Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Canım aynı şeyi ben adetim varken sormuştum , benimde öyle olmuştu çok koyu ve çok az 3 günde bitti nerdeyse hatta ilk 2 günde hiç yoğun değildi . Klomen yaptı sanırım demiştim bende.

Evet tabiki canım eşlerimizin yapısı itibariyle bizler kadar fedakar olmuyor ,ama 5 gün aralıksız nasıl olacak onu düşünüyorum bende . Sana katılıyorum canım dr lar eşleri de düşünerek günaşırı diyorlar belkide kaydirigubbakcemile3

kızlar yeni bilgiler için teşekkürler beklenmeyen adet tarihim gelir de adet olursam gelecek ay biz de hergün deneyelim. daha sıkı çalışmak gerekiyor yani yandı tembel kocişler :))))
gıymatlım senin nie öyle erken kesildi ki daha ta sökemedi mi acaba
smallcum dikkat et kendine geçen hafta ben de öyle üşüttüm klimadan yaz günü burnumu çekip duruyorum hala :gitme:

Sağol canım sana da geçmiş olsun, sıcak diye kapı pencere açık yatıyoruz tabi , terliyoruz oda hasta ediyor, bende öyleyim ya burnum akıp duruyor bi kırgınlık var böyle sürekli uyumak istiyorum:1closedeyes: Benimde çok az olmuştu son adetim, ben sanırım klomen yada kistten dolayı oldu diye yorumlamıştım ama CADIARZU

Allah kabul etsin canım ben tutamıyorum tansiyonum düşüyor zaten düşük biraz. ama ben de bu hafta sabahları hep uykusuz kalktım nedense. 7 saat falan uyumama rağmen uykusuz gibiyim hep
bu arada kimseler uğramıyor bugün

kızlar bugün nasılsınız pek bi uykulu gördüm sizi :)
hayırdır inşallah hadi bakalım

ben dün dr u aradım arkadaşlar.. ameliyattaydı yardımcısıyla konuştum. zaten 3. günümdü dün biliyorsunuz.. ama benim 2. günü öğlen adetim bitti. ben hep devam eder diye bekledim am tamamen kesildi
dr un ameliyatta olmasında vardır bi hayır diyorum belkide gitseydim klomene başlıcaktım tekrar heveslenipte
ama adetin böyle olması beni çok endişelendirdi. şimdi arayıp sorsam mı kızlar ya
gitmeye gerek var mıdır acaba bilmiyorumkismile

Teşekkür ederim tatlım, sağlığın elvermiyorsa tabi tutma canım, çalışıyorsun bide. Bende son adetlerde öyle bir geriliyorumki, kimseyle konuşacak halim halmıyor.:1ninca:

Gıymatlım canım ya nerelerdeydin bakimm, uyudunmu bu saate kadar sempatiksalakcinni Canım iyi yapmışsın gitme bu ay bakalım , öyle deneki zaten yumurtaların oluşuyor senin.( Maşallah diyelim ) Canım ya neden öyle erkende kesildi acaba seninde ya, iyice merak ettim benimde 3. gün kesilmişti sadece bi kaç kez koyu kirlenme olmuştu o kadar . DR a gidince bende soracağım . Ha birde kızlar şimdi adet olursam ben eski dr uma mı önce gideyim yoksa yeni gideceğim dr a mı önce gideyim. Ne dersiniz. Eski dr um bana d.kontrol hapı vermişti kist içinde kullanmadım ya, acaba şimdi neden kullanmadın dermiki bilmiyorumkismile, kızarmıki acababilmiyorumkismile

smalangel sağol cnm desteğin için...
yok uyumadım aslında ama evi görsen toz toprak içinde.. bide kapı cam ne varsa açık inan iyice bunaldım. geçen gün evdekilere kızdım şu salonun kapısını artık açmayın bari orası tozlanmasın dedim ya.. ama takan kim .
bugünde öyle bi silim dedim suyu görsen sanki 1 aydır silmemişim

