Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayy kızlar ne güzel son günlerinize gelmişsiniz yaaaaaa
çok heyecanlandım umutlandım ikinizdende .. hadi bakalım bu ay siz bari şenlendirin ortalığı..

bsbirkin canım seninde öyle olmuştıu demekk.. hadi inşaAllah
smalangel 1 gün kalıpta insan test yapmaz mı gız bacım çatlıcaz meraktan. hiç değilse öylesine yap bi tane, biz ciddiye almayız onu :)

chablis aynı şeyler senin içinde geçerli hakkaten çok merak ettim

Evet canım oysaki tam 1 ay önce olmadı diye nasılda ağlamıştım nasılda üzülmüştüm, 1 ay daha nasıl geçecek diyordum, şimdi 1 gün kaldı. Gıymatlım bitanem testlerde negatif gördükçe sinirlerim bozuluyor ya, yine negatif çıkacak yine üzüleceğim diye korkuyorum , gerçi bu ay çok ümitlenmedim, hatta hiçde dikkat etmedim , ondan önce ay ağır kaldırmıyım belki bebiş vardır demiştim ama bu ay öyle olmadı ve çok çabuk geçti .

Chabliss canım demekki iğnenin etkisi bizdeki, ayy dediğin gibi benimde 2 gündür sancı giriyor ama ben üşüttüm demiştim sen de aynı şeyleri yazınca bi garip oldum. Ama üşüttüm ben ya çünkü kapı pencere açık yatıyorum ,

kızlar dün gece karnımda kasıklarımda hep ağrı oldu.. hatta sabah kalkınca doktora giderim diye düşündüm hep
ama bugün içimden hiç gelmiyor çok mu üşengecim ben, bitkin hissediyorum kendimi

yapıver kız ne olacak.. keybettiğin 3 lira olacak ama hiç değilse kafamız rahat olsun :lepi:

Cesaret edebilirsem alırım canım tamam

kızlar dün gece karnımda kasıklarımda hep ağrı oldu.. hatta sabah kalkınca doktora giderim diye düşündüm hep
ama bugün içimden hiç gelmiyor çok mu üşengecim ben, bitkin hissediyorum kendimi

Hayırdır canım ne olduki ya , üşüttün falan da ağrı mı yaptıki acaba , dikkat et kendine eğer tekrarlarsa git mutlaka dr a

bu ay tam adet olamadım diye olabilir mi acaba. sanki karnım şiş gibi. belkide psikolojik olarak rahatlayamadım
siz bu ay tamamen günaşırı mı çalışmıştınız çok unutkanım benn
dr bana geçen gitmemde haftada 3 kez mutlaka olsun dedi

Belkide ,yok canım nerde günaşırı :1ninca: yumurtlama zamanında sadece 2 kere çalışabildik, sonra 4 günden sonra çalıştık birde , hem yatılı misafirim vardı o zamanlarda hemde kısa bir tatil yapmıştık haftasonu eşimle , eşim sıcaktan fena yandı , birde onun yanıklarıyla uğraştık , sonra da aman geçti zaten dedik.

aa evet söylemiştin sadece 2 kez olduğunu şimdi hatırladım
tam o vakitlerde beylerin nazlanacağı birşey illaki çıkıyor zaten....

içimde hiç bi coşku hissedemiyorum ben.... niye bu kadar çöküş yaşadım kızlar ya
sizin belirtileriniz filan çok güzel.. epey bi işaret var bu ay 2 hamile birden eklicez gibime geliyor
hiç değilse içimize bi hareket gelir. hadiyin kızlar testleri yapında yazın buraya, yoksa ben bu ay parmamı bile kıpırdatamıcam bu monoton halimle

Canımcımm oruçlu isen belki o yüzden de böyle olmuş olabilirsin, merak etme gör bak yumurtlama dönemi gelince bu halinden eser kalmayacak. Ayyy canım yaa ağzından bal damlıyor valla keşke öyle olsa , aklıma soktun testi kız, İş çıkışı eve giderken alayım artık tabii karar değiştirmezsem. Belirti bişey yokki tatlım, :sinifsinif:

Ay hakkaten ağzından bal damlıyor gıymatlım. İşallah Rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder. gıymatlım o sancılar acaba kist olmasın tam da olması gerektiği gibi olmadı ya adetin bir iki kist mi var acaba doktor bişey demiş miydi kistlerinle ilgili. Yada kist psikolojisinden sende öyle bir etki kaldı psikolojik olarak. Rahat bırak kendini canım azcık. Bak bu ay sonu ne güzel umreye gidiceksiniz.
Kızlar bende bir de acayip uyku hali var birkaç gündür ama bence havalardan. Hiç heveslenmek istemiyorum (

