kızlar bugün benim 3. günümm
ve dün öğlenden beri adet bitti gibi bişey
ilk defa böyle oluyor. normalde 2. 3. günlerde hep yoğun geçerdi benim
niye böyle oldu ki kızlra ya bi fikriniz varmı
klomen mi sebep oldu acaba bilmiyorumkismile
kızlar yeni bilgiler için teşekkürler beklenmeyen adet tarihim gelir de adet olursam gelecek ay biz de hergün deneyelim. daha sıkı çalışmak gerekiyor yani yandı tembel kocişler :))))
gıymatlım senin nie öyle erken kesildi ki daha ta sökemedi mi acaba
smallcum dikkat et kendine geçen hafta ben de öyle üşüttüm klimadan yaz günü burnumu çekip duruyorum hala :gitme:
tatlım uykunun sebebi başka olmasın hadi inşallahhhhh
günaydınnnnnnnnnnnnnnn iyidir fıstık sen nasılsın
Allah kabul etsin canım ben tutamıyorum tansiyonum düşüyor zaten düşük biraz. ama ben de bu hafta sabahları hep uykusuz kalktım nedense. 7 saat falan uyumama rağmen uykusuz gibiyim hep
bu arada kimseler uğramıyor bugün
kızlar bugün nasılsınız pek bi uykulu gördüm sizi :)
hayırdır inşallah hadi bakalım
ben dün dr u aradım arkadaşlar.. ameliyattaydı yardımcısıyla konuştum. zaten 3. günümdü dün biliyorsunuz.. ama benim 2. günü öğlen adetim bitti. ben hep devam eder diye bekledim am tamamen kesildi
dr un ameliyatta olmasında vardır bi hayır diyorum belkide gitseydim klomene başlıcaktım tekrar heveslenipte
ama adetin böyle olması beni çok endişelendirdi. şimdi arayıp sorsam mı kızlar ya
gitmeye gerek var mıdır acaba bilmiyorumkismile
smalangel sağol cnm desteğin için...
yok uyumadım aslında ama evi görsen toz toprak içinde.. bide kapı cam ne varsa açık inan iyice bunaldım. geçen gün evdekilere kızdım şu salonun kapısını artık açmayın bari orası tozlanmasın dedim ya.. ama takan kim .
bugünde öyle bi silim dedim suyu görsen sanki 1 aydır silmemişim
neyse dr u arayamadım bi türlü kısmet olmadı. unutuyorum galiba. şimdi sizi okuyunca aklıma geldi
ya kızlar adet kesildi ama fazla fazla açık renk akıntı oluyor. acaba kan değilde bumu geliyor diyorum. tuhaf bi durum hiç olmamıştı önceden
smalangel cnm bence yeni başlıcan doktora git canım. en baştan o muayene etsin.. diğerine gitsen şimdi aynı şeyleri duyacaksın gülüm.. ama farklı bi dr un yaklaşımına ihtiyacın var bence senin..
bak bende yumurta takibi yaptırdığım dr a gitmedim sonuç negatif çıkınca...
gitsem ne olacak ki olan olmuş zaten
ama yeni gittiğim dr u daha bi uygun gördüm bu iş için.. inşaAllah Rabbim bu yeni doktorları vesile eder yavrularımız için kızlar.. insan çok heves ediyor.. hele ki size çok dua ediyorum canlarım.. güzel Allahım bu dünya nimetini sizede tattırsın. cennet kokulu yavrularınıza tez vakitte kavuştursun...
o zaman cennet kokulu ne demek çok iyi anlıcaksınız. benide hatırlayın o gün inşallah.. gıymatlım dediydi deyin sempatiksalakcinni
günaydınnnnnnnnn tatlın dolu bi haftasonu geçirdim cidden. başlangıç filmine gittik leonardo di caprionun çok güzeldi tavsiye ederim herkese.
benim de 3 günüm kaldı smallcum. bu ay daha bir değişiğim ama hep iğnenin etkileri olarak yorumluyorum bunları en başta ben adet olmadan bir kaç gün önce afedersiniz büyük tuvaletinmde gevşeme olur ordan anlarım gelceğini şimdi kaç gün oldu kabızım hala(( bir de göğüslerim bir garip önceden yumurtlamayla beraber şişer acırdı. şimdi daha yeni şişmeye başladı ama acısı hep vardı. ve garip bir sertlik var içinde. bunları ben iğneye yordum bakalım bekleyip görcez. belki de yarın sabah bi test yaparım kafam rahat olsun diye. varsa belli olur 2 gün kala yoksa da kendimi alıştırmış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?