Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

gıymatlım nasıl geçti doktor yazmamışsın ben giremedim kızlar işte netim bağlanmadı daha biraz da yoğun başladık bakalım benim de bir haftam kaldı ama bu ay olmassa ii olur benim. malum yeni iş ama içimde bir yer de olsun diyor o da ayrı

günaydın kızlar

sabahın 6 sında dayanamayıp yaptım testi ve tek çizgyi gördüm yine((((((((((((((((((

9da uyandım geri şimdi test elimde o tek çizgi olan yer mora dönmüş diğer çizgiin olması gereken yerdede
diğer çizginin kalınlığı edecek şekilde çooookk silik siluet gibi iki ince çizgi var
bu test bozulmuş demek olur dimi

artık umudum 18 ine kdr adet olmazsam kan testi ypacak ya dr ona kaldı..inş bunda çıkmamıştırda onda görürüm

birkin üzme kendini canım o testlerde yanılma payı var ve senin adet gününede var çıkmamış olabilir şimiden kendini üzme canım adet tarihin 22 hazirandı değilmi

evet cnm aslında normalde olmam gereken tarih 22 si ama bu ay tedaviden dolayı özellikle pogestan içtiğimden dolayı adet olursam daha erken bi tarihte olurum
dün bıraktım progestanı eğer bebiş yoksa bu 3 gün içinde adet olurmuşum
inş olmam tabii
olmazsam cuma kan testim var bakalım

hu huu kızlar ben geldimm..

beni tüm soranlara ilgilenenlere teşekkür ediyorum, öptüm hepinizi

şimdi gelelim dün ne yaptım meselesine..
bu kez farklı bi dr a gittim bacılar
daha önce farklı bir vesile ile tanışmıştık özel hayatta.. Allah kalbime onu getirdi ve içgüdülerimle hareket ederek bi gideyim bakayım dedim.. neyse sıra gelip girdiğimde önce biraz konuştuk.. beni az çok tanıyor
duygusal bir yapıda olduğumu ve eşimin ise tam tersi soğuk kanlı olduğunu bildiği için, çalkantılar geçirdiğim devrelerde bana gerçekleri görmem hususunda yardımcı olmuştur bu dr hanım..
he işte durumu izah ettim, artık kırıcı sözler ortaya çıkmaya başladı dedim.. o da dedi ki, bu diğer yaşadıkların gibi tamamen imtihan.. Allah ara ara imtihanın şeklini değiştirir.. sen şimdi bunda acele edersen imtihanın artar.. ama şöyle bi gevşe, rabbim senin vermeni bekliyorum de, ve onun en uygun göreceği vakti bekle.. çünkü 7 ay önce düşüğün olmuş, tekrardan olması için en az 1 yıl geçsin bakalım.. ondan sonra tüm testlerini yaparız.... dedi.. ve rahime bi bakayım deyip, üstten ultrasonla baktı, bak rahiminde tertemiz dedi...... sakın ola sıkıntı yapma , sen isteğini belirtmişsin, vereceği vakti de Allaha bırak.. dedi... :çok üzgünüm:
ben o sırada yarı ağlamaklı oldum..... sessizce dinledim, kendime ders çıkardım.. hele ki dün akşam evde de bazı sorunlarımız oldu.. o zamn dedim ki kendi kendime, ne için uğraşıyorsun ? evet korunmayı bıraktık.. düşünceleri de bırak.. geçen ayki yumurtlamam normal çıktı.. e daha ne dedim..

yani gördüğünüz gibi kızlar ne yapacağımı bilemez durumda allak bullak oldum.. toplanın bakayım şuraya beni bi teselli edin arkadaşlar haydin bakim çok fenayım :a015:

Son düzenleme:
doktorun çok iyi konuşmuş valla bide uygulamaya koyup düşünmesek ama olacağına inan düşünmemeye çalış canım herşey normal bak sebep bizden sonuç allahtan inşallah herşey istediğin gibi olur canm

