anca 1i bulur çıkmam biraz iş var evde bide duş alıcam haklısın aslında cnm
bide geçmişşi yeni okudum sende bu ay sıkıntı yaşamışsın cnm geçmiş olsun inş tertenmiz olur bu ay için..
ben şimdi çıkıyorum kızlar inş güzel haberler getirebilirim dua edin bana olurmu
bence sende güzel sonuçlar olacak halevcim, ilk kullanışınsa yumoşlar coşacak, madem çat iğneside vermiş geriye başka birşey kalmıyor zaten
fakat dr 34 günde çağırmaya kalkarsa sen gün aşırı gelsem daha iyi olmaz mı diye kendi fikrinide söyleyebilirsin, o zaman yumoş aşamaları daha iyi görünür arkadaşım
ben şimdi çıkıyorum kızlar inş güzel haberler getirebilirim dua edin bana olurmu
kızlar siz ateş ölçüyormusunuz.. ben çok unutkanım her akşam diyorum yarın ölçerim diye ama yine şimdi aklıma geldidaha yataktan kalkarken ölçmek gerekiyormuş dimi
slm kızlar şu günlük iğnelerden vurunup sonuç alanınız varmı? birde fiyatları ne kadar?
halevcim boşuna uğraşmaktan başka birşey değil diyorsun yani..
benim 5-6 gün var, şimdiden sonra zamanı geçmişmidir
yani tatlım kimine yaramış benim yumurta çatlamadığı için boşuna uğraşmak olmuş demek ki ama senin ki çatlıyorsa deneyebilirsin
albeyaz bugün de yok
kızlarr nasılsınız bakalım ya benim bu aralar biraz moralim bozuk
eşim bu çocuk işini biraz erteledi kendince hem ben yeni işe başladım diye hem maddi olarak daha iyi olmak istiyor öyle yapalım diyor hem de sorumluluğu korkutuyo onu biraz özgürlüğümüz kısıtlancak ya. birden bunlar çıktı şimdi doktora ben gidicem salı günü ama onu bilemiyorum zaten ertelediği şey tedavi kısmı yoksa tabiiki korunmuyoruz onu zaten ben kabul etmem. ama hevesimi kaçırdı yeterince istemediğini düşünüyorum bazen çok sitiyor aşkım hadi çocuğumuz olsun artık diyor bazen de böyle hevesimi kırıyor. çocuk oyuncağı değil ki bu.
geçen de bizim çocuk istediğmiizi bilen bir arkadaş çift var onlara dedi konusu olunca biz erteledik falan diye kalakaldım. bu gerekçeleri saydı falan hiç sesii çıkarmadım bi daha da açmadım bu konuyu. ya ben 26 yaşındayım eşim 32 3 yılımız doluyo haftaya.anlamıorum bir de bir sene denemişiz olmamış hala neyi erteliyorsun yani. valla akıl verin arkadaşlarım bu konuda çıkmazdayım. ne yapsam da eşimin hevesi yerine gelse yadakendiliğinden doktor işine niyetlense biraz.hep zorlamayla yani benim stresim bana yetiyo oysa ki mafoldumben
kızlarr nasılsınız bakalım ya benim bu aralar biraz moralim bozuk
eşim bu çocuk işini biraz erteledi kendince hem ben yeni işe başladım diye hem maddi olarak daha iyi olmak istiyor öyle yapalım diyor hem de sorumluluğu korkutuyo onu biraz özgürlüğümüz kısıtlancak ya. birden bunlar çıktı şimdi doktora ben gidicem salı günü ama onu bilemiyorum zaten ertelediği şey tedavi kısmı yoksa tabiiki korunmuyoruz onu zaten ben kabul etmem. ama hevesimi kaçırdı yeterince istemediğini düşünüyorum bazen çok sitiyor aşkım hadi çocuğumuz olsun artık diyor bazen de böyle hevesimi kırıyor. çocuk oyuncağı değil ki bu.
geçen de bizim çocuk istediğmiizi bilen bir arkadaş çift var onlara dedi konusu olunca biz erteledik falan diye kalakaldım. bu gerekçeleri saydı falan hiç sesii çıkarmadım bi daha da açmadım bu konuyu. ya ben 26 yaşındayım eşim 32 3 yılımız doluyo haftaya.anlamıorum bir de bir sene denemişiz olmamış hala neyi erteliyorsun yani. valla akıl verin arkadaşlarım bu konuda çıkmazdayım. ne yapsam da eşimin hevesi yerine gelse yadakendiliğinden doktor işine niyetlense biraz.hep zorlamayla yani benim stresim bana yetiyo oysa ki mafoldumben
chabliss canım.. eşinde sana karşı bi savunma mekanizması oluşmuş canım... diğer arkadaşlarında dediği gibi 1 yıldır olmadığı için, geçen zamandan sıkılmış olabilir... ve senin yumurta hesapların, adet günü sayışın... bunlara hep şahit olduğu için gereksiz bi koşuşturma içinde olduğunu düşünüyor olabilir.. olacağı zaman zaten olacak diyordur kendi kendine...kızlarr nasılsınız bakalım ya benim bu aralar biraz moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?