gultun canım ben günde 2 tane aldım klomen.. sabah akşam..
Arkadaşlarımıza Cenab-ı Allah, ruhen, zihnen ve bedenen sağlıklı hayırlı huzurlu evlat nasib etsin :Saruboceq: bizde peşlerinden gelelim inşaAllah :lepi:
İlk hamilemiz gultun:hooray:
:CüvCüv: gultun_____________Yum. iyi düzeyde___________________Yum. takibi__________________Klomen-Folbiol___________________18 Haziran'dı :CüvCüv:
gultun arkadaşımız hamile kalma yolundaki serüvenini şöyle anlatıyor :biz evliliğimiz bir yılı doldurduğunda başladık korunmamaya zaten doğal korunuoduk.hemen bebek gelecek sanıoduk ama olmadı ben 3.aysonu doktora gittim yumurtalıklarıma baktı ve tertemiz acele etmeyin daha 3 aydır deniosunuz kısa surelide evlisiniz bir yılı deneyipte olmayanlar için tedavi onerioruz deyip yolladı beni.nyese biz yine tahmini yumurtalama gunlerinde denemeye devam ettik ama olmadıkça stres stres.10.ayımda (kistle geçen 2 aymı saymıom)doktora gittim dedim biz sabredemioruz takibe başlayalım dedim eşim sipermiogram verdi sonuç iyi.birde eşime e vitamini verdi +keçiboynuzu pekmezi yedik ikimizde her sabah bir çorba kaşığı.adet olunca çağırdı klomen vredi ve yumurtalar istediğim seviyede gunaşırı çalışın dedi bizde birgun durduk birgun çalıştık ve geceleri yaptık yastık koydum en az yarım saat yastığı tuttum sonra aldım ağrı yapıo çünkü sonra uyudum sabahta duşumu aldım oldu.sigarayı içmesin dedi eşime ama azda olsa içti bırakamadı bide cola cips bunları tuketmeyin dedi bide fındık ceviz yeyin dedi onları yedik.
****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
2. Hamilemiz Bsbirkin :hooray::hooray:
:CüvCüv:bsbirkin____________Yum. rekor seviyede MaşaAllah :)_____Yum. Takibi________________Klomen-Glukofen-F.plus___________ :CüvCüv:
((((((((((((((((((((((((((((((((Saruboceq: HAYDİN KIZLAR LİSTEYE :Saruboceq:)))))))))))))))))))))))))))))))))
İsim..............................Tahmînî Sorun..............................Uygulanan Metod..................... Kullanılan ilaç......................Hiç Beklenmeyen:) adet tarihi
albeyaz_____________Progesteron yüksek_______________Yumurta Takibi______________Klomen-çat iğnesi-progestan______
mse121822__________Yumurtlama normal________________Doğal süreç________________İlaçsız uygulama________________
GIYMATLIM_________Yum. normal____________________Yumurta Takibi________KLOMEN-coraspin-Elevit-Progestan________
smallangel_________Yumurtalar çifter maşaAllah :)________Yum Takibi_________________Klomen-Çat iğnesi-Elevit___________
aysenik____________PKO (yum.normal)___________________Yum. Takibi_____________Klomen glucophage coraspin folbiol ___
Chabliss___________Yum.normal_sperm ölçülecek_________Genel Takip ______________?????????????????????___________
Halev______________PKO - Sperm düşüklüğü______________Yum. Takibi_________________Folic plus_____________________
Eftalya22___________Yum. iyi düzeyde___________________Yum. Takibi ________________Serephone____________________
Sevdalinka06_______sonuçlar temiz_____________________Yum. Takibi_________________??????????____________________
[
canım senin hiçmi buyumuyoduda 2 tane verdi ? eğer buyuoduysa bir tane al doktorada sole iki çok değilmi bu yuzden aşırı buyuyup çoğaldılar die bence bundan olmuş.canım inşallah hemen erirler
benim yumurtlama sorunum yoktu hamdolsun.. klomen kullanmadan önceki ay bi sağda bide solda yumurtalarım kendiliğinden büyüyüp çatladılar..
ama bu any neden klomen verip 2 tane kullan dedi dr bilmiyorum.. acaba hamilelik şansını arttırmak için mi bilmiyorumkismile
bilemiorum onun içindir buyuk ihtimal ama zaten buyuomuş bir tane yeterliymiş
smallangel endişe etme her doktor farklı ablamın ve arkadaşım doktorları hiç bişey vermemiş kendiliğinden geçsin demişler.benimki hap verdi.bende hayatımda ilk kez kullanmıştım hapı ama duzene sokuo diolar hap için.