neyse dr u arayamadım bi türlü kısmet olmadı. unutuyorum galiba. şimdi sizi okuyunca aklıma geldi
ya kızlar adet kesildi ama fazla fazla açık renk akıntı oluyor. acaba kan değilde bumu geliyor diyorum. tuhaf bi durum hiç olmamıştı önceden
smalangel cnm bence yeni başlıcan doktora git canım. en baştan o muayene etsin.. diğerine gitsen şimdi aynı şeyleri duyacaksın gülüm.. ama farklı bi dr un yaklaşımına ihtiyacın var bence senin..
bak bende yumurta takibi yaptırdığım dr a gitmedim sonuç negatif çıkınca...
gitsem ne olacak ki olan olmuş zaten
ama yeni gittiğim dr u daha bi uygun gördüm bu iş için.. inşaAllah Rabbim bu yeni doktorları vesile eder yavrularımız için kızlar.. insan çok heves ediyor.. hele ki size çok dua ediyorum canlarım.. güzel Allahım bu dünya nimetini sizede tattırsın. cennet kokulu yavrularınıza tez vakitte kavuştursun...
o zaman cennet kokulu ne demek çok iyi anlıcaksınız. benide hatırlayın o gün inşallah.. gıymatlım dediydi deyin sempatiksalakcinni

Canım , valla benim evde aynı durumda , bugün iftar davetim var ,12 gibi işten çıkıp, koştur koştur eve gidip hem temizlik hem yemek yapacağım. Dediğin gibi kapı pencere açık olunca acayip tozlanıyor ev. Allah kolaylık versin bizlere valla, evde doğru düzgün oturamıyorum bile iş yapmaktan. Bazen diyorum birde bebiş olursa bu yoğunluğu nasıl kaldıracagım ama olsun da ben razıyım :Saruboceq: Ne kadar güzel demişsin canım ya , inşallah bizlerde cennet kokulu bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz. Adet durumunu umreden sonra dr una danış bakalım canım , neden öyle olmuş. Sağol canım bende yeni dr a gideyim diye karar verdim artık bide o görsün bakalım ne diyecek, ya kızlar birde rahim filmi çekiliyormuş, tüplerin açık olup olmadığına bakmak için , tüpler kapalıysa bebek olmazmış , birde bunu duyunca iyice telaşlandım ben eyvahedigeldismile. Duaların için sağol tatlım Allah razı olsun benimde her dualarımda varsınız diyorumki Allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşat, bizlere de bebişlerimizi nasip et :Saruboceq:

Ya kızlar bişey soracagım konu dışı ama , sizlerde evlendiğiniz zamanlar da güzel yemek yapabiliyormuydunuz , basit yemekleri aslında iyi biliyorum ama dün revani yapayım dedim ilk kez , şerbeti bi döktüm şekerlendi resmen ya nasıl üzüldüm anlatamam:çok üzgünüm: Kayınbabam çok iyi anlar yemekten ona sordum şerbetini fazla kaynatmışsın , biraz daha şerbet kaynat üzerine dök , kendine gelir dedi, sizce olurmu yaa benneyaptımki, olmaz derseniz pratik başka tatlı yapacagım off keşke daha önce deneseydim, eşimde moralimi bozdu,aşkım bak akşam güzel yemekler yap deyip duruyor benneyaptımki

Gıymatlım sen tecrübelisin tatlım , ne dersin

ayy canım bilgisayara daha yeni oturabildim eşim evde de bana düşmüyor
ama galiba geç kaldım cevap için... canımcım şerbet şekerlendiyse onun şekeri fazla gelmiştir yada kayınbabanın dediği gibi kaynamaktan suyu azaldığı için şeker yoğunlaşmış.... iççine 1 tatlı kaşığı limon suyu sık kaynarken. her tatlıya şık canım. o şekerlenmeyi önlüyor.. aklında olsun e mi.. inşaAllah çok güğzel olmuştur yemeklerin ve tatlın.....
ilk zamanlarda bazen tam tutturamadığuımız oldu tabi.. ama sana bazıu tavsiyelerim olacak. pazartesi filan bu konuyu tekrar açalım, pratik bişeyleri konuşalım tamam mı cnm. şimdi çıkmam lazım. eşim geldi

