hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))
ay cnm ya bende halen inanamıyorum:)))
doktor ultrasondan baktı gördü
evet cnm yastık kullandım hiç kalklmadım sabah duşumu aldım
KIZLAAAAAARR,,açılış yapıldı....Darısı bizim de başımıza:Saruboceq::Saruboceq:Öptüm sizleri kocaman kocaman....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlarr nasılsınız bakalım ya benim bu aralar biraz moralim bozuk
eşim bu çocuk işini biraz erteledi kendince hem ben yeni işe başladım diye hem maddi olarak daha iyi olmak istiyor öyle yapalım diyor hem de sorumluluğu korkutuyo onu biraz özgürlüğümüz kısıtlancak ya. birden bunlar çıktı şimdi doktora ben gidicem salı günü ama onu bilemiyorum zaten ertelediği şey tedavi kısmı yoksa tabiiki korunmuyoruz onu zaten ben kabul etmem. ama hevesimi kaçırdı yeterince istemediğini düşünüyorum bazen çok sitiyor aşkım hadi çocuğumuz olsun artık diyor bazen de böyle hevesimi kırıyor. çocuk oyuncağı değil ki bu.
geçen de bizim çocuk istediğmiizi bilen bir arkadaş çift var onlara dedi konusu olunca biz erteledik falan diye kalakaldım. bu gerekçeleri saydı falan hiç sesii çıkarmadım bi daha da açmadım bu konuyu. ya ben 26 yaşındayım eşim 32 3 yılımız doluyo haftaya.anlamıorum bir de bir sene denemişiz olmamış hala neyi erteliyorsun yani. valla akıl verin arkadaşlarım bu konuda çıkmazdayım. ne yapsam da eşimin hevesi yerine gelse yadakendiliğinden doktor işine niyetlense biraz.hep zorlamayla yani benim stresim bana yetiyo oysa ki mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?