Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))

ay destur kız alıştıra alıştıra söyler insan kalbimize inecek

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamilemisinnnnnnnnn

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

ay cnm ya bende halen inanamıyorum:)))
doktor ultrasondan baktı gördü

ay canım hadi hayırlı olsun ne güzel bi haber verdin bize
inşaAllah ruhen zihnen ve bedenen sağlıklı sıhhatli hhayırlı huzurlu evlat olsunnnn
çok mtlu oldummmm, tatil işe yaradı, mevla gayretlerinizi sonuçlandırdı :)

şimdi anlat bakalım nelere dikkat ettin özellikle, özel takdiklerin nelerdii delikafadulden

herkes diyo ya kafaya takmamak gerçektende işin sırrı o galiba biz bu ay evimizde değildik kayınvalidemlerdeydik günaşırı çalışma oldu bal tarçın da yedim ara ara ama en önemlisi kafam pek bebekle meşgul değildi internette olmayınca aklıma ara sıra geliyodu ama geçen aylarda nete geldikçe aklım bebeğe gidiyodu

bsbirkin sen bu ay klomen kullanmışmıydın. kaç yumoşıun oluşmuştu
bide kayınvalidende nasıl günaşırı beraber oldunuz ya, milletin gözü sizin üstünüzde değilmiydiii

yok cnm ben bu ay klomen kullanmadım hiç drada gitmedim bilmyrm kaç yumuşum vardı
yoo cnm rahattık biz odamız baya ayrı çünkü onlardan

geçen ay mı kullanmıştın klomeni
yastık filan kullandın mı canım yaa.. ince ayrıntıları istiyoruz sendennn

Kızlaaar, özledim sizi...2 gündür annemdeyim.Şimdi eve geldim.Kocişime yemek getirdim. Birazdan yine anneme gideceğim..Temizlik varda..:1rolleyes:Bu aralar beni mazur görüna.s.Kendinize çok dikkat edin...Gelişmeleri okudum şimdi...Olumsuz bir şey olamadığı için mutlu oldum...Öpüyorum sizleri kocaman kocamannnn....opuyorumnanaktanBu durumu telafi edeceğim eve geldiğimdesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Smallagelııımmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...Bir ömür boyunca mutlu olmanızı diliyorum.....:1hug:

KIZLAAAAAARR,,açılış yapıldı....Darısı bizim de başımıza:Saruboceq::Saruboceq:Öptüm sizleri kocaman kocaman....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Aminn Ya Rabbiiiii............ İnşaAllah sırada bizler varızdır hayırlısıyla..

Albeyaz kaç gündür nerdeydin sen gız bacım, bi gün kalıcam dedin ohoo kaç gün oldu
e muhabbetlerini özledik, temelli gel artık yetti gaari :lepi:

smalangel evlilik yıldönümü diye kayboldun ortalıktan seni gidiiii.... :1ninca: kız fazla sıkıştırma enişteyi, zaten adamcağıza yumoş günlerinden gına geldi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

kıslarrrrr ben geldiiimmm hep okuodum yazdıklarınızı gelmiorum sanmayın zemuszemus

simge canım bebeği yapacak ikinizsiniz al karşına açık açık konuş eşinle guzelce tatlı dille gidip bir sipermiyogram verecek o kadar bide e vitamini verebilir sonra hep doktora sen giderek halledeceksin.bir yılı doldurmuş çiftlerin doktora danışması gerekior ben artık olsun istiyorum die açıkla sadece yapacağı yumurtlama gunlerinde beraber olmak çokmu zor onun bebek fikrini aklına yerleştirmesi lazım tam anlamıyla.bizde sıkıntılar çektik olmadığı zaman stres yaptık ama inanki doktorla ilerleyince kafan daha rahat oluor bide senin yumurtalıklarında problemde yok sen kısa bir tedaviyle kesin sonuç alırsın.benimde yoktu ama demekki yeterli buyukluğe ulaşmıoduki ilk klomen denememde oldu iğnesiz felan aynı zamanda kistimde olmuş 3 yumurtanın biri bebek ikisi kist olmuş.allah en kısa zamanda gonlune gore versin canım guzelce konuş eşinle randevunu ayarla doktordan opuyorumnanaktan

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))

ayyyy ne guseelllll çok çok tebrikler arkadaşım inşallah ayğını surursun benden sonraki hamile sensin bu topikte gerisi gelsin artıkkkk allahın izniyle. :Saruboceq: :lepi:

gultun arkadaşım hayırlı sabahlar
sende de mi kist oluştu, şimdi ne oldu o kistler hamileliğinde bi dezavantaj oluyor mu canım ya.. bende bu ay klomenle kist sahibi oldum, bana yardımcı olurmusun canımcım bilmiyorumkismile

ya ben halabişey hissedemiyorum..hiçbi belirtim yok ondanmıdır nedir..doktorun verdiği ultrason kağıdına bakıyorum ozmn diyorum hımm bebişim benimleydi dimi diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…