Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ben şimdi çıkıyorum kızlar inş güzel haberler getirebilirim dua edin bana olurmu

anca 1i bulur çıkmam biraz iş var evde bide duş alıcam haklısın aslında cnm
bide geçmişşi yeni okudum sende bu ay sıkıntı yaşamışsın cnm geçmiş olsun inş tertenmiz olur bu ay için..

amin canım şöyle hayırlısıyla kistlerin kaybolduğunu bi görsem içim rahat edecek
bu yaşına kadar kistlerle tanışmamış biri olarak epeyce zihnimi meşgul ediyor
hatta dünden beri olan mide rahatsızlıklarım ondan mı diyede aklıma gelmiyor değil.... hani vücutta yabancı bi cisim olduğu için savunmaya geçmiş olabilir mi acaba bilmiyorumkismile

ben şimdi çıkıyorum kızlar inş güzel haberler getirebilirim dua edin bana olurmu

hadi canım hayırla git hayırlı haberlerle gel inşaAllah... seni büyük bi merakla bekleyeceğiz... bu cuma günü hürmetine hakkında hayırlı olanı mevlam nasib etsin inşaAllah.......

sağol canım olumlu düşüncelerin için teşekkür ederim. dra gittiğimde sorarım bir dahaki randevu geç olursa ona göre istediğimi dile getiririm.

kızlar siz ateş ölçüyormusunuz.. ben çok unutkanım her akşam diyorum yarın ölçerim diye ama yine şimdi aklıma geldi daha yataktan kalkarken ölçmek gerekiyormuş dimi

kızlar siz ateş ölçüyormusunuz.. ben çok unutkanım her akşam diyorum yarın ölçerim diye ama yine şimdi aklıma geldi daha yataktan kalkarken ölçmek gerekiyormuş dimi

bir ay ölçtümde bi hayrını görmedim desem yeridir.

halevcim boşuna uğraşmaktan başka birşey değil diyorsun yani..
benim 5-6 gün var, şimdiden sonra zamanı geçmişmidir

halevcim boşuna uğraşmaktan başka birşey değil diyorsun yani..
benim 5-6 gün var, şimdiden sonra zamanı geçmişmidir

yani tatlım kimine yaramış benim yumurta çatlamadığı için boşuna uğraşmak olmuş demek ki ama senin ki çatlıyorsa deneyebilirsin

yani tatlım kimine yaramış benim yumurta çatlamadığı için boşuna uğraşmak olmuş demek ki ama senin ki çatlıyorsa deneyebilirsin

zaten epey geç kaldım başlamak için.. bu ay yattı .. aman neyse.. zaten yeterince stres yapıyoruz bide o girmesin işin içine...

kızlarr nasılsınız bakalım ya benim bu aralar biraz moralim bozuk
eşim bu çocuk işini biraz erteledi kendince hem ben yeni işe başladım diye hem maddi olarak daha iyi olmak istiyor öyle yapalım diyor hem de sorumluluğu korkutuyo onu biraz özgürlüğümüz kısıtlancak ya. birden bunlar çıktı şimdi doktora ben gidicem salı günü ama onu bilemiyorum zaten ertelediği şey tedavi kısmı yoksa tabiiki korunmuyoruz onu zaten ben kabul etmem. ama hevesimi kaçırdı yeterince istemediğini düşünüyorum bazen çok sitiyor aşkım hadi çocuğumuz olsun artık diyor bazen de böyle hevesimi kırıyor. çocuk oyuncağı değil ki bu.
geçen de bizim çocuk istediğmiizi bilen bir arkadaş çift var onlara dedi konusu olunca biz erteledik falan diye kalakaldım. bu gerekçeleri saydı falan hiç sesii çıkarmadım bi daha da açmadım bu konuyu. ya ben 26 yaşındayım eşim 32 3 yılımız doluyo haftaya.anlamıorum bir de bir sene denemişiz olmamış hala neyi erteliyorsun yani. valla akıl verin arkadaşlarım bu konuda çıkmazdayım. ne yapsam da eşimin hevesi yerine gelse yadakendiliğinden doktor işine niyetlense biraz.hep zorlamayla yani benim stresim bana yetiyo oysa ki mafoldumben

Canım benim öncelikle biracık sakinleş ki kendini de daha fazla strese sokma, dediğin gibi yeterince streslisin zaten. Sonra eşinle konuş derim ben , yani anlat ne kadar daha erteleyelim diye. Yaşlarınız da tam anne baba olma yaşı. Yani maddi tarafını düşünmeyin bence Allah onun rızkını verecektir eminim, bizde öyle canım arkadaşım ev aldık o kadar borca girdikki nasıl ödeyeceğimizi bilmiyoruz. Ama Mevlam yardım eder, maddi boyutunu düşünmeyin bence. Eşinde bir problem varmıydı yani sizin bebeğinizin olmayışı neyden dolayıydı canım, eşindeyse sorun acaba o yüzden mi gitmek istemiyor dr a çünkü bu dr kontrolünde olmak gerçekten bazen insanı sıkıyor.

canım bence eşini bu olmayan süreç sıkmış ve yormuş olabilir etrafda sorunca iyice bunalmışta olabilir bence üzerine gitme biraz rayına bırak herşeyi sen kontrollerini ihmal etme olmazsa, eşin muhakkak ki yine eski haline dönecektir sıkma üzme kendini

chabliss tatlım , stresten etkilenmiş olabilir eşin , zaten korunmuyormuşsunuz da zamanı geldiği anda Mevlam verecektir. o zaman bak gör eşin nasıl benimseyecek küçük yavrusunu , Allahım artık daha fazla bekletme bizi, bebişlerimiz gelsin. Kızlar hepiniz adına da çok çok dua ediyorum, bu günlerin yüzü suyu hürmetine Allah yardımcımız olsun, bu süreç çok stresli ve yorucu

chabliss canım.. eşinde sana karşı bi savunma mekanizması oluşmuş canım... diğer arkadaşlarında dediği gibi 1 yıldır olmadığı için, geçen zamandan sıkılmış olabilir... ve senin yumurta hesapların, adet günü sayışın... bunlara hep şahit olduğu için gereksiz bi koşuşturma içinde olduğunu düşünüyor olabilir.. olacağı zaman zaten olacak diyordur kendi kendine...
bide şöyle hissettim, arkadaşlarınıza öyle söylemiş ama aslında içten içe öyle düşünmüyor olabilir.. dışarıya hani oluyor ama "zaten biz istemiyoruz" gibi havalara girmiş.. çünki psikolojik olarak o yükümlülükten (olmuyordur düşüncesinden) kurtulmak istiyor...
bide özgüvenim yerinde tavırları var sanki...

şimdi sana söyleyeceklerimi dikkate al gülüm... bu akşam eve giderken bi kutu prezarvatif alıyorsun. ve akşam yemeğinden sonra tv filan açık olursa, biraz konuşmamız lazım deyip kapat.. ve al karşına deki,
o akşam söylediklerini düşündüm haklısın, şu an bi bebek olayı benim güzelliğimi ve kariyerimi engelleyebilir, şöyle bi dikkat ettim de iş yerinde gözde biri oluyorum, insanların bana yaklaşımları bunu göstreriyor, bebek olursa bunu kaybetmek istemem, biraz daha gençliğimi ve güzelliğimi yaşamak istiyorum....
ve mademki erteledik, gelirken bi kutu bilmem ne aldım, artık korunalım, ne olur ne olmaz, bir anda şoka uğramak istemiyorum deee :teytey:

sonrada onu seyret gız bacım :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…