• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

gultun arkadaşım hayırlı sabahlar
sende de mi kist oluştu, şimdi ne oldu o kistler hamileliğinde bi dezavantaj oluyor mu canım ya.. bende bu ay klomenle kist sahibi oldum, bana yardımcı olurmusun canımcım bilmiyorumkismile

sanada hayırlı sabahlar canımmmm

canım bende ilk ocak ayında kendiliğinden(sanırım stresten)ilk defa kist olmuştu adet gelmeyince doktora gittiğimde oğrenmiştim sokturucu kullandım ardındanda doğum kontrol hapı kullandım hapla eridi.

mayıs ayında klomen kullandığımda 3 yumurtam olduğunu birinin çatlamak uzere olduğunu diğer ikisininde o hafta çatlayacağını solemişti sonra bidaha çağırmamıştı hamile olduğumu oğrendikten sonra kese gormeye gidince iki yumurtamın çatlamadığını kiste donuşmuş olduğunu soledi ama gebeliğe engel değil korkma dedi ağrın olabilir sağ tarafında dedi benimkiler sağdaydı 3 ve 3,5 cmdi.en son 12sinde gittiğimde aynı duruolardı ama 3.ay sonuna kaybolacak eriyecek dedi inşallahh.bana bir problem yaşatmadı ağrım felan yok onceki kistimdede hiç olmamıştı ultrasonda gormese ben hiç bilemezdim tabi.

sen adet olabildinmi peki olduysan adetlede atabilirsin inşallah atamazsan hap verir yada kendiliğinden geçmesini bekler oda uzun sureç olabilir ne dedi doktor?

ya ben halabişey hissedemiyorum..hiçbi belirtim yok ondanmıdır nedir..doktorun verdiği ultrason kağıdına bakıyorum ozmn diyorum hımm bebişim benimleydi dimi diye:)

canım bende hiç belirti yaşamadım sık idrara çıkma dışında.sanırım hareketlerini hissedene kadarda bişey anlamayacağız yerimseniben

:nazar:Smallagelııımmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...Bir ömür boyunca mutlu olmanızı diliyorum.....:1hug::nazar::nazar::nazar::nazar:

Albeyacım canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Amin cnaım Allah cümlemizi mutlu etisn inşallah. Tatlım özlettin valla kendini, Annendeymişsin hala, işleri bitir gel canım bak bekliyoruz dört gözle. Bende seni kocaman öpüyorum canım.

smalangel evlilik yıldönümü diye kayboldun ortalıktan seni gidiiii.... :1ninca: kız fazla sıkıştırma enişteyi, zaten adamcağıza yumoş günlerinden gına geldi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Gıymatlım yaa olacak o kadar 1. yılımız:kedi: Çok güzeldi dün :asigim: Valla o beni sıkıştırdı ben bişey demedim :kedi: Tam yumuş zamanındayım ah keşke tutsa :Saruboceq:

gultun arkadaşım hayırlı sabahlar
sende de mi kist oluştu, şimdi ne oldu o kistler hamileliğinde bi dezavantaj oluyor mu canım ya.. bende bu ay klomenle kist sahibi oldum, bana yardımcı olurmusun canımcım bilmiyorumkismile

Gultun canım seninle tanışamadık , hayırlı olsun hamişmisin ya ne güzel maşallah , Allah nazarlardan korusun, Kaç aylık şuan canım ? Birde sende kist mi vardı, 3 yumurta vardı 2 si kisti demişsin, kist hamişliğe engel değilmi? CADIARZU Canım birde kaçıncı klomen de ve kaçıncı denemenizde hamiş kaldın, benimde ilk klomenim kist yaptı solda , doğum kontrol hapı verdi 1 ay sonra gel adet olunca demişti ama kullanmadım ben hapı.

sanada hayırlı sabahlar canımmmm

canım bende ilk ocak ayında kendiliğinden(sanırım stresten)ilk defa kist olmuştu adet gelmeyince doktora gittiğimde oğrenmiştim sokturucu kullandım ardındanda doğum kontrol hapı kullandım hapla eridi.

