ayy kızlar ne güzel son günlerinize gelmişsiniz yaaaaaa
çok heyecanlandım umutlandım ikinizdende .. hadi bakalım bu ay siz bari şenlendirin ortalığı..
bsbirkin canım seninde öyle olmuştıu demekk.. hadi inşaAllah
smalangel 1 gün kalıpta insan test yapmaz mı gız bacım çatlıcaz meraktan. hiç değilse öylesine yap bi tane, biz ciddiye almayız onu :)
chablis aynı şeyler senin içinde geçerli hakkaten çok merak ettim
hadi hadi kızlar sizde var bişeyler.. çaktırmamaya çalışıyorsunuz sizi gidi...... :))
yapıver kız ne olacak.. keybettiğin 3 lira olacak ama hiç değilse kafamız rahat olsun :lepi:
kızlar dün gece karnımda kasıklarımda hep ağrı oldu.. hatta sabah kalkınca doktora giderim diye düşündüm hep
ama bugün içimden hiç gelmiyor çok mu üşengecim ben, bitkin hissediyorum kendimi
bu ay tam adet olamadım diye olabilir mi acaba. sanki karnım şiş gibi. belkide psikolojik olarak rahatlayamadım
siz bu ay tamamen günaşırı mı çalışmıştınız çok unutkanım benn
dr bana geçen gitmemde haftada 3 kez mutlaka olsun dedi
aa evet söylemiştin sadece 2 kez olduğunu şimdi hatırladım
tam o vakitlerde beylerin nazlanacağı birşey illaki çıkıyor zaten....
içimde hiç bi coşku hissedemiyorum ben.... niye bu kadar çöküş yaşadım kızlar ya
sizin belirtileriniz filan çok güzel.. epey bi işaret var bu ay 2 hamile birden eklicez gibime geliyor
hiç değilse içimize bi hareket gelir. hadiyin kızlar testleri yapında yazın buraya, yoksa ben bu ay parmamı bile kıpırdatamıcam bu monoton halimle
inşallah canım daha adetime 8 gün var genelde adet gününden önceki şeylerin zararı olmadığı söylenir ama bilemiyorum. başka da çarem yoktu. hamile olma ihtimalim yüzünden bir senedir ilaç kullanımı konusunda özenli davranıyorum. o yüzden ne baş ağrıları çektim içmicem diye. ama bebeğim bu fedakarlıklarımı görmedi ki hala gelmedi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?