Chabliss canım sende test yapacakmısın , gıymatlım aklıma soktu ya , ne yapsamki diye düşünüyorum :bbo: Canım bende de uyku hali var ama bayadır böyleyim ben, bende hiç heveslenmek istemiyorum doğrusu yoksa çok üzülüyorum

chablis canım benim adetin ilk günü 2 tane koca koca pıhtılar atıldı . bence o 10mm lik görünen kistler gitti cnm. yani o ağrıların artık ondan olmadığını düşünüyorum. yeni yumoş dönemine giriyorum belki ondandır ne dersin....

smalangel inşaallah dediğin gibi artık canlanırım gülüm.. evet test yapmanızı sabırla bekliyorum kızlar hadi

ya kızlar bide geçen ay gün aşırı gidip hep yumoşlara baktırdık ya, bu ay kendimi boşlukta hissediyorum. hani ne olduğunu merak ediyor insan.. ama evde olunce hiç bişeyden haberimiz yokk bilmiyorumkismile

olsun gıymatlım azcıkda habersiz olalım yaa cahillik mutlulukmuş baksana bi türlü huzur bulamadık çok bilmişliğimizden :))
smallcum evet insan gebelik belirtisi olarak düşünmek istese de hemen aklından çıkarmak istiyor bunu çünkü hayal kırıklığı yaşamak kötü oluyor.
ben yarın sabah test yapıyım diyorum evde vardı. genelde günüm gelmeden girişmiyorum böyle işlere ne zamandır ama yapasım var bu ay ne çıkarsa bahtıma. aslında erken yapmak riskli sonuçta hamişsen bile adet gecikmeden çıkmayabilir testte insan da üzülür boşu boşuna ama bu ay bişey dürtüyo beni yap diye. boş da çıksa o dürtü en azından heveslenmem daha bir kaç gün boşuna

Gıymatlım canım daha rahat olursun işte , dr a gittikçe insan daha çok hevesleniyor, bak bana bu ay daha rahatım :):) Valla ne güzel demişsin chabliss canım ya bilmişliğimizden böyle zaten, biraz oluruna bıraksak ilgilenmesek bizim nazlı bebişlerde hemen gelecek. Yap bakalım canım valla bende çok merak ettim ama nedense evde yapılan testlere çok güvenmiyorum ya , belkide adet geçikmesi olunca net çıktığı içindir.

evet kızlar size katılıyorum önceden yumurta çatlaması neyin bilirmiydik. ah bu net iyi olduğu kadarda çok öğretici.. ve bu sebeple herşeyi öğrendik. ama hiç iyi bişey değil işte. boşuna stres yapıyoruz. önceden hatırlıyorum da adetten sonra temizlenince nasılsa artık hamile kalırım diye düşünerek pozitif bi şekilde devam ediyordu. şimdi öyle mi, yok yumoş zamanında değiliz, o gün olcek bugün olmicek bilmem ne, adamla ikimizde gerildik kaldık ......
hadi bari siz hamile kalında çıksın aradan kızlar.. her ay böyle hakkaten zor yani.. benden sizede tavsiye olsun bu bebekleriniz doğup 2,5 yaşına gelince 2. için öçalışcaksınız. görüyorsunuz işte kızlar ha dedim mi olmuyorrr

haklısın gıymatlım insan biri olunca iki,ncide nasılsa olur diye düşünüp erteliyordur habire
bakalım yarın sabah unutmam inşallah bu arada hiç umudum yok ama hayırlısı...
eşim geldi kızlar kısa kesiyorum öptüm hepinizi

merhaba chablisss, adetine daha zaman olduğundan belki bir zararı olmamıştır ama sana tavsiyem böyle zamanlarda bol bol su içerek geçiştirmeye çalış.
ben geçen sene bu zamanlar 3 ay arka arkaya sistit oldum, sürekli antibiyotik tedavisi gördüm.yerimde duramadığımı, ve kanamalı idrar yaptığımı biliyorum. antibiyotiklerde yapabiliryor zaten idrar yolu enfeksiyonunu, çok pis bir hastalık. ben de bebek istiyorum 10 gün kadar önce rahatsızlandım idrar yolu enfeksiyonu çıktı, dahiliye doktroru antibiyotik verdi, kadın doğuma da göründüm 6 gün falan vardı adetime antibiyotik içme adetini bekleyelim, bol su iç dedi, bol suyla geçirdim, sistit kendiliğinden geçti zaten.
herşey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…