arkadaşım unutmadan yaparsın inşallah. senide smalangelide çok merak ediyorum rabbim hakkınızda hayırlı olanı tez vakitte versin

merhaba arkadaşım yazdıklarını dikkatle okudum. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz işte..
yalnız dikkatimi çeken şu oldu, sende ve eşinde sorun yok ama yumurta çoğaltmaya neden ihtiyaç duydu acaba doktor?
şundan soruyorum bende mayıs ayında ilaçsız takip yaptırmıştım bi sağda bi solda yumurtam olmasına rağmen temmuz ayında ilaca başladık. klomene. bu seferde coştu yumurtalar. yani ilaçsız olduğu halde yumoş büyüyorsa ilaç daha çok sıkıntıyı arttırıyor gibi geldi bana . tabi öyle denk gelmiş olabilir de bana öyle oldu. senin bilgin var mı bu konuda
bide demişsin ya bi ara çok takıyordum diye.. o düşüncelerden nasıl kurtuldun? hepimiz Allahtan geleceğini biliyoruz fakat bazen psikolojimiz daha hassaas oluyor galiba. ister istemez üzülüyoruz bilmiyorumkismile

günaydın kızlar ben daha adetimi bekliyorum iğneyi vurulalı 9 gün oldu adetim de düzensiz olduğu için hesap yapamıyorum iğnenin etkisi 14 gün sonra geçiyormuş bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz hakkında

Merhaba canım ,öncelikle inşallah biran önce gelir bebişin, Gıymatlım sormuş ama aynı soruları bende merak ettim canım ya anlatırsan sevinirim. Yumurtaların normalse neden yumurta çoğaltma yapıyorki drun bilmiyorumkismile

Halevcim sanada günaydın canım. İğneden sonra 14. gün kanda baktırabilirsin tatlım, inşallah gelmiştir bebeğin.:Saruboceq:

inşallah canım kanda baktırmam sanırım eğer dayanabilirsem 1 ay beklemeyi düşünüyoırum. sende adetini bekliyorsun sanırım umarım seninde bebiş yerleşmiştir göbüşüne

Günaydın arkadaşlar, moralim sıfır ya, test de yapmadım. eşimin teyzesinin gelini de hamileymiş onu öğrendik, onlar adına çok sevindim ama içim çok burkuldu ya. Bizden 1 hafta sonra evlenmişerdi ve haziranda tatil dönüşü bebiş yapmaya karar verdik demişti , hemen hemen ilk denemede hamiş kalmış sanırım. Allaha isyan etmiyorum ama işte yinede insan çok etkileniyor ya, Kayınvalidem de dün bak hastalanıp duruyorum ben ölmeden torunumu göreyim demezmi ... Ben iyice kötü oldum ve kayınvalidem ilk kez böyle bişey dedi, bu tarz konulara hiç yorum yapmayan kadın... Eşimle dertleştik bizde merak etme canım elbet bizimde olacak diyor ama artık bu laflar beni kendime getirmiyor kızlar:çok üzgünüm: Dün yine birsürü şey düşündüm ya başka sorun varsa, ya eşimdeyse, ya tedavi edilemeyen bir durumumuz varsa ( Allah korusun ) , birde bu aralar rahim filmine taktım ben tüpler mi açık değil ki vs. Bi süre böyle geçtikten sonra dedim kendime ben ne yapıyorum, Allahtan hiç bi zaman ümit kesilmez, vesveselere kapılma diye kendimi motive etmeye çalıştım:çok üzgünüm:

inşallah canım kanda baktırmam sanırım eğer dayanabilirsem 1 ay beklemeyi düşünüyoırum. sende adetini bekliyorsun sanırım umarım seninde bebiş yerleşmiştir göbüşüne

Testlerde negaatif görünce daha çok sinir bozucu oluyor değil mi ?:çok üzgünüm: Sanırım o yüzden kanda baktırmam dedin tatlım. İnşallah canım inşallah dualarımda hepimize yer veriyorum , aynı derdi çektiğimiz için çok iyi anlıyoruz birbirimizi. Benim bugün adet günüm aslında, gecikmeler oluyordu çogu zaman , o yüzden ümitlenmek istemiyorum hatta diyorum ki artık bişey yoksa gelsin adetimde dr a gideyim

canım sen canını sıkma benimde aynı dönemde evlendiğim bütün arkadaşlarım hamile kaldı doğurdular bile boşver sen onu bunu sen gerekli testleri yaptırdın mı eşin test yaptırdımı rahim filmide artık çok kolay hemen çektirebilirsin sen elinden geleni yap gerisi Allahın işi elbet verecektir vermezse de vardır bildiği o yüzden canını sıkıp strese girme hasta etme kendini boş yere sağlık herşeyden önemlidir.olumunekankayizsmile

bencede bekle adetin üzerinden en az 7-10 gün geçmesi gerekiyor bütün drlar söyler bunu ama öncesinde çıkanda, 3 gün sonra çıkanda çok canım o yüzden kafana takma adet olursan da gidersin druna başlarsın yine tedaviye dert etme herşey çocuk için elbet bizlerinde kucakları boş kalmayacak umutlu olmak iyidir.