mayıs ayında klomen kullandığımda 3 yumurtam olduğunu birinin çatlamak uzere olduğunu diğer ikisininde o hafta çatlayacağını solemişti sonra bidaha çağırmamıştı hamile olduğumu oğrendikten sonra kese gormeye gidince iki yumurtamın çatlamadığını kiste donuşmuş olduğunu soledi ama gebeliğe engel değil korkma dedi ağrın olabilir sağ tarafında dedi benimkiler sağdaydı 3 ve 3,5 cmdi.en son 12sinde gittiğimde aynı duruolardı ama 3.ay sonuna kaybolacak eriyecek dedi inşallahh.bana bir problem yaşatmadı ağrım felan yok onceki kistimdede hiç olmamıştı ultrasonda gormese ben hiç bilemezdim tabi.

sen adet olabildinmi peki olduysan adetlede atabilirsin inşallah atamazsan hap verir yada kendiliğinden geçmesini bekler oda uzun sureç olabilir ne dedi doktor?

doktor bana ilk adetle atılabileceğini, tehlikeli olmadığını söyledi.. ama ben hala büyümeye devam ediyorlarmıdır diye korkuyorum
geçen ay temmuz 6 da hastalanmıştım, doktor bu ay için de 6 sını bekleyelim günün geçerse gel dedi.. adet olursamda 3 günü gidicekmişim bakacak ne alemdeler diye..
fakat bende 2 gündür mide bulantısı ve sancısı, bide ağzımda hiç tat yok.. acaba kistler buna sebep oluyor mu, sende de oldu mu mide şikayetleri
sen adetinin geçmesini mi beklemiştin, ne zaman test yapmıştın gülüm

kıslar yumurtlama gunlerinizde 11-12.gun başlayın adete 2-3 gun kalana kadar ikigunde bir ilişki +gece ilişki ve yastık koyun+sabaha kadar yatıp sabah duşunuzu alın.ben nisan mayıs bole yaptım

gultun canım senden kısa ve öz bi biyografi istiyorum, ilk sayfaya ekleyeceğim, ne kadar zamanda hangi yollarla hamile kaldın ve problem neydi vs.. gibi şeyler canım..

bs birkin senden de istiyorum canım.. böylelikle geçmişimizi unutmayalım.. hangi aşamalardan sonra hamilelik nasib oldu, birbirimize faydalı olacak bence bu biyorgrafiler...

Gultun canım yazdıklarını okudum da ben hata mı yaptımki doğum kontrol hapı almayacak acaba kafamçokkarıştı adetimin 3. günü gittiğimde sol da kist oluşmuş demişti o ay da adetin herzamankinden daha az oldu, Bak şimdi iyice merak ettim durumu ya , acaba kist atılmadıysa ve büyüyorsa yada hala duruyorsa ne yapacağım.kafamçokkarıştı

kıslar yumurtlama gunlerinizde 11-12.gun başlayın adete 2-3 gun kalana kadar ikigunde bir ilişki +gece ilişki ve yastık koyun+sabaha kadar yatıp sabah duşunuzu alın.ben nisan mayıs bole yaptım

ah canım öyle diyorsunda benim yumoşlar çok hızlı büyüd ve doktorun talimatıyla nerdeyse her gün, arada da gün aşırı beraber olduk... ve şu son 3-4 gündür birbirimizi göresimiz hiç yok... yani adete kadar diyorsun da hal mi kaldı .. bide kistlerden dolyı benim son zamanlarda çok ağrılı olmaya başladı beraberlik :( :1ninca:

gultun canım senden kısa ve öz bi biyografi istiyorum, ilk sayfaya ekleyeceğim, ne kadar zamanda hangi yollarla hamile kaldın ve problem neydi vs.. gibi şeyler canım..

bs birkin senden de istiyorum canım.. böylelikle geçmişimizi unutmayalım.. hangi aşamalardan sonra hamilelik nasib oldu, birbirimize faydalı olacak bence bu biyorgrafiler...

cnm bana ilk gittiğim dr pko demişti sonra soğan kürü yptm diğer dr multikistik dedi o ay klomen tedavisi oldum ama bebiş tutmadı bu ay ise hiçbişey yapmadım drada gitmedim sadece gultunun dediklerini yptm bende bide bal tarçın ile arısütü polen yedim

evet evet çok iyi fikir, ama ayrıntı istiyorum kıslar büyün detayların yazarsanız sevinirim .