artık olan olddu.. benimde gözüm korktu ama yapacak bişey yok arkadaşım ya..
bu ayın sonucuna göre bakıcaz artık.. galiba bi daha klomen kullanmam.. bana aşırı tepki yaptı çünki..
onemli değil canım yardımcı olabiliosam ne mutlu.evet geçmiş onların canım. doktor bana adetin onceki aylara gore yoğun olur demişti oylede olmuştu.Canım ya gıymatlım la ben seni soru yağmuruna tuttuk, kuzura bakma canım ve yardımcı olduğun için de çok çook teşekkür ederim.a.s.Peki ablanın ve arkadaşın hap kullanmamış, geçmişmi kistleri. Birde canım kisti attığını adetinin yoğunluğundan anlayabilirsin benim ole olmuştu. Demişsin ya nasıl yani kist atılırken az mı gelir çok mu gelir, koyumu gelir nasıl anlayacagım tatlım. Tamm canım adetimi bekleyip gelincede dr a gideceğim tıpış tıpış , birde dr neden kullanmadın demez umarım. :kedi:
ya kızlar adeti geciktirir mi bu kisteler acaba
merhbalar...
hayırlı hamılelıkler dılerım herkese..
gıymatlım nasılsın...
nasıl hıssedıyorsun kendını..
adet gunune 2 gun var demi..
Gıymatlım tatlım , gultun ü bulmuşken soru yağmuruna tuttuk kızı, bidaha gelmek istemeyecek :roflol: senin bana yazdığına cvp vermiştim sabah ilk açtığımda ama dediğim gibi gultun ü bulunca kaynadı, Canım eline sağlık listen çok güzel olmuş ohh bu sayede hamişler neler kullanmış ne kadar beklemiş onu da öğrenmiş hatta unutmamış olacagız. Bize motive olacak inşallah.Gıymatlım sen başka dr a da gitmişmiydin, senin yumurtaların zaten sağlıklı olup çatlıyormuş , neden verdi acaba
aa canım şaşırttın beni..
görüyorsun canım bu ay klomen kullandım boy bot kistlerim oldu.. şimdi onların telaşındayım.. bakalım adetim o sebeptende gecikecek mi..
sende hiç kist olmuşmuydu daha önce canımcım..
bebeciğin nasıl :)
evet canım sorulara bi başladık kızcağız bunaldı .. ama ne yapalım insan bir bilene sormak istiyor değil mi... Allah nasib eder de bizde hamile kalırsak, yardım isteyen arkadaşlarımıza yardım edicez burda :))
canm ben önceki ay başka doktorada gitmiştim, yani 2 doktora aynı anda.. biri soldaki yumurtayı görmüştü, çatlama günü vermişti.. 2 gün sonra başka dr a gitmiştim(bu ay gittiğim dr), o da sağda yumoş görüp gün vermişti.. tabi ikiside olmadı..ç kısmetten ötesi yokkkbilmiyorumkismile
evet canım sorulara bi başladık kızcağız bunaldı .. ama ne yapalım insan bir bilene sormak istiyor değil mi... Allah nasib eder de bizde hamile kalırsak, yardım isteyen arkadaşlarımıza yardım edicez burda :))
canm ben önceki ay başka doktorada gitmiştim, yani 2 doktora aynı anda.. biri soldaki yumurtayı görmüştü, çatlama günü vermişti.. 2 gün sonra başka dr a gitmiştim(bu ay gittiğim dr), o da sağda yumoş görüp gün vermişti.. tabi ikiside olmadı..ç kısmetten ötesi yokkkbilmiyorumkismile
kıst oldugunu doktormu soyldı
1 hafta once kıst falan yokken nerden olmus bunlar boyle..ne dedı doktorun..
İnşalalh canım hamiş kalırızda bizde elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz inşallah, hayırlısı olsun bakalım canım,, dediğin gibi kısmetten ötesi yok, bakalım belkide kistler bizim korktuğumuz kadar olmaz.
canımcım benim bu ay çok yıumurtam oluştu ve aşırı irileştiler, 3 yumoşum çatladı, 4 tanede çatlayamadı.. onlar içi su doluyormuş yani bi nevi kist.. ilk adetle çatlar dedi doktor inşaAllah
dua et canım, ister istemez endişe ediyorum...
bide mide problemleri yaşıyorum 3 gündür.. bu kistlerde sebep oluyordur diye düşünmüyor değilim.. h ben bu yaşıma kadar kist mi görmüşüm.. ama insanın başına herşey geliyor gülüm..
ayrıca çizelgene annemin karnında keyfim gıcır yazmışsın. hayran kaldım maşaAllah canım.. çok seviyorum o minicik şeyiii Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?