Desteğin için sağol canım, İlk klomen tedavisine başladım , bu ayda kist olduğu için ara verdik, şimdi adet günümdeyim . Adet olursam dr a gideceğiz o zaman eşime de spermiyogram testi hapılacak , tüplerin açık olup olmadığı ultrasonda belli olmazmış canım öylemi ? Ama benim dr um rahim gayet iyi tüpler de açık demişti , bu nasıl oluyorki ? Tüpler açık değilse olmazmış bebiş :1no2: Üzülmemek elde değil arkadaşım ya , dün düşünmekten migrenim tuttu geç saatlere kadar artık eşim masaj yaptı , kremler falan kullandım sonra uyuyunca geçmiş.

tüplerin açık olup olmadığını drun nasıl anlamış bilmiyorum ama normalde rahme sıvı verilerek bakılan bi durum olması gerek sen bi daha gittiğinde söyle ben rahim filmi istiyorum diye yapıversin zaten 5 dklık birşey acıda 2 snlik sürüyor o kadar canım

Sen yaptırdın o zaman canım öylemi, birde çok pahalı diyorlar , öylemi ?

Sen yaptırdın o zaman canım öylemi, birde çok pahalı diyorlar , öylemi ?

ben yaptırdım canım temiz çıktı drum zaman kaybetmeyelim demişti sağolsun benimde ilk klomenim bu ay ve şu son bi kaç gündür karnımda şişlik var galiba kabız oldum yada strese bağlı şişlik kötü bişey olmasında Allahtan geçer inşallah.

bu arada ne kadar olduğunu bilmiyorum ama pazarlık yaparsan indirim yapıyorlarmış canım ben özel hastanenin anlaştığı bir sigorta ile gittim o yüzden fiyat hakkında bilgim yok tatlım.

Ohh şükür senin temiz çıkmış bende isteyeceğim drumdan artık, içim rahat etsin en azından. Klomen herkes de farklı etki yapıyor belkide canım. Anladım canım bakalım benim kırmızılaar gelirse gideceğim bende umarım haftasonu gelmez de

Günaydın kızlarrrr ya bana kızıcaksınız biliyorum ama ben bu sabah test yapmayı unuttum .erken kalkıyorum dün de böyle olmuştu. Gözüm kapalı gittim banyoya afedersiniz küt oturdum tuvalete kalkınca aklıma geldiiii her şeyde bir hayır vardır belki koca bir tek çizgi görcektim Allah korudu beni ondan :)
Halevcim tekrar hoş geldin canım yoktun kaç gündür bende de kabızlık hali var dün biraz daha iyiydim ama hala tam geçmedi
Mericc hoş geldin tatlım Allah senide en kısa zamanda kavuştursun bebişine işallah. Bende antibiyotiği 2 yada 3 kez içtim daha günüme çok var diye güvendim işallah bir aksilik olmaz
Smallcum aynı tarz müjdeli haberler benim de yüreğime oturuyor direk. Kendime de kızıyorum insanlar için mutlu olmam lazım nazarım değerse falan diye. Ama engel olamıyorum. Buruluyorum hemen.allah bize de nasip etsin en kısa zamanda da bu bize yakışmayan tarzda düşünceler çıksın gitsin kafamızdan
Gıymatlım nerdesin tatlım yumoşlar ne alemde

Canım kızarmıyız hiç , daha ilerleyen günlerde yaparsın artık, bende bugün cesarete debilirsem alayım diyorum ne olur olmaz ilaç kullanmam gerekirse, Canım ya senin burcun ne , beni o kadar güzel anlatıyosun ki , her yazdığını aynı ben diyerek okuyorum :):) bende kendime çok kızdım dün, baya bikaç saat şok etkisi yarattı , sonra dedim Allah nasip edecek bizede diye kötü düşünceleri beynimden attım . Ya bide soruyorlar ama ya, bak sıra sizde diye , dün kayınvalidemden de ilk kez böyle bişey duyunca da çok etkilendim ya. Bende daha erken bizim için ev borcumuz bitmeden olursa zorlanırız falan dedim de , olsun Allah yardım eder ödenir dedi annem .:çok üzgünüm: En çok da beni bu etkiliyor ya başkasına yalan söylemek zorunda kalıyorum , çok kötü bişey

smallcum bu arada ben de bir ara tüplere takmıştım kafayı kesin tıkalı falan diye ben bir de mantardan çok çektim zamanında acaba enfeksiyon yapışıklık yapmışmıdır oraya kadar gitmişmidir diye.sonradan rahatlattım kafamı herşeyin çözümü var dedim öyleyse de onun da çözümü olcak dedim çıkardım aklımdan o takıntıyı

haklısın tatlım çok iyi anlıyorum seni şu mahalle baskısı olayı tetikliyor bu duygularımızı. ama biraz kulak tıkamak lazım nasıl olcak bilmiyorum ama duymamazlıktan gelmek lazım.
bu arada benim burcum koç canım nisan 11 doğumluyum. benzer duygular da yaşıyoruz ya hep daha farklı bir arkadaşlık gelişiyor hep aramızda. işallah çocuklarımızıda beraber kucaklar beraber büyütürüz :Saruboceq:

Takıntılarımız hiç bitmiyor değilmi canım ? Bende takmış durumdayım dr a gidince mutlaka soracagım , yine burda okumuştum tüpler açık değilse onun tedavisi yok diye , çok da incelemedim ama doğrumu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…