Gultun canım seninle tanışamadık , hayırlı olsun hamişmisin ya ne güzel maşallah , Allah nazarlardan korusun, Kaç aylık şuan canım ? Birde sende kist mi vardı, 3 yumurta vardı 2 si kisti demişsin, kist hamişliğe engel değilmi? CADIARZU Canım birde kaçıncı klomen de ve kaçıncı denemenizde hamiş kaldın, benimde ilk klomenim kist yaptı solda , doğum kontrol hapı verdi 1 ay sonra gel adet olunca demişti ama kullanmadım ben hapı.

sağol canım darısı sizlere olsun.10+5 iz canım.kist yoktu klomen kullanınca olmuş ama aynı zamanda bebekte olmuş şimdi hem kistim hem bebeğim var yani.erir kendi dedi hamile olduğum için hap felan vermedi tabi.ilaçla tedavide bunlar olur dedi.ben ilk klomen denememle kaldım canım ama 12 aydır deniorduk bunun iki ayı kist tedavisiyle geçmişti.2yıllıkta evliyim.
neden kullanmadın erimesse sonraki ayında gume gider eğer adet olursan bu ay git doktora eğer hala duruolarsa kullan hapı kurtul bir ayda erir.benim kistim oldğunda doktor eritmeden hamile kalamam die hap vermişti sağlıklı gebelik için erisin oyle devam edin çalışmalar demişti bizde ole yapmıştık.

bsbirkin canım, bi dergiye makale yazar gibi derleyip toplayıp yazarmısın, en az 5 sıra olsun kızlar hadi görelim sizi :lepi:

cnm şimdi kahvaltıyı hazırlamam lazım annem aşağıda halı yıkıy onun işi bitmek üzereymiş çayı koy diyor bana
tmm cnm bidaha girşimde daha derli toplu yazmaya çalışırım kendinize ii bakın grş

cnm şimdi kahvaltıyı hazırlamam lazım annem aşağıda halı yıkıy onun işi bitmek üzereymiş çayı koy diyor bana
tmm cnm bidaha girşimde daha derli toplu yazmaya çalışırım kendinize ii bakın grş

güle güle kolay gelsin.. çayınızıda afiyetle için canımcım

sağol canım darısı sizlere olsun.10+5 iz canım.kist yoktu klomen kullanınca olmuş ama aynı zamanda bebekte olmuş şimdi hem kistim hem bebeğim var yani.erir kendi dedi hamile olduğum için hap felan vermedi tabi.ilaçla tedavide bunlar olur dedi.ben ilk klomen denememle kaldım canım ama 12 aydır deniorduk bunun iki ayı kist tedavisiyle geçmişti.2yıllıkta evliyim.
neden kullanmadın erimesse sonraki ayında gume gider eğer adet olursan bu ay git doktora eğer hala duruolarsa kullan hapı kurtul bir ayda erir.benim kistim oldğunda doktor eritmeden hamile kalamam die hap vermişti sağlıklı gebelik için erisin oyle devam edin çalışmalar demişti bizde ole yapmıştık.