Allah dert veripte derman aratmasın bizden nice kötü durumda insanlar var oları düşün canım bu ayda düşünmeden oluruna bırak bakalım ben karar verdim olmazsa hiçbir ilaç kullanmayacağım valla ne klomen nede iğne oluruna bırakacam çünkü benim 2 düşüğümde aynen bu şekilde kullanmayacam ilçaları dediğim ayda oldular sende düşünme allah ol dediği zaman olur pazar günüden beri oruçluyum arkadaşlar ve dualarım hep allahım sen isteyen herkese hayırlı bi evlat nasip eyle benide içinde yarabbim diye ben inanıyorum birgün olacak bebişlermiz

aysenik cnm evet karnıma kasıklarma minik minik batmalar oluyo çok fena midemde yanma oluyo bide ara sıra göğsüm içinden sızlıyo
gıymatlım drun haklı cnm heleki güvendiğin bi insanmış dediklerini yapmaya çalış tatlım biraz rahatla bakalım

gıymatlım topla kendini canım rahmin temiz yumurtalamadada sorun yok hamilede kalabiliosun demekki zamanı var ve rahatla canım.banada doktor herşeyin normal olmaması için sebep goremiorum dedi demekki zamanı gelmedi.biz elimizden geleni yapıp gerisini rabbimin takdirine bırakacağız.oldumu tatlım kendine gel ve dunyalar tatlısı bir kızın olduğunada şükret.

ah canım Allah kabul etsin oruçlarını.. çok sağol desteğin için.. hakkatende şöyle düşüncelerimi bir kenara atıp takdir-i ilahiye teslim olmak istiyorum.. ne kadar çok takıyoruz her şeyi.. gerekli gereksiz tüm düşüncelerle vücudumuzunda dengesini şaşıyoruz değil mi..
bende kasım ayındaki hamileliğimde bu ay olmasa bari demiştim çünki bazı hesaplar vardı kafamda.. olsun diye gayret etmedim ama o ay hamile kalmışım cnm.. şimdi senin söylediklerinide okuyunca bunun doğruluk payını daha iyi görmüş oldum..
bu mübarek ayın ilk günlerini bende oruçlu geçirmeyi çok arzu etmiştim fakat kısmet olmadı malum.. inş perşembeye nasib olur..
oruçlu ağzınla yaptığın bu dualara yürekten amin diyorum canım.. her bir bekleyeni bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbi Teala...

gultun çok sağol cnm hepiniz iyi ki varsınız.. artık yeni bir ayı beklemeye başlayacağım hayırlısıyla.. mevlam nasıl uygun görürse öyle olsun hepimiz için gülüm..
sen ne alemdesin nasıl gidiyor

gıymatlım ne kadar güzel konuşmuş doktorun. bence sen bir kaç ay dinlenmeye al kendini eylüle kadar falan. doktor olaylarını ertelesen de kafan rahat etse. valla doktora gitmek insanı heveslendiriyo ama bir o kadar da aklından çıkaramıosun işte bu işi. hayırlısı olsun canım hakkında.
bsbirkin canım valla aynı benim yaşadıklarımı saydın bi kaç gündür göğüslerde bi gariplik, mide yanması aşırı, kasıkta batmalar ve zaman zaman adet sancısına benzer sancıma.. ama hiçbirini hamileliğe yormuyorum ben çünkü bunların hepsini daha önce de yaşadım artık yemezler sempatiksalakcinni benimde bir haftam kaldı bu arada

chabliss evet cnm aynen dediğin gibi yapmayı düşünüyorum bende
özellikle de yumurtlamamda bi sorun yokken boşuna klomen neden kullanayım değil mi..
biraz zaman geçsin bakalım.. hele bi sizin haberlerinizi alayım önce sonra peşinize düşerim inşaAllah...... :)

bu arada yeni adet tarihlerinizi verebilirsiniz kızlar.. sayfayı bi güncelliyelim değil mi..... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…