doktorun çok iyi konuşmuş valla bide uygulamaya koyup düşünmesek ama olacağına inan düşünmemeye çalış canım herşey normal bak sebep bizden sonuç allahtan inşallah herşey istediğin gibi olur canm
Allah dert veripte derman aratmasın bizden nice kötü durumda insanlar var oları düşün canım bu ayda düşünmeden oluruna bırak bakalım ben karar verdim olmazsa hiçbir ilaç kullanmayacağım valla ne klomen nede iğne oluruna bırakacam çünkü benim 2 düşüğümde aynen bu şekilde kullanmayacam ilçaları dediğim ayda oldular sende düşünme allah ol dediği zaman olur pazar günüden beri oruçluyum arkadaşlar ve dualarım hep allahım sen isteyen herkese hayırlı bi evlat nasip eyle benide içinde yarabbim diye ben inanıyorum birgün olacak bebişlermiz
gıymatlım topla kendini canım rahmin temiz yumurtalamadada sorun yok hamilede kalabiliosun demekki zamanı var ve rahatla canım.banada doktor herşeyin normal olmaması için sebep goremiorum dedi demekki zamanı gelmedi.biz elimizden geleni yapıp gerisini rabbimin takdirine bırakacağız.oldumu tatlım kendine gel ve dunyalar tatlısı bir kızın olduğunada şükret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?