:1shok::1shok: canım yaa keşke daha önce karşılaşsaymışız, kist hala benimleyse delikafadulden hap zaten kullanmak istemiyordum korunurken dahi kullanamdım, bana çok zararlı bir ilaç gibi geliyor nedense , 17 temmuzda adet oldum, 3. günü gittiğimde solda kist oluşmuş dedi , çapınıda söylemişti aslında ama o korkuyla unuttum. Diğer topikteki kızlar falan çok büyütülecek bişey değil , adetle gider o zaten falan demişlerdi , o yüzden hafife aldım ben :1shok: şimdi de tamamen aklım karıştı.

doktor bana ilk adetle atılabileceğini, tehlikeli olmadığını söyledi.. ama ben hala büyümeye devam ediyorlarmıdır diye korkuyorum
geçen ay temmuz 6 da hastalanmıştım, doktor bu ay için de 6 sını bekleyelim günün geçerse gel dedi.. adet olursamda 3 günü gidicekmişim bakacak ne alemdeler diye..
fakat bende 2 gündür mide bulantısı ve sancısı, bide ağzımda hiç tat yok.. acaba kistler buna sebep oluyor mu, sende de oldu mu mide şikayetleri
sen adetinin geçmesini mi beklemiştin, ne zaman test yapmıştın gülüm

canım buyumez korkma küçülecek zamanla.bende hiç şikayet yapmadı.adetim 4 gun geçince yaptım canım testi.bende kistten şupheleniodum ama çok şükür bebek gelmiş tabi kistte

biz evliliğimiz bir yılı doldurduğunda başladık korunmamaya zaten doğal korunuoduk.hemen bebek gelecek sanıoduk ama olmadı ben 3.aysonu doktora gittim yumurtalıklarıma baktı ve tertemiz acele etmeyin daha 3 aydır deniosunuz kısa surelide evlisiniz bir yılı deneyipte olmayanlar için tedavi onerioruz deyip yolladı beni.nyese biz yine tahmini yumurtalama gunlerinde denemeye devam ettik ama olmadıkça stres stres.10.ayımda (kistle geçen 2 aymı saymıom)doktora gittim dedim biz sabredemioruz takibe başlayalım dedim eşim sipermiogram verdi sonuç iyi.birde eşime e vitamini verdi +keçiboynuzu pekmezi yedik ikimizde her sabah bir çorba kaşığı.adet olunca çağırdı klomen vredi ve yumurtalar istediğim seviyede gunaşırı çalışın dedi bizde birgun durduk birgun çalıştık ve geceleri yaptık yastık koydum en az yarım saat yastığı tuttum sonra aldım ağrı yapıo çünkü sonra uyudum sabahta duşumu aldım oldu.sigarayı içmesin dedi eşime ama azda olsa içti bırakamadı bide cola cips bunları tuketmeyin dedi bide fındık ceviz yeyin dedi onları yedik.

Gultun canım yazdıklarını okudum da ben hata mı yaptımki doğum kontrol hapı almayacak acaba kafamçokkarıştı adetimin 3. günü gittiğimde sol da kist oluşmuş demişti o ay da adetin herzamankinden daha az oldu, Bak şimdi iyice merak ettim durumu ya , acaba kist atılmadıysa ve büyüyorsa yada hala duruyorsa ne yapacağım.kafamçokkarıştı

kisti attığını adetinin yoğunluğundan anlayabilirsin benim ole olmuştu.şimdi sen adeti bekle madem kullanmadın şimdi kullansan olmaz adet olunca git kullanmadığınıda sole gittiyse ne guzel ama duruosa hapı kullan
ah canım öyle diyorsunda benim yumoşlar çok hızlı büyüd ve doktorun talimatıyla nerdeyse her gün, arada da gün aşırı beraber olduk... ve şu son 3-4 gündür birbirimizi göresimiz hiç yok... yani adete kadar diyorsun da hal mi kaldı .. bide kistlerden dolyı benim son zamanlarda çok ağrılı olmaya başladı beraberlik :( :1ninca:

gunde kaç tane verdi sana klomeniki bu derece buyuduler ben bir tane içtim gunde.ama ole deme istiosan mecburda olsa ilişki yapın.bizde gorev gibi yapar olmuştuk ama napalım bak azmin sonu zafer.) kistler evet ilişkide ağrı yapabilio.inşallah hemen erir canım ama buyumes merak etme

Back