chabliss sen nerdesin gız bacım
aysenik albeyaz halev gultun kayboldunuz kızlar.. son durumları bekliyoruz haydin :lepi:

kızlar şöyle bir bakıyım dedim sinemaya gidicez eşimle çıkıyorum şimdi pazartesi bu konuları baştan alalım öptüm hepiciğiniziii

gıymatlım cnm bnmde hamileliğim aynı seninki gibi başladı dr takibi yaptırdığım ay çok ümitlendim kan testi yaptırdım ama daha sonucu almadan adet oldum sonra dra gittim dr şehir dışındaymış bende d4dim göremediysem vardır bundada bi hayır ve dra hiç görünmdeim ve biliyosun hemen ertesi ayhamile kaldım buarada bnmde o adetim 3.günü kesilmişti:)

Günaydın Kızlar , nasılsınız bakalım , anlaşılan haftasonunu herkes dolu dolu geçirmiş.:lepi: Hadiii konuşalım yahu, yoksunuz .Gıymatlım tatlım çok sağol cevabin için , babamın dediği gibi yaptım daha az şekerli şerbet yaptım kendine geldi ama bu seferde fazla şekerli gibiydi.bilmiyorumkismile, üzerine kremşanti yaptım birde ben fena olmadı, çok samimi olduğumuz arkadaşlarımız olunca anlattım tatlının başına gelenlerisempatiksalakcinni , onlarda zaten güllaç getirmişler ,oldu bitti.:1rolleyes: Pratik bişeylermi öğreteceksin sen ayyy öğret öğret :dance::dance:

Chabliss canımm ohh ne güzel değişiklik olmuştur , hangi filme gittiniz bakimm:1rolleyes:

Bsbirkin canım son adetin seninde mi 3 . günü bitti yani, :1shok:v kısa ve az mı sürdü yani, sonrada hamile kaldın :1shok: Şurda adetime 1 gün var ya artık senaryolar kurmaya başlarım ben kaydirigubbakcemile3, klomen yaptı diye yorumlamıştım ben. Mide bulantıların başlamadı dimi canım senin ?

Veee diğer arkadaşlar anlatın bakalım nerler yaptınız

günaydınnnnnnnnn tatlın dolu bi haftasonu geçirdim cidden. başlangıç filmine gittik leonardo di caprionun çok güzeldi tavsiye ederim herkese.
benim de 3 günüm kaldı smallcum. bu ay daha bir değişiğim ama hep iğnenin etkileri olarak yorumluyorum bunları en başta ben adet olmadan bir kaç gün önce afedersiniz büyük tuvaletinmde gevşeme olur ordan anlarım gelceğini şimdi kaç gün oldu kabızım hala (( bir de göğüslerim bir garip önceden yumurtlamayla beraber şişer acırdı. şimdi daha yeni şişmeye başladı ama acısı hep vardı. ve garip bir sertlik var içinde. bunları ben iğneye yordum bakalım bekleyip görcez. belki de yarın sabah bi test yaparım kafam rahat olsun diye. varsa belli olur 2 gün kala yoksa da kendimi alıştırmış olurum

Oh maşallah ne güzel canım sevindim haftasonunun iyi geçmesine. Filmi bi inceliyim bakalım, Bende canımcım ya çok değişik bu ay. Aynı belirtiler bende de var , aynen canım ya göğüslerimin acısı hep vardı, daha bugünden itibaren şişmeye başladı, eskiden adetime 10 gün kala falan şişer acırdı, Dediğin gibi iğne etkisi olabilir belkide klomen yapıyor. İdrar testimi yapacaksın canım, adetin gecikirse çıkıyor diyorlar , adetten öncesi de çıkarmıymış, bak şimdi bende heyecan yaptım

evet canım gününden önce öğrenen çok silik de olsa çıkabiliyormuş. bakalım belki yaparım hevesliyim bu ay nedense ...
ben klomen kullanmadım canım sadece iğne oldum 11. gün gittiğim için doktora bence de iğneden olabilir benzer belirtiler bir de ara ara adet sancısı gibi yoklayıp gitmeye başladı